تضمین امنیت غذایی مستلزم سیستم کشاورزی پایدار / کشت سالانه 14.5 میلیون هکتار است

امینی تامین امنیت غذایی را مستلزم نظام کشاورزی پایدار و همچنین حفظ منابع طبیعی و توانمندسازی نیروی انسانی دانست و خاطرنشان کرد: در حوزه مدیریتی باید به سه مولفه شناخت رسالت ها توجه کرد. کسب دانش و مهارت های لازم برای انجام ماموریت ها و جلب مشارکت مردم. متاسفانه این ترکیب هنوز در حوزه کشاورزی مشهود نیست.
سرهنگ اکبر امینی در مراسم معارفه فرمانده یگان حفاظت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی گیلان بر ارتباط مستقیم و تنگاتنگ امنیت غذایی و امنیت ملی تاکید کرد و گفت: اگر امنیت غذایی به خطر بیفتد امنیت کشور است. قطعا به خطر خواهد افتاد.
امینی با بیان اینکه در هر هکتار غذای 20 تا 22 نفر تامین می شود، خاطرنشان کرد: با تغییر کاربری اراضی کشاورزی به دلیل افزایش جمعیت و افزایش نیاز غذایی، امنیت غذایی نیز به خطر می افتد.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه عده ای موافق واردات مواد غذایی هستند، تصریح کرد: این اقدام مشکل کوتاه مدتی نیست، اما اگر برای کشور تولیدکننده مواد غذایی اتفاقی بیفتد، امنیت غذایی کشور اتفاق خواهد افتاد. نابود شود.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر حفظ اراضی، افزود: حفاظت از اراضی تنها وظیفه جهاد کشاورزی نیست، چرا که با طیف وسیعی از تغییرات کاربری در قالب زمین خواری مواجه هستیم.
امینی اولویت حفاظت از اراضی را پیشگیری دانست. بدون تخریب و تاکید کرد: ماموران یگان حفاظت اراضی اداره کل جهاد کشاورزی استان برخورد قاطع با تخلفات و همچنین هوشمندی، درایت و اشرافیت هوشمندانه و قانون را در دستور کار قرار دهند.
وی با تاکید بر لزوم همکاری نهادی در حفاظت از زمین های کشاورزی گفت: گیلان استانی خاص است و موضوع کم آبی زمینه ساز تهاجم به این استان شد.
وی با تاکید بر اینکه چرا مردم به تغییر کاربری اراضی تمایل دارند، افزود: متاسفانه تحریم ها در این بخش بازدارنده نیست و تخریب ساختمان های ساخته شده چندان موثر نیست.
وی خواستار یکسان سازی فضای تصمیم گیری زمین شد و گفت: افزایش امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی یگان حفاظت پاسخگوی ماموریت ها نیست و بنابراین باید به سمت نظارت هوشمندتر برویم. .
انتهای پیام
ای بی اس نیوز/گیلان فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی امنیت غذایی را مستلزم نظام کشاورزی پایدار و همچنین حفظ منابع طبیعی و توانمندسازی نیروی انسانی دانست و گفت: با تغییر کاربری اراضی کشاورزی به دلیل افزایش جمعیت و افزایش جمعیت. نیازهای غذایی، امنیت غذایی در خطر است.
وی زمین و خاک را بستر رشد گیاه و منبع تولید غذا دانست و گفت: زمین کشاورزی موهبتی الهی است که در اختیار بشر است و باید از آن به نحو مطلوب استفاده و حفاظت شود تا برای نسل های آینده باقی بماند. .
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی زمین را دارایی تولیدی دانست. نه سرمایه و تاکید کرد: چشم انداز سرمایه ما از زمین باید تغییر کند. افزایش کاذب قیمت زمین و مشکلات اقتصاد کشاورزی نیز باعث شده تا کشاورزان زمین های خود را بفروشند.
وی با بیان اینکه ایران 22 میلیون هکتار زمین کشاورزی دارد افزود: 18 میلیون هکتار از این اراضی قابل کشت است و سالانه حدود 14.5 میلیون هکتار زیر کشت می رود.