رییس بیمارستان تایید کرد: 9 نفر در یک روز به چشم مبتلا شدند
علی نیلی مدیر بیمارستان
چشم پزشکی در گفتگو با فراز با تایید ابتلای موفقیت آمیز 9 بیمار در یک روز گفت: در ابتدای سال جاری و تا 26 مهرماه بیش از 13 هزار عمل جراحی در بیمارستان انجام دادیم که از این تعداد فقط دو نفر. انجام داد.» مجروحان.» بر اساس آمارهای بینالمللی، بیشترین آمار جراحات چشمی ناشی از عمل جراحی، 2 مورد از هر 1000 و کمترین آن، 4 مورد از هر 10،000 است. تعداد عفونتهای بیمارستان النجاح حتی کمتر از حداقل موارد بوده است. آمار بین المللی پس از آن تاریخ بیش از 5000 عمل جراحی انجام شد، ما با هیچ آسیبی مواجه نشدیم، اما در 17 اکتبر 9 نفر دچار عفونت شدند و بعد از عمل جان خود را از دست دادند.
وی افزود: هر 9 نفر در یک اتاق عمل شدند، اما این عمل توسط 5 پزشک مختلف انجام شد، به نظر ما این نوع عفونت تا حدودی غیرعادی بود، زیرا علائم بسیار سریعتر از حد معمول شروع شد 48 ساعت طول می کشد تا علائم عفونت شروع شود و بدتر شود
از طریق چشم، پلک و نواحی اطراف وارد می شود که در این مورد درست نیست زیرا 9 نفر شرکت کردند. چشم همه بیماران به یک شکل درگیر شده بود و میزان درگیری تقریباً برابر بود که نشان دهنده غیرطبیعی بودن وضعیت بود. این مورد بسیار غیر معمول است و به احتمال زیاد عفونت در حین عمل وارد چشم شده است.
رسانه ها درباره احضار دو کارمند بیمارستان نوشتند و علی نیلی گفت: دو نفر از کارکنان بیمارستان به دلیل مسئولیت در اتاق عمل تحت بازجویی قرار گرفتند و به عنوان دستیار جراح مشغول به کار بودند و تلفن همراه آنها ضبط شد برای بررسی بیشتر.”
تعطیلی موقت تمام اتاق های عمل بیمارستان
پس از تایید عفونت باکتریایی، استخراج، کشت و نوع آن مشخص شد. به گفته علی نیلی، پس از تشخیص عفونت، تمامی اتاق های عمل جراحی بیمارستان به صورت داوطلبانه تعطیل شد و دو تیم از وزارت بهداشت و دانشگاه شهید بهشتی برای بررسی وضعیت حاضر شدند.
هوا، سیستم تهویه و تجهیزات اتاق از نظر آلودگی و کیفیت بررسی شده است. مجوز کتبی به اتاقهای عمل داده شد و یک هفته بعد اتاقهای عمل بازگشایی شدند و تاکنون هیچ عفونت دیگری مشاهده نشده است.
تحقیقات انجام شده توسط بیمارستان، وزارت بهداشت و دانشگاه شهید بهشتی نشان می دهد که پزشکان مقصر نیستند. این بیمارستان هزینه جراحی بیماران، هزینه های جانبی و حتی هزینه رفت و آمد به این سه مرکز را بر عهده گرفت و جراحی برای درمان عفونت رایگان بود. با توجه به احتمال وقوع جرم، بیمارستان به آنها توصیه کرد شکایت خود را به مراجع نظارتی و قانونی اعلام کنند و حقوق خود را پیگیری کنند.
چند نفر نابینا شده اند؟
نابینایی 9 بیمار! این تیتر یک خبر ترسناک بود زیرا تنها یکی از بیماران تحت عمل جراحی قرار گرفت. به گفته دکتر نیلی، پزشک معمولا در روز دوم بعد از عمل آب مروارید بیمار را ویزیت می کند، اما به دلیل علائم شدید و وضعیت غیرعادی بیماران، همین اتفاق رخ داده است.
آنها تحت معاینه و تایید بیماری شدید قرار گرفتند و برای جراحی و درمان در سه مرکز (بیمارستان لباونژاد، فارابی و نگا) بستری شدند.
با وجود سرعت عمل و استفاده از تجهیزات پیشرفته، به دلیل شدت و نامنظمی بودن بیماری، بینایی برنگشت. چشم 7 نفر به طور کامل حفظ شد، اما بخشی از چشم دو نفر با میزان عفونت بالا برداشته شد. چشم هیچ یک از بیماران کاملا تخلیه نشده بود. از آنجایی که فقط یک چشم جراحی شده بود، بینایی آن چشم از بین رفت و بیماران کاملاً نابینا نشدند.
جراحی های چشم با استفاده از سرم انجام می شود و زمانی که آلودگی در محیط وجود داشته باشد، معمولاً شدت عفونت در بیمار اول بیشتر و در آخرین بیمار کمتر است. علی نیلی در سال 1384 در بیمارستان چمران با چنین وضعیتی مواجه شد که در یک روز 7 بیمار مبتلا شدند. تفاوت اصلی این است که شدت عفونت در این بیماران یکسان نبود، زیرا 5 بیمار با دارو به طور کامل بهبود یافتند و 2 بیمار نیاز به عمل جراحی داشتند و متعاقبا تحت درمان قرار گرفتند./فراز
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/17857/%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%B9%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%87
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز