عبدالله مختاری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره ترمیم دستمزد کارگران در نیمه دوم سال اظهار کرد: معتقدم چرا باید نقدینگی را رها کنیم و به اعتبار روی بیاوریم. در طول جلسات تعیین دستمزد، میتوانیم به طور واقع بینانه دستمزد کارگران را با در نظر گرفتن شرایط زندگی خانوار تعیین کنیم.
این فعال صنفی در پایان خاطرنشان کرد: افزایش حداقل دستمزد باید در جلسه پایانی شورای عالی کار مطرح شود. در نیمه دوم سال شرایط برای معیشت کارگران مساعد نبود، بنابراین شورای عالی کار تصمیم به بررسی مجدد گرفت.
وی با بیان اینکه در تعیین دستمزدها تورم سال آینده را روی دستمزد نخواهیم گرفت و براساس تورم پایان سال برای سال آینده حقوق بگیران را تایید می کنیم، افزود: آنچه مسلم است باید نسبت به تورم ایجاد شده در این اقتصادها واقع بین باشیم. و اگر در آن سوی سال با افزایش تورم مواجه شویم، دستمزدها ترمیم می شود.
به گفته وی، موضوع نشاط اجتماعی موضوع مهم سرمایه ملی و اجتماعی است که جای توجه جدی دارد.
مختاری با بیان اینکه در چنین شرایط اقتصادی باید اقشار مستضعف و کم درآمد جامعه را مد نظر قرار داد، افزود: یک کارگر به دلیل افزایش هزینه ها به ویژه در بحث اجاره بها مجبور است به حاشیه شهرها برود و در آنجا خانه اجاره کند. ” روزی که حومه شهر را برای کار در شهر ترک می کند، دیگر شماره زندگی ندارد.
absnews
این فعال کارگری در ادامه با بیان اینکه تعیین دستمزد یکبار در سال امری آشکار نیست، گفت: در حالت خوشبینانه اگر دولت بتواند تورم را کنترل کند، امید زیادی وجود دارد، اما اگر در نیمه دوم سال، زندگان سبد حقوق متورم میشود برای دیدن خانوادهها باید در شورای عالی کار تصمیمگیری شود که معیشت خانوادههای کارگری حفظ شود.
یک فعال صنفی کارگری با تاکید بر لزوم افزایش حداقل دستمزد در سال 1401 پیشنهاد کرد: اعضای شورای عالی کار با توافق دوجانبه، بند یا تبصره ای را در سوابق دستمزد لحاظ کنند تا در صورت سخت شدن شرایط معیشتی کارگران. در نیمه دوم سال، تصمیم بگیرید.