جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

تصرف گسترده زمین در جنوب مشهد در حال بررسی در Maison de la Nation

به گفته وی ، در این مورد می توان نام دو شرکت را مشاهده کرد که برخی از مقامات استانی دولت قبل نیز در آنها حضور دارند.

وی از عملکرد قوه قضائیه و نمایندگان زحمتکش پارلمان در این زمینه تقدیر کرد و گفت: «فراکسیون محیط زیست مجلس در حال بررسی موضوع این زمین خواری گسترده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت بار هر شهر باید مشخص شود ، گفت: بحران آب یکی از مهمترین مسائل کشور به ویژه در شهر مشهد است.

رفیعی ادامه داد: مشهد به عنوان پایتخت معنوی و مذهبی کشور با جمعیتی بالغ بر 3.5 میلیون نفر و 30 میلیون زائر به هیچ عنوان شایسته شبکه و ایستگاه جمع آوری فاضلاب خود نیست.تصفیه هنوز به پایان نرسیده است.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: بر اساس آمارهای منتشر شده ، مشهد روزانه باید حدود 550 هزار متر مکعب فاضلاب را تصفیه کند.

وی در سفر و بازدید خود از جنوب مشهد از زمین خواری و کوهنوردی گسترده در این منطقه صحبت کرد و گفت: «طبق اطلاعات دریافتی ، شهرداری مشهد در جنوب این شهر بدون مجوز و خارج از محدوده جاده کمربندی احداث کرد. طرح تفصیلی شهر حدود 4.7 کیلومتر از آن اجرا شد و پس از آن یک تصرف گسترده زمین بین جاده کمربندی و کوههای اطراف انجام شد.

وی با اشاره به اینکه پنج تصفیه خانه فاضلاب در مشهد فعال هستند ، گفت: در عمل تصفیه خانه فاضلاب پارکندآباد 1 و 2 و اولنگ اسدی قدیمی هستند و کیفیت آب آنها نامناسب و خارج از استانداردهای زیست محیطی و میزان فاضلاب دریافتی بیش از ظرفیت آنها است. “

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به افزایش میزان نیترات در آب چاه های مشهد افزود: تعدادی از چاه ها به دلیل بالا بودن میزان نیترات و میزان نیترات در بقیه چاه ها قبلاً بسته شده است. چاه ها وضعیت خوبی ندارند

وی افزود: شروع ساخت تصفیه خانه فاضلاب سپتاج با ظرفیت روزانه 3000 متر مکعب گامی ستودنی است و امیدوارم با افتتاح آن در سال جاری ، گامی مهم در جهت کاهش آلودگی و احیای رودخانه کشف برداشته شود. . “

به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز ، سمیه رفیعی روز جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به احداث تصفیه خانه سپتاج در مشهد ، به منظور ساماندهی رودخانه کشف رود به عنوان اقدامی مناسب اظهار کرد: بر اساس آمار ، بیش از 300 کامیون تانکر حامل فاضلاب به کشففرود هر روز تخلیه می شود که این روند باید فوراً متوقف شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به اینکه ساخت این کمربند به دلیل اعتراض مردم و فعالان محلی و اقدام دادستانی متوقف شد ، گفت: برج ها محاصره شده و شهرداری مشهد نیز خواستار تخلیه این روستاها و آزادسازی سرزمین های آنها

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس افزود: ادعا شد که شهرداری بخشی از این اراضی ملی را به تعاونی های ادارات راه و شهرسازی ، جهادکشاورزی و و واگذار کرده است ، در حالی که این مناطق در خارج از طرح تفصیلی شهر

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: باید به سمت مدیریت و کاهش مصرف آب در بخشهای کشاورزی و شهری ، پروژه های آبخیزداری ، احداث تصفیه خانه فاضلاب ، بازیافت و افزایش بهره وری آب و تجهیز صنایع به سیستم های تصفیه فاضلاب

رفیعی با اشاره به وضعیت 34 مورد از 37 دشت خراسان رضوی به عنوان زنگ خطر جدی ، بر ضرورت توجه و برنامه ریزی دقیق برای احیای دشت های خراسان رضوی از جمله دشت مشهد و ایجاد تعادل بین آب های زیرزمینی به ویژه از طریق پروژه های آبخیزداری تأکید کرد.

رفیعی گفت: با تمام اقدامات انجام شده ، حدود 10 درصد از مصرف آب در مشهد به آبیاری مناطق سبز اختصاص می یابد که باید با اجرای طرح هایی برای کاشت گونه های گیاهی در شرایط کم آب ، محدود کردن کشت چمنزار و از فاضلاب تصفیه شده استفاده کنید به

رفیعی وضعیت آب آشامیدنی مشهد را مورد توجه قرار داد و گفت: بیشتر آب مشهد از چاه های حفر شده تأمین می شود ، اما قبلاً آب آشامیدنی مشهد با ترکیب آب چاه با آب ورودی از سد دوستی و چند سد دیگر تأمین می شد که در حال حاضر عملاً آب ورودی کاهش یافته است. آب این سدها ، بیشتر آب آشامیدنی از چاه تأمین می شود.

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *