شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

تعامل مراجع قضایی و سازمان بازرسی کشور یکی از راهکارهای موثر برای تامین سلامت نظام اداری کشور است.

در ادامه این نشست باقری کومار معاون حقوقی، نظارت عمومی و امور مجلس سازمان بازرسی کل کشور با انعکاس رویکرد آن سازمان در سال های اخیر گفت: در سال های اخیر و در دوره جدید حضور همکاران قضایی بیشتر در سازمان. ضمناً با توجه به هم افزایی بیشتر سازمان و مراجع قضایی، سلسله نشست های تخصصی تشکیل شده است و جلسه فعلی چهارمین نشست مشترک است.

معاون سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه قانونگذار عاقل و عاقل سازمان بازرسی کل کشور را به عنوان قوه قضائیه تعریف کرده است، ادامه داد: قانونگذار سازمان بازرسی را به عنوان نهادی که بر تمامی دستگاه های اجرایی، اداری و حاکمیتی نظارت دارد تعریف کرده است. و بازرس رسمی و قانونی می باشد. کل کشور معرفی کرده است و از سوی دیگر یکی از وظایف قوه قضائیه رسیدگی به تظلمات، دعاوی، اختلافات، شکایات و احیای حقوق عامه است که نشان می دهد یکی از شرایط موفقیت و اثربخشی گزارشات سازمان بازرسی این است که این دو مجموعه تحت اختیارات قضایی قرار می گیرند. این بدان معناست که مراجع قضایی و دادگاه ها و سازمان بازرسی باید تعامل، هماهنگی و هم افزایی بیشتری در خصوص رسیدگی دقیق و همه جانبه به گزارش های سازمان بازرسی داشته باشند.

وی یکی از روش های تامین و تضمین سلامت نظام اداری را تعامل، هماهنگی و هم افزایی بین محاکم و مراجع قضایی و بازرسی کل کشور دانست و افزود: بازرسی کل کشور دارای یک بنیاد اساسی بود. ورود با شناسایی گلوگاه فساد و از سوی دیگر مقامات قضایی باید با دقت، سرعت و قاطعیت به گزارش های ارسالی رسیدگی و در نهایت مجازات های مناسب را صادر کنند که بازدارندگی خوبی در این زمینه ایجاد شده است. از فساد

وی با اشاره به این موضوع که محاکم و مراجع قضایی باید گزارش ها و پرونده های ارسالی سازمان بازرسی کل کشور را مورد بررسی دقیق قرار دهند، گفت: قانونگذار تصریح کرده است که به گزارش های سازمان بازرسی بازرسی باید به نوبه خود یا در مراجع قضایی رسیدگی شود. مدت زمان کوتاهی است و دادگاه ها باید به این سوال رسیدگی کنند.

انتهای پیام

وی ادامه داد: در این جلسات سازمان بازرسی کل کشور از گزارشات خود از مراجع قضایی خسارت دریافت می کند و نسبت به رفع آن اقدام می کند.

قائم مقام سازمان بازرسی همچنین گفت: قضات در رسیدگی به پرونده های کیفری علاوه بر اظهارنظر نسبت به اتهامات اعلام شده، به تعیین خسارت و صدور حکم نیز توجه دارند که گاه مؤثرتر و بازدارنده تر از مجازات های کیفری است. احقاق حقوق بیتالمال.

معاون سازمان بازرسی کل کشور، تضمین سلامت نظام اداری کشور را در گرو همکاری و تعامل همه مراجع و محاکم قضایی و تعامل سازمان بازرسی کل کشور دانست.

باقری کومار از قضات رسیدگی کننده به پرونده های سازمان بازرسی کل کشور خواست تا پرونده های این سازمان را در قالب حقوقی، قضایی و کارشناسی نقد کنند و این نکات را به سازمان بازرسی منعکس کنند.

وی در خاتمه گفت: سازمان بازرسی کل کشور سازمانی مستقل، بی طرف و کارشناسی و عاری از گرایش های جناحی و سیاسی است و خط قرمزی برای برخورد با فساد ندارد و در بازرسی و تهیه گزارش فقط قوانین جاری است. معیاری برای عمل است.

چهارمین نشست مشترک بازرسی با مراجع و محاکم قضایی

به گزارش ای بی اس نیوز، احمد رحمانیان معاون رئیس کل سازمان بازرسی کل کشور در نشستی با حضور محمد باقری کومار، رئیس امور حقوقی، نظارت عمومی و امور مجامع، واحدی از مدیرکل دفتر امور حقوقی سازمان، گفت: عباس زاخلی رئیس دادگاه های تجدیدنظر استان تهران و رؤسا و قضات دادگاه ها، دادسراها و تجدیدنظر استان تهران با اشاره به مأموریت سازمان بازرسی کل کشور بر اساس قانون اساسی در مجتمع قضایی غدیر بازداشت شدند. وی گفت: سازمان بازرسی کل کشور بر اساس قانون اساسی موظف به نظارت بر حسن اجرای قوانین و نظم و ترتیب امور و تعمق در این دو واژه یعنی «اجرای صحیح قوانین» و «حقوق» است. انجام منظم تجارت”، یک وظیفه بسیار را نشان می دهد ، عمیق، حساس و موثر در زمینه نظارت بر سازمان بازرسی.

رحمانیان با اشاره به مشکل گزارش های طولانی سازمان بازرسی کل کشور که گاهاً توسط قضات مطرح می شود، گفت: برای رفع این مشکل گزارش های مشخص و مختصر 4 تا 5 صفحه ای پیش بینی شده است که زمان کمتری نسبت به همکار قضایی در مقامات پردازش را در نظر بگیرید.

معاون سازمان بازرسی کل کشور در دیدار با روسای و قضات محاکم، دادسراها و دادگاه های تجدیدنظر استان تهران بر گسترش تعامل و همکاری دو نهاد تاکید کرد.

رئیس معاونت حقوقی سازمان بازرسی کل کشور همچنین از روسای محاکم، دادسراها و دادگاه های تجدیدنظر خواست در رسیدگی به پرونده های سازمان بازرسی تسریع کنند.

رحمانیان از قضات حاضر در جلسه خواست با این سازمان برای آسیب شناسی گزارش های سازمان بازرسی و همچنین معرفی گلوگاه های فساد همکاری بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان بازرسی و مرکز حقوقدانان، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه، از قضات متولی پرونده های سازمان بازرسی کشور خواست به کمک کارشناسان این سازمان مراجعه کنند. مرکز وکلای دادگستری در مواردی که نیاز به ارجاع پرونده به کارشناس باشد بر اساس تفاهم نامه امضا شده.

معاون سازمان بازرسی در ادامه اقدامات این سازمان برای رفع نواقص مراجع قضایی در گزارش ها را برجسته کرد و گفت: روند تهیه گزارش ها در سازمان بازرسی کل کشور به گونه ای برنامه ریزی شده است که مندرجات گزارش های ارسالی به مراجع قضایی توسط یک همکار باتجربه قضایی با آموزش قضایی به دقت بررسی می شود.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …