گروهی از محققان به سرپرستی یک دانشمند ایرانی در یک مطالعه جدید نشان دادند تعاملات اجتماعی معنادار با همسالان می تواند تنهایی را کاهش دهد و رضایت مردم را افزایش دهد.
در این تحقیق، دانشمندان دادههای مربوط به تعاملات اجتماعی و سلامت (بهزیستی) را برای سه گروه از دانشآموزان، مجموعاً 2896 نفر، طی سه سال جمعآوری و ارزیابی کردند.
“نورپردازی مهنازسرپرست ایرانی این تیم تحقیقاتی از دانشگاه استنفورد می گوید:
«تحقیقات ما نشان میدهد که تعاملات اجتماعی معنادار تأثیر مثبتی بر رضایت عاطفی، استرس و تنهایی دارد.
تأثیر تعاملات اجتماعی بر سلامت و خلق و خوی انسان
از جمله نکات بارز این تحقیق می توان به تعاملات اجتماعی معنادار زمانی اشاره کرد که شخصا این کار در مقایسه با سایر کانال های ارتباطی مانند سرویس های پیام رسانی و پیام کوتاه، ممکن است فواید بیشتری برای سلامت و تندرستی فرد داشته باشد.
علاوه بر این، این مزایای زمانی که تعاملات زمانی زنگ تفريح مردم این کار را در مقایسه با زمانی که در حین فعالیت هایی مانند مطالعه یا حتی غذا خوردن انجام می دهند، انجام می دهند.
دکتر ارسیح با اشاره به این یافته ها معتقد است که از نتایج این تحقیق می توان در زمینه تدوین استراتژی ها و منابعی که باعث بهبود رفاه افراد می شود، استفاده کرد. او می گوید:
در آینده، نتایج این مطالعه می تواند برای طراحی استراتژی های مداخله شخصی، مانند توصیه های شخصی برای حفظ حمایت اجتماعی و ارتباط، برای تشویق زندگی اجتماعی سالم مورد استفاده قرار گیرد.
نتایج این تحقیق در مجله Social Psychology and Personality Sciences منتشر شد.
منبع خبر: https://digiato.com/health/meaningful-social-interactions-boost-context
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز