سایر موضوعات

بازنگری استانداردهای ملی با محوریت سلامت در بخش گندم، آرد و نان

سازمان ملی استاندارد ایران با هدف ارتقای کیفیت چهار نوع نان؛ بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان که نیروی غالب مردم بر سر سفره هر ایرانی را تشکیل می دهد، در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش ای بی اس نیوز، سازمان استاندارد اعلام کرد: در این راستا با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و تشکیل جلسات متعدد با کارشناسان و فعالان این حوزه، بازنگری در این حوزه را با جدیت ادامه داده است. استانداردهای ملی گندم، آرد و نان

بر این اساس استاندارد ملی آرد شماره 103 برای کاهش سبوس گندم مورد بازنگری قرار گرفت و علاوه بر تعریف آرد سبوس دار برای تولید مرغوب، کیفیت و ماهیت دانه گندم نیز مورد بازنگری قرار گرفت. و اصلاحات در طول بازنگری استاندارد مذکور انجام شده است.

شایان ذکر است، در آبان ماه امسال، بازنگری در «آرد گندم – ویژگی ها و روش های آزمایش» و «نان تخت – ویژگی ها و روش های آزمایش» در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیون های ذیصلاح (هر هفته دو کمیسیون) و در نهایت در آن در ژانویه 1402 منتشر شد.

باید بگویم؛ در دوره تحول سازمانی در سال 1401 استانداردهای نان های سنتی لواش، توفتون، بربری و سنگک به شماره های 5809، 2508، 5810 و 6943 با هدف استفاده از آرد کامل و افزایش کمیت اصلاح و چاپ شد. سبوس نان.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا