شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

تشکیل شورای گفتگوی حوزه تعاون در استان تهران

شورای گفتگوی بخش تعاون با هدف بازنگری در راهبردهای توسعه و افزایش صادرات تعاونی در استان تهران سال آینده تشکیل می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، دولت سیزدهم با تصویب و ابلاغ سند توسعه بخش تعاون و با پیشنهاد وزارت تعاون با هدف افزایش سرعت بخشیدن به اقتصاد ملی، گام بلندی در جهت دستیابی به افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی برداشت. سهم بخش تعاون در اقتصاد از طریق تهیه سند توسعه بخش تعاون و ارائه خلاصه راهکارها، مسیر دستیابی به این هدف را تسهیل کرده است.

بر اساس اعلام مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و حمایت اجتماعی استان تهران، شورای بحث تعاونی با هدف بررسی راهکارهای توسعه و افزایش صادرات از ابتدای سال آینده تشکیل می شود. . این بخش در استان تهران است.بخش تعاون به عنوان یکی از ارکان مهم اقتصاد دارای قابلیت های اجتماعی و اقتصادی بالایی است و به رشد و توسعه اقتصادی، تولید ناخالص داخلی، ایجاد اشتغال مولد و پایدار و انباشت سرمایه های خرد مردمی کمک شایانی می کند.

تعاونی ها مشاغلی هستند که در توسعه صادرات و شناسایی بازارهای هدف صادراتی نقش موثری دارند و محصولاتی مانند پسته، خرما، فرش، زعفران و خاویار از جمله محصولات صادرات غیرنفتی هستند که عمده صادرات آن توسط تعاونی ها انجام می شود.

بر اساس آخرین آمار، صادرات تعاونی های استان تهران در 9 ماهه امسال حکایت از رشد 45 درصدی دارد، به طوری که در سال 1401، صادرات تعاونی های استان تهران نسبت به سال 1400، 21 درصد افزایش داشته است. نسبت به مدت مشابه سال قبل 45 درصد افزایش داشته است. .

در همین راستا محمدحسین رستمی – مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و حمایت اجتماعی استان تهران از تشکیل شورای گفت و گوی بخش تعاون خبر داد و گفت: از ابتدای سال آینده شورای گفت و گوی بخش تعاون تشکیل شد. بخش تعاون با هدف بازنگری در راهبردهای توسعه و افزایش صادرات از این بخش ایجاد می شود. او در استان تهران آموزش دیده است.

به گفته وی، هدف از این کار دستیابی به جایگاه 25 درصدی بخش تعاون در اقتصاد کشور است، زیرا انتظار می رود تعاونی در همین راستا در بخش صادرات نیز نقش آفرینی کند.

تشکیل شورای گفتگوی حوزه تعاون در استان تهران

رستمی با بیان اینکه استان تهران در حوزه تولید و صادرات از توانمندی های خوبی برخوردار است، از شناسایی 120 تعاونی با ظرفیت صادرات خبر داد و گفت: با بازدیدهای میدانی این تعداد تعاونی شناسایی شده و در تلاش هستیم تعداد تعاونی ها را به 200 تعاونی برسانیم. . .

به گفته مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و حمایت اجتماعی استان تهران، تسهیلات، مزایای اجتماعی، معافیت های بیمه ای و مالیاتی خوبی برای حمایت از تعاونی های دارای ظرفیت صادراتی وجود دارد که باید به نحو مطلوب اطلاع رسانی شود.

پیش از این و در دو ماه گذشته 80 تعاونی با ظرفیت صادراتی توسط اداره کل تعاون، کار و حمایت اجتماعی استان تهران شناسایی شد و تسهیل در روند صادرات تعاونی ها و برخورداری آنها از این مزیت ها در دستور کار قرار گرفت.

در دولت سیزدهم در بررسی ظرفیت‌های بخش تعاونی، توسعه صادرات تعاونی‌ها مورد توجه ویژه قرار گرفت. بنابراین به گفته مسئولان وزارت تعاون، تعاونی ها در دولت سیزدهم به سمت صادرات گرایش پیدا کردند.

به گزارش ای بی اس نیوز، کارشناسان بر این باورند که فراهم کردن بستر رشد و توسعه اقتصادی مستلزم توجه به صادرات به ویژه صادرات غیرنفتی است و رشد اقتصادی پایدار زمانی اتفاق می افتد که شرکت های تولیدی بتوانند با ارائه محصولات و کالاهای رقابتی بازارهای جهانی را در دست بگیرند. به همین دلیل یکی از رویکردهای اساسی وزارت تعاون در راستای کسب درآمد ارزی و درآمدزایی برای کشور، تصاحب سهم قابل توجهی از بازارهای هدف صادراتی است و در این حوزه، شرکت های تعاونی نقش سازنده و موثری را ایفا می کنند. نقش.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *