جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

تصرفات در روابط پاکستان و طالبان در دیوار مرزی

«نکته این است که پاکستان از طالبان انتظار داشت خط دیورند را به رسمیت بشناسد، خط دیورند که در سال 1893 و زمانی که انگلیسی‌ها، حاکمان هند، توافقنامه‌ای امضا کردند و حدود 2500 کیلومتر مرز را امضا کردند، که امروز وارث پاکستان است.
وی افزود: در زمان حکومت پاکستان در زمان اشرف غنی، ساخت دیوار مرزی برای تامین امنیت در برخی مناطق آغاز شد، اما از زمانی که طالبان به قدرت رسیدند، علیرغم انتظار پاکستان، دیوار مرزی شکست خورد و حتی درگیری بین مرز پاکستان و افغانستان رخ داد. نگهبانان “
این کارشناس شبه قاره همچنین گفت که به دلیل مخالفت طالبان با ساخت دیوار مرزی، درگیری هایی بین نیروهای مرزی رخ داد و پاکستان نیز تعدادی از مناطق و پوسته ها را هدف قرار داد که طالبان را به واکنش واداشت و دیوار را تخریب کرد.
ملازایی ادامه داد: مذاکرات در سطح بالاتری انجام شده و مشکل متوقف شده است، بنابراین در مرزهای دو کشور تنش وجود دارد. علاوه بر این، طالبان مدعی هستند که داعش در افغانستان از طریق پاکستان حمایت می شود. در نتیجه، روابط پاکستان و طالبان تیره شده است، هرچند پاکستان امیدوار است که پس از مسئله خط دیورند، در سایر موضوعات با طالبان همکاری کند.
او گفت: “پاکستانی ها نمی خواهند به تنهایی اقدام کنند و تنها تایید قطر یا عربستان سعودی کافی نیست، آنها در تلاش برای رسیدن به کشورهای اسلامی هستند.” و همسایه افغانستان باید طالبان را به رسمیت بشناسد.
وی افزود: در واقع طالبان منتظرند تا ببینند جهان و کشورهای منطقه چگونه آنها را به رسمیت می شناسند، روس ها و چینی ها به طور ضمنی آن را تشخیص می دهند و سازمان ملل نیز به تدریج تصمیماتی برای کمک گرفته است، بنابراین به طور کلی. طالبان بر همه این عوامل تکیه کردند.
انتهای پیام/

یک کارشناس از شبه قاره خاطرنشان کرد که روابط بین پاکستان و طالبان بر سر ساخت خط دیورند تیره شده است، اگرچه پاکستان امیدوار است که پس از آن در موضوعات دیگر با طالبان همکاری کند.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *