وی با بیان اینکه در دستورالعمل جدید، نقاط ضعف دستورالعمل قبلی رفع شده است، تصریح کرد: از جمله مهم ترین تغییرات ایجاد شده، توجه به ویژگی های هندسی نقاط حادثه خیز و ارائه روش جدید تحلیل آماری برای شناسایی است. و همچنین استفاده از روش هزینه-فایده اولویت بندی است.
رضا اکبری در گفت وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، اظهار داشت: نسخه اصلاح شده دستورالعمل شناسایی و اولویت بندی نقاط دارای تصادفات بالا در کمیسیون ایمنی راه های کشور به تصویب رسیده است.
وی تاکید کرد: تلفیق دستورالعمل جدید و سامانه مذکور گام بسیار مهمی برای اولویت بندی صحیح و تعریف دقیق پروژه های اجرایی و بهینه سازی منابع در جهت کاهش تصادفات جاده ای در کشور خواهد بود.
absnews
به گفته وی، بر اساس برنامه ریزی انجام شده، این دستورالعمل در قالب سامانه آنلاین، ضمن به روز رسانی و ثبت به روز تصادفات جاده ای کشور، تمامی نقاط پرتصادف را بر اساس شاخص مربوطه به روز رسانی و تشکیل می دهد. مبنای تعریف کلیه پروژه ها در سطح ملی مستعد نقاط حادثه خیز خواهد بود.
وی ادامه داد: پس از شش ماه کار کارشناسی و با رویکرد بازنگری شده و اصلاح فرآیند در روش شناسایی و اولویت بندی نقاط حادثه خیز در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، این دستورالعمل تهیه و در جلسات متعددی در حوزه ایمنی راه ها مطرح شده است. کمیته مهندسی.” و مصوبه کارگروه ویژه پلیس راهنمایی و رانندگی کشور و کمیسیون ایمنی راه های کشور در جلسه روز گذشته کمیسیون مذکور نهایتاً به تصویب رسید و برای اجرا ابلاغ می شود.