انتهای پیام/
می توانید این پیام را ویرایش کنید
انتقال حقوق از مخترع به ورثه
این را برای صفحه اصلی پیشنهاد دهید
تبصره 3- مرجع ثبت مفاد قراردادهای واگذاری و بهره برداری را محرمانه نگه می دارد ولی واگذاری و پروانه بهره برداری را ثبت و اعلام می کند.
تبصره 1- سردفتر اسناد رسمی برای تنظیم قراردادهای انتقال حقوق ناشی از اختراع یا اعطای پروانه بهره برداری، پس از دریافت حق الامتیاز مربوط، باید از استعلام آخرین وضعیت اختراع یا اظهارنامه ثبت آن خودداری کند. قدرت. :
1- ذکر نام خالق اختراع به عنوان مخترع: شخص یا افراد مخترع حق دارند نام خود را به عنوان مخترع در گواهی اختراع ذکر کنند، حتی اگر حقوق مادی ناشی از اختراع متعلق به دیگری باشد. اما مخترع می تواند کتباً از مرجع ثبت درخواست کند که نام وی به عنوان مخترع ذکر نشود. در این صورت نام وی در ثبت اختراع درج نخواهد شد.
تبصره 2: در صورتی که انتقال مالکیت یا انتقال حقوق ثبت اختراع در بورس یا بازار سرمایه (مبادله) کالا طبق قوانین و مقررات مربوط و طبق مفاد تبصره (1) این قانون انجام شده باشد. خیر، اما در این موارد پس از نهایی شدن عملیات، واگذاری و موافقت نامه تنظیمی باید به صورت الکترونیکی و آنلاین توسط مرجع ذی صلاح در بازار مربوطه برای ثبت در دفاتر و نشریات مربوطه به مرجع ثبت اعلام شود.
3-هزینه سالانه اختراع پرداخت نشده یا مدت آن به پایان رسیده است.
1- درخواست مربوط به اختراعی است که قبلاً منحصراً اعطا شده است.
تبصره 2: در طول مدت قرارداد، متعهدله حق انتقال حقوق خود را به اشخاص ثالث ندارد، مگر اینکه ترتیب دیگری مقرر شده باشد.
2. حقوق مادی ناشی از اختراع مصادره شده است.
نمایندگان با تصویب ماده 54 این طرح جنبه های معنوی حقوق ثبت اختراع مشخص.
2- بهره مندی از تقدیر و ثواب: قدردانی، پاداش، جایزه نقدی و امتیازاتی که به عنوان یک دستاورد علمی به اختراع داده می شود به هر نحو متعلق به مخترع است. حتی اگر حقوق ماهوی ناشی از ثبت اختراع متعلق به دیگری باشد».
در ماده 60 این طرح نیز آمده است: «پرداخت حق الامتیاز سالانه یا مدت اختراع به عهده دارنده حق مادی ناشی از اختراع است و در صورت عدم پرداخت از سوی مالک، دارنده آن. پروانه کسب می تواند چنین هزینه هایی را بپردازد.”
نمایندگان همچنین ماده 55 این لایحه را با 161 رای موافق، یک رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 207 نماینده حاضر در صحن تصویب کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ABSNEWS، نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از بررسی جزییات طرح «حفاظت از مالکیت صنعتی»، سایر عناصر این طرح را تصویب کردند.
همچنان طبق ماده 57 طرح مذکورحقوق مادی ناشی از ثبت اختراع یا درخواست ثبت اختراع قابل انتقال است و صاحب اختراع می تواند از حقوق مادی خود به هر نحوی مانند انتقال مالکیت، اعطای مجوز فعالیت و سرمایه گذاری مشترک استفاده کند. در صورت انتقال مالکیت اختراع یا انتقال مالکیت ناشی از تسلیم اظهارنامه، کلیه حقوق ناشی از ثبت اختراع یا از تسلیم اظهارنامه مربوط، حسب مورد به دیگری منتقل می شود. تا زمانی که اختراع از نظر قانونی معتبر باشد.
بر این اساس، «جنبه های معنوی حقوق ثبت اختراع عبارتند از:
نمایندگان همچنین ماده 59 را تصویب کردند: «در صورت فوت صاحب امتیاز و انقضای اعتبار آن، حقوق ناشی از ثبت اختراع به ورثه منتقل میشود. در این صورت مرجع ثبت به درخواست وراث یا یکی از آنها و پس از اخذ مالیات مربوطه نام ورثه یا موصی له را به عنوان دارنده حق مرجع ثبتی قید و مراتب را به ثبت می رساند. در اداره ثبت اختراعات با ذکر میزان هر اقدام «انتشار می کند.
طبق ماده 55 ماده 55 «هر گونه اظهار یا تعهد مخترع که حاکی از ذکر نام شخص دیگری به عنوان مخترع در گواهی ثبت اختراع باشد بی اثر است».
همچنین نمایندگان در قانون 61 گفتند:جنبه های معنوی حقوق ثبت اختراع قابل انتقال نیست“.
بهارستان همچنین بند 56 این طرح را تصویب کرد و گفت: حق معنوی ناشی از اختراع دائمی است. “مالک حق چاپ همیشه مخترع است، اما مالک حقوق ماهوی ناشی از حق اختراع ممکن است شخصی غیر از مخترع باشد.”
تبصره 1- در صورت مسکوت ماندن قرارداد، پروانه بهره برداری به غیر مانع از بهره برداری از پروانه بهره برداری به غیر نخواهد بود.
نمایندگان همچنین در ماده 58 مقرر داشتند: «کلیه قراردادهای مربوط به انتقال مالکیت اختراع ثبت شده یا انتقال حقوق ناشی از ثبت اختراع یا پروانه بهره برداری در دفتر اسناد رسمی ثبت می شود و در پشت بند به اختصار قید می شود. «دفتر اسناد رسمی پس از استعلام اصالت گواهی ثبت اختراع و احراز اصالت طرفین، اقدام به تنظیم سند رسمی می نماید. چنین مواردی در مورد اشخاص ثالث منوط به رعایت این ماده می باشد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز