رئیس دفتر پشتیبانی فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: تسهیل و تسریع در تجاری سازی فناوری و محصولات دانش بنیان یکی از راهبردهای اصلی معاونت فناوری و نوآوری است.
به گزارش ای بی اس نیوزدکتر امید رضایی فر در نشست مجازی “معاونان و مدیران تجاری سازی پارک های علم و فناوری کشور با تاکید بر ضرورت تجاری سازی محصولات دانش بنیان” که در آن حدود صد نفر از مدیران و معاونان تجاری سازی علم و فناوری برگزار شد. پارک های سراسر کشور گفت: یکی از مهم ترین قطعات پازل اقتصاد هر کشوری هستند و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم از برنامه های خود برای تحقق بخشیدن به پتانسیل های این شرکت ها استفاده کرده است. ممکن است.
وی خاطرنشان کرد: به منظور تحقق نظام نوآوری با تکمیل زنجیره ارزش و هدایت نظام مالکیت فکری به منظور روانسازی ایجاد فناوریها در شرکتهای نوپا، دفتر طرح کلان فناوری با تأکید بر تعریف طرحها در علم ایجاد میشود. و پارک های فناوری مدیران طرح های جامع فعالیت های رهبری خود را توسعه خواهند داد.
absnews
وی در این نشست که با موضوع «تجاریسازی فناوری در پارکها و مراکز رشد علم و فناوری؛ چالشها و راهکارها» برگزار شد، گفت: دفتر پشتیبانی فناوری در راستای رفع نیازها و سپس صادرات محصولات فناورانه و نوآورانه به خارج از کشور از مرزها سیاست هایی چون تنوع تامین مالی، صدور مجوز و توسعه استانداردهای مورد نیاز، تقویت شبکه های مدیریت نوآوری، تقویت و پرورش نظام مالکیت فکری، افزایش تعامل بنگاه های کوچک و بزرگ، تاکید بر مسئولیت اجتماعی بنگاه های بزرگ در حوزه فناوری و نوآوری، نقش شتاب دهندگان و کارگزاران فناوری، ارزش گذاری فناوری و در نهایت توسعه تعاملات بین المللی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: متنوعسازی بسترهای تامین مالی با استفاده از ظرفیت بورس، صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر، نظام بانکی و نقش خیرین از جمله اهدافی است که معاونت فناوری و نوآوری برای فرهنگسازی تلاش میکند.
به گزارش وزارت علوم، رئیس دفتر پشتیبانی