معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تشکیل سازمان بازرگانی یا وزارت بازرگانی برای دولت فرقی نمی کند، تاکید کرد: آنچه برای دولت مهم است سفره مردم است که با تمرکز وظایف در داخل وزارت بازرگانی. می تواند به دولت در تنظیم بازار و توزیع عادلانه کالا کمک زیادی کند. .
به گزارش ای بی اس نیوز، میشم لطیفی در جلسه علنی امروز شورای اسلامی، ضمن تشریح درخواست دولت برای بازنگری در لایحه تشکیل وزارت بازرگانی، یکی از مهمترین موضوعاتی را که مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: رئیس جمهور از ابتدای دولت مردمی توجه به اقتصاد و معیشت مردم است. بر این اساس بر جلسات منظم بخش تنظیم بازار و تقویت نهادهای نظارتی تاکید شد. تقویت تجارت داخلی و خارجی و تاکید بر نقش موثر سازمان های حمایت از مصرف کننده و تولید کننده این موضوع را در بر می گیرد.
وی در ادامه گفت: آنچه امروز در کف بازار می گذرد به مذاق ملت ما خوش نمی آید، همچنان در کمیسیون های دولتی این نگرانی وجود دارد که چگونه آثار تورم و گرانی دانشجویان را به حداقل برسانیم. موضوع فقط امروز نیست.
رئیس سازمان امور استخدامی کشور گفت: در سال 1396 لایحه قانون تشکیل وزارت بازرگانی به تصویب دولت وقت رسید اما تکمیل نشد. ما در این دولت تمایل خود را برای بازگرداندن این لایحه اعلام کرده ایم. پیشنهاد تشکیل سازمان بازرگانی هم به دولت پیشنهاد شده است، برای دولت فرقی نمی کند که وزارت بازرگانی داشته باشیم یا سازمان بازرگانی تشکیل دهیم. آنچه برای دولت مهم است سفره مردم، مبارزه با فساد و اداره صحیح و عادلانه بازار است که ارتباط مستقیمی با معیشت مردم دارد. پیشنهاد ما در این لایحه این است که موضوع تجارت داخلی و خارجی و وظایف سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده و بحث نظارت بر بازار و همچنین توسعه صادرات و تجارت خارجی در وزارت بازرگانی جمع شود.
لطیفی در ادامه خاطرنشان کرد: قبلا اختیاراتی در وزارت کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه وجود داشت که همه آنها متمرکز هستند و این به تنظیم بازار و توزیع عادلانه کالا بین مردم کمک می کند. علیرغم ادغام وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال 1389، از سال جاری تاکنون 8 وزیر در این وزارتخانه تغییر کرده اند و وزارت صنعت، معدن و تجارت نتوانسته به اهدافی که تعیین کرده است دست یابد. برای خود و ایفای نقش در زمینه مدیریت یکپارچه. در طول این 12 سال ساختار این وزارتخانه 6 بار اصلاح شده است که نشان می دهد علیرغم ایده خوب یکپارچگی، هیچ یک از اهداف آن طور که برنامه ریزی شده محقق نشده است.
انتهای پیام