تسهیلات ویژه برای بازاریابی پروژه ها و محصولات شناختی

در این برنامه حمایتی، واحد توسعه علوم و فناوری شناختی تلاش می کند تا اطمینان حاصل کند که شرکت های خلاق و فناور، تیم های دانش و تحقیقاتی می توانند با توسعه فعالیت های خود، محصولات و خدمات شناختی را به بازار اصلی ارائه دهند. این حمایت ها بسته به چرخه عمر محصول و سطح بلوغ فناوری، شامل خدمات توانمندسازی شامل مشاوره فنی، تحقیقات بازار، طرح های تجاری، اخذ مجوز و غیره تا تامین مالی از طریق تسهیلات مختلف می شود.
انتهای پیام
حمایت از توسعه شتاب دهنده با کمک به سازماندهی برنامه های پیش شتابدهی و تامین سرمایه اولیه برای تیم های نوپا از دیگر خدمات ستاد است. بر این اساس برای برنامه پیش شتاب تا 200 میلیون تومان بابت هزینه های اجرای رویداد، تجدیدنظرخواهی، داوری و راهنمایی اولیه تیم ها در اختیار شتاب دهنده قرار می گیرد.
معاونت توسعه علوم و فناوری های شناختی به منظور بازاریابی محصولات و فناوری های شناختی و کمک به توسعه بازار شرکت های این حوزه، از شرکت های فناور، شرکت های دانش بنیان و تیم های تحقیقاتی در چارچوب جهت گیری های استراتژیک خود حمایت می کند.
طبق اعلام ستاد توسعه علوم شناختی، ستاد توسعه بازار محصول نیز دو نوع بسته حمایتی در قالب یارانه فروش تا سقف 200 میلیون تومان و 60 درصد فاکتور یا قرارداد سال اول و 30 درصد فاکتور یا قرارداد سال دوم و همچنین تسهیلات لیزینگ برای محصولات مورد تایید دفتر مرکزی تا 70 درصد مبلغ فاکتور یا قرارداد را در نظر گرفته است.
به گزارش ای بی اس نیوز، به منظور دستیابی به این اهداف، با تشکیل کارگروه توسعه اکوسیستم، برنامه حمایت از توسعه بنگاه ها و تجاری سازی محصولات و خدمات در حوزه علوم و فناوری های شناختی تنظیم شده است. در دستور کار امروز
امسال سقف حمایت ستادی در حوزه توانمندسازی برای تهیه گزارش های پیش امکان سنجی 7 میلیون تومان، امکان سنجی 15 میلیون تومان، مطالعه بازار 20 میلیون تومان و طرح کسب و کار 25 میلیون تومان و 70 درصد تعیین شده است. هزینه ها توسط این ستاد تامین می شود.