یکی از اعضای اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با آنا؛
عضو هیات اتاق بازرگانی ایران یکی از مهم ترین مشکلات شرکت های دانش بنیان را نیاز به اعتبار دانست و تاکید کرد: در شرایط پایین بودن نرخ سرمایه گذاری خارجی، شرکت های دانش بنیان باید از اعتبارات و تسهیلات استفاده کنند. .
رضا پدمار یکی از اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، تولید انبوه یک محصول را ایده ای نوآورانه و خلاقانه دانست. خاص بودن کشوری که ایران را در فهرست پنجمین کشورهای دارای بالاترین نرخ تورم قرار می دهد و تورم تا 50 درصد را در آن تجربه می کنیم، باعث شده است که سرمایه گذاری ها کم و نیاز نقدینگی شرکت ها بالا باشد.
رشد تورم در مقایسه با افزایش تعداد تاسیسات ناچیز است
یکی از اعضای شورای نمایندگان اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: در شرایط پایین بودن نرخ سرمایه گذاری خارجی، شرکت های دانش بنیان نیاز به استفاده از اعتبارات و تسهیلات دارند، اما این میزان در کشور ما بسیار ناچیز است. رشد تورم در مقایسه با افزایش تعداد موسسات ناچیز است.
وی بیان کرد: یکی از موضوعاتی که در شرایط تورم بالا بر کسب و کارها تأثیر می گذارد، نیاز به نقدینگی و سرمایه در گردش بیشتر است.
تعریف مدل هایی برای تقسیم بندی کسب و کارهای دانش بنیان و تعیین وضعیت آنها
پاندمار بیان کرد: در جلساتی که در گذشته با معاونت علمی و فناوری دانشگاه برگزار شد، مدل هایی برای تقسیم دانش بنیان ها به 10 گروه تعریف شد تا به عنوان مثال گروه اول به کدام صنایع و کدام حوزه مرتبط باشد. . سطح علمی و تجربی، نیروی انسانی و گردش اقتصادی. به عنوان مثال، حجم گردش اقتصادی گروه 10 نسبت به گروه 1 صد برابر بیشتر بود.
تلاش اتاق های بازرگانی برای تقویت کسب و کارهای دانش بنیان
وی با اشاره به تلاش اتاق بازرگانی برای تقویت کسب و کارهای دانش بنیان در فاصله سال های 1392 تا 1397، ادامه داد: در شورای نمایندگان اتاق بازرگانی جلساتی به منظور فعال سازی کسب و کارهای دانش بنیان برگزار شد. شالوده رشد این شرکت ها شده است، اما این پایه و اساس حرکت مردمی بوده و تا امروز مشکل کمبود نقدینگی این شرکت ها حل نشده است.