معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رئیسجمهور اعلام کرد: مطالبه مردم این است که امروز مجلس، دولت و قوای مختلف در فضایی آرام و سنجیده باشند و استقلال هر یک در آن حفظ شود. محل. برای برآوردن خواستههای مردم و شرایط تغییری که مردم امیدوار به بهبود آن هستند.
جعفری گفت: یکی از کارهای بسیار خوبی که تاکنون انجام شده و بی سابقه بوده است، جلسات مجمع نمایندگان استان است که با حضور رئیس جمهور برگزار می شود و تاکنون پنج جلسه با حضور رئیس جمهور برگزار کرده ایم. 145 نماینده از حدود 13 استان. و هر کدام نظرات، مشکلات و مشکلات جاری و حوزه انتخابیه و حتی مشکلات ملی خود را در حضور رئیس جمهور بیان کردند و جناب رئیس جمهور با صبر و حوصله مطالب را می شنوند و از نزدیکان نماینده راه حل را خواستند که این جلسات است. پر از جلسات خوب و پر برکت و هرگز دیده نشده است.
جعفری ادامه داد: احساس ما این است که ادبیات و رفتار مشترک و همدلانه مبتنی بر ارزشهای مشترک بین دولت و مجلس، نیروی بسیار اساسی و موتور محرکهای برای حرکت دولت و مجلس در یک مسیر است.
جعفری گفت: در تمام فضایی که در حال شکل گیری است، فضای بسیار مثبتی است و انشالله در روزهای آینده و در مراحل تصویب بودجه 1401 این فضای مثبت و همدلانه حاکم خواهد شد و در عین حال به خواست خدا مردم احساس انتقاد خواهند کرد.
وی گفت: یکی از خوبی هایی که شکل گرفته این است که با سفرهای استانی رئیس جمهور به هر استانی که قرار است انجام شود، معمولا نمایندگان مردم در استان چند روز قبل از سفر جلسه کاری برای دیدار دارند که موافقت می شود. با معاون اجرایی رئیس جمهور این نشست مشترک بسیار موثر است تا نمایندگان محترم از اتفاقات سفر مطلع شوند و نظر خود را داشته باشند.
وی افزود: از سوی دیگر مقرر شد جلساتی با حضور معاون اول رئیس جمهور و کمیته های تخصصی برگزار شود که تاکنون برخی از آن ها تشکیل شده است.
وی گفت: در چنین شرایطی ممکن است عده ای به دنبال ایجاد توقعات غیر واقعی باشند که نمایندگان عزیز می توانند با نگاه خیرخواهانه و تحلیل صحیح آن را متعادل کنند تا مردم عزیز بتوانند مطالبات اصلی خود و نمایندگان زبان را پیگیری کنند. هستند و با عیوب تصادفی که دیگران می خواهند فعال کنند، مجلس و دولت با درایت و توجه به گفته ها و رفتارهایشان برخورد می کنند تا این ایرادات فعال نشود و مردم در فضایی آرام به سوی امید و رفاه بهتر حرکت کنند.
جعفری گفت: برای همه ملت بزرگ آرزوی سلامتی داریم و از خداوند متعال میخواهیم که در این روزهای سخت همه خیر و صلاح مردم را به دل و ذهن مردم الهام کند تا تصمیمات به نفع مردم گرفته شود و تصمیمگیری شود. ساخته شده با باشد که خیر مردم با شما باشد.
وی گفت: مسیر تفاهم متقابل مجلس و دولت به خوبی در قرارداد پیش بینی شده است و مشکلی در آن وجود ندارد.
جعفری ادامه داد: دولت معتقد است که مجلس همانطور که از رای مردم سرچشمه میگیرد، ارکان دولت نیز از رای مردم سرچشمه میگیرد و دولت با انتخاب مستقیم رئیسجمهور و تعیین اعضای کابینه، دوباره این اعضای کابینه را انتخاب کرد. می گویند رای مردم را دارند، منتخب هستند، پس ارکان قدرت هر دو انتخاب مردم است.
