تعیین حقوق منطقه ای نیازمند مطالعه و کارشناسی است
نماینده کارگران در شورای عالی کار گفت: اگر پیشنهاد دستمزد منطقه ای مزیتی را برای کارگران ایجاد کند از آن استقبال می کنیم و نتایج بررسی ها و کارهای کارشناسی نشان می دهد که منطقه ای شدن دستمزدها پاسخگوی پایین ترین استان کشور نیست. شرایط تورم
به گزارش ای بی اس نیوز، آیت اسدی در خصوص منطقه بندی دستمزد پیشنهادی در سال 1403 اظهار کرد: هر ساله با نزدیک شدن به ماه های پایانی چنین سوالاتی مطرح می شود. بحث دستمزد منطقه ای بر اساس صنایع در قانون کار پیش بینی شده و در موارد قبلی نیز مطرح شده است. دولت ها و حامیان و مخالفین هم هستند. در دولت قبل قرار شد مراکز علمی، پژوهشگاه مجلس و پژوهشگاه عالی تامین اجتماعی این موضوع را به طور کامل بررسی کنند و نتایج مطالعات خود را به شورای عالی کار ارائه کنند.
وی افزود: در زمان وزارت آقای عبدالملکی نتایج این مطالعات و تحقیقات ارائه شد و تمامی موارد مورد بررسی در کارگروه و همچنین نتایج پژوهشگاه عالی تامین اجتماعی مورد توجه قرار گرفت. در نهایت نتیجه این است که حقوق منطقه ای که برای پایین ترین استان تعیین کرده ایم پاسخگوی تورم نیست و باید در این مورد اتفاق نظر وجود داشته باشد.
نماینده کارگران در شورای عالی کار در گفت و گوی رادیویی ادامه داد: وزارت کار در آن زمان اعلام کرد که مطالعات خود را در این زمینه ادامه می دهد اما تا سال گذشته هیچ خبر مشخصی در خصوص تعیین حقوق و دستمزد وزیر کار وجود نداشت. اقتصاد گفت: اگر نتوانیم با افزایش حقوق و دستمزد بر اساس نرخ تورم تورم را کنترل کنیم، مساعد قول داد که تورم از 20 درصد بیشتر نشود.
اسدی تصریح کرد: کمترین انتظار این بود که علت شکست مبارزه با تورم برطرف شود اما در عوض بحث حقوق منطقه ای مطرح شد و در نامه ای که در جلسه قبلی شورای عالی کار از سوی وزارت کشور ارائه شد. اقتصاد. ، منطقه ای شدن حقوق 1403 دوباره مطرح شده است.
وی افزود: طبق نامه وزارت اقتصاد درخواست کردیم تا قبل از اینکه این طرح در دستور کار قرار گیرد، نتایج مطالعات در اختیار اعضای شورای عالی کار قرار گیرد و پس از آن نظر کارشناسی و تصمیم گیری، همچنین مرکز پژوهش های مجلس معتقد بود که نباید حقوق منطقه ای وجود داشته باشد و موضوع حق مسکن باید منطقه ای شود، اما وزارت صمت مخالف بود و معتقد بود که حقوق باید منطقه ای شود. بر اساس صنایع مختلف به جای حقوق منطقه ای تعیین می شد و بنابراین تفاوت های زیادی در این زمینه وجود داشت.
نماینده کارگران در شورای عالی کار تاکید کرد: در حال حاضر حقوقی که هر سال مصوب می شود، حقوق کشوری است و بازنشستگان بر اساس این حقوق حقوق دریافت می کنند، بنابراین نمی توان به طرحی تکیه کرد که مطالعه نشده و مورد بررسی قرار نگرفته است. ارزیابی نشده است. انجام نشد. برای تصویب باید طرحی کامل و جامع ارائه شود تا ببینیم چقدر ریالی به کارگر داده می شود و اگر به نفع جامعه کارگری باشد آن را اجرا می کنیم.
اسدی در خصوص شرایط تورمی و انتظار احیای حقوق کارگران درباره احتمال منطقه ای شدن دستمزد کارگران برای سال 1403 یا تداوم توافق سه جانبه شرکای اجتماعی در شورای عالی کار گفت: این موضوع منوط به تلاش دولت است. . . باید اطمینان حاصل کنیم که طرح و پیشنهادی که دولت تهیه کرده در حیطه کار کارشناسی قرار گیرد. البته اگر مزیتی برای کارگران داشته باشد از آن استقبال می کنیم و اگر نداشته باشد نمی توانیم روی آن حساب باز کنیم، چون بحث انتخاباتی پیش روی ماست، فشارهای اقتصادی و تحریم های خارجی و تحریم های خارجی نیز وجود دارد. سبد معیشت وضعیت خانواده های کارگری باید واقع بینانه تعیین شود و با خطرات و خطرات همراه نباشد.
این مقام کارگری در پایان با اشاره به تصویب افزایش 25 درصدی حقوق در کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: کمیسیون اجتماعی پیشنهاد افزایش 25 درصدی حقوق را برای سال آینده داد که این میزان کمتر از نرخ تورم است. . بلاتکلیفی، جامعه شاغلان همچنان با این مصوبه دچار مشکلات معیشتی هستند و این مصوبه بر شورای عالی کار نیز تاثیر خواهد گذاشت.
انتهای پیام