تعیین تملک نساجی مازندران در روزهای آینده
ای بی اس نیوز/مازندران مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و نساجی وزارت حراست گفت: مالکیت کارخانه نساجی مازندران طی روزهای آینده مشخص می شود.
«محسن گرجی» مدیرکل دفتر پوشاک و نساجی وزارت صمت امروز در میزگرد تخصصی توسعه صنعت نساجی، صنایع وابسته مازندران که در اتاق بازرگانی استان برگزار شد، حضور مسئولان استانی با تایید اینکه مازندران یکی از قدیمی ترین استان های صنعت نساجی است، گنج محسوب می شود. وی بیان کرد: با توجه به مشکلات آبی استان مازندران، جذب سرمایه گذار در حوزه پوشاک و صنعت نساجی می تواند موثر باشد زیرا صنعت نساجی به عنوان یک صنعت استراتژیک در برنامه هفتم توسعه مطرح شده است که فرصتی مساعد برای این توسعه اقتصادی است. .
وی افزود: دولت و مجلس به این نتیجه رسیده اند که حمایت بیشتری از صنعت نساجی نیاز است به همین دلیل وزیر صامت نگاه ویژه و راهبردی به این صنعت دارد.
این مسئول گفت: در برنامه هفتم انکشافی وزارت صلح، ماموریت ایجاد سند توافقنامه سرزمینی و تکمیل زنجیره تامین وجود دارد که باید به تایید شورای دولت برسد.
گئورجی با تاکید بر اینکه نگاه ما این است: تلاش های بزرگ منجر به اتفاقات بزرگ می شود، تصریح کرد: چون استان مازندران هم صنعت خوبی دارد و هم مدیران خوبی. بدین ترتیب در سایر استان ها مدیران مازندرانی بسیار حضور دارند و مایه مباهات هستند.
وی با اعلام اینکه طی روزهای آتی کارخانه نساجی مازندران تملک و از مالک فعلی واگذار می شود، گفت: مالک فعلی به وظایف خود عمل نکرده است. چون ظرفیت نساجی قائم شهر از این بالاتر است.
مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و نساجی وزارت حراست با بیان اینکه کارخانجات نساجی افتخار ماست و از این صنعت حمایت می کنیم، افزود: چشم انداز ما خدمت به صنعت است و با تمام توان روحی و جسمی تلاش می کنیم. ظرفیت تکمیل کار در دفتر صنایع نساجی، به بهترین نحو و با کمترین توقف ادامه یابد.
این مقام مسئول با بیان اینکه بیشترین میزان ارز و سریع ترین تخصیص اعتبار در دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صلح رخ می دهد، یادآور شد: هدف ما این است که مسیر صاحبان کارخانجات نساجی را به تعویق نیندازیم.
وی در ارائه آمار خود به گزارش دو سال اخیر این صنعت پرداخت و گفت: در سال 1401 نسبت به سال 1400 حدود 17 درصد واردات پوشاک و ماشین آلات نساجی و 38 درصد واردات پوشاک افزایش داشته است. ماشین آلات در این دوره افزایش یافت. همچنین در 6 ماهه امسال نسبت به سال گذشته 33 درصد افزایش واردات ماشین آلات و 25 درصد افزایش واردات مواد اولیه داشته ایم.
انتهای پیام