به گزارش روز یکشنبه ای بی اس نیوز، قاسم جعفری، مدیر روابط عمومی معاونت امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به تلاش ها و اقدامات معاونت تعامل مجلس و دولت گفت: حدود صد روز از آغاز به کار این معاونت می گذرد. دولت 13. خود ازلی پس از دگرگونی هایی حرکت می کند که به طور طبیعی در دوره ابتدایی رخ می دهد.
وی افزود: یکی از موضوعات مهم امروزی رابطه خوب دولت و مجلس است و با توجه به ارتباطی که نیروهای مختلف باید با یکدیگر داشته باشند، تعامل بسیار خوبی شکل گرفته است.
از سوی دیگر، حضور وزرا در مجلس در روزهای دوشنبه و خارج از جلسات کمیسیون ها، امکان برگزاری جلساتی را فراهم می کند که در آن نمایندگان تا کنون 722 بار با وزرای مختلف دیدار و مشکلات حوزه انتخابیه خود را بررسی کرده اند. نمایندگان مجلس، وزرا و سازمان های دولتی هنوز در دسترس نمایندگان هستند و تا کنون حدود 400 سال است که در مجلس حضور دارند.
این استاد دانشگاه در جمع نمایندگان مجلس گفت: نمایندگان مجلس از چگونگی روی کار آمدن دولت سیزدهم بهتر می دانند و شما بانیان شرایط کنونی را به خوبی می شناسید. شرایط شرایطی است که من و شما و دولت و مجلس وظیفه خود می دانیم و سعی می کنیم شرایط را به نفع مردم و به نفع ایجاد شرایط زندگی آبرومندانه و آبرومندانه برای مردم تغییر دهیم.
نایب رئیس مجلس با اشاره به تداوم حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و نمایندگان قانون و نظارت در مجلس، گفت: این حضور در مجلس همیشه حائز اهمیت است و با روابط حسنه با خود مسائل را بیان می کنند. جلسات کمیته ها و فراکسیون ها است که تعامل دولت و مجلس را بسیار تسهیل می کند.
جعفری درباره حضور نمایندگان مجلس، وزرا و دستگاههای دولتی در جلسات علنی مجلس گفت: سیاست معاونت پارلمانی رئیسجمهور این است که هرچه این حضور از نظر کمی و کیفی ارتقا پیدا کند، تأثیر بهتری خواهد داشت. ایجاد تعامل فیما روابط بین مجلس و دولت. در مجلس هم نکته مثبت خودش را دارد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر باید مواظب باشیم که رئیس جمهور و دولتمردان معتقد باشند که اظهار نظر، تذکر، سوال و هر آنچه که پیش بینی می شود مانند حق نظارت قانونی و روش های در نظر گرفته شده در قانون برای نمایندگان هرگز معنا ندارد. اینطور نیست که نمایندگان مجلس و دولت از هم دور باشند، اما ارزیابی دولت از این اظهارنظرها و استفاده از این روش ها در واقع خیرخواهانه است، یعنی احساس می کند در انجام وظیفه کمک می کنند، پس نگران نباشید. در مورد آن با حقایق موجود و حقیقت سازگار باشد.
معاون نظارت بر معاونت پارلمانی رئیس جمهور افزود: تصور ما این است که نحوه تعامل مجلس و دولت در این دولت و آن زمان در گذشته کمتر بوده است. به عنوان مثال نمایندگان در سفرهای استانی رئیس جمهور با تعدادی از اعضای کابینه در هر استان شرکت می کنند و در سفرهای اعضای کابینه به شهرهای مختلف معمولا نمایندگان حضور دارند و مسائل مردم در آنجا در فضایی همدلانه مطرح می شود. جلسات رسمی و اداری. و شوراهای رسمی که با حضور رئیس جمهور یا جلسات نخبگان برگزار می شود معمولاً فرصتی را برای نمایندگان منتخب مجلس فراهم می کند تا صحبت کنند.
معاون نظارت مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی این برداشت را دارد که حمایت از دولت و سیاست های خوب دولت هرگز به این معنا نیست که فردی نماینده وکیل شود. وکیل الدوله زمانی است که حکومت تفت منزوی، مستبد و منتخب مردم نباشد، اگر منتخب مردم نباشد طبیعتاً مشکلی پیش نمی آید.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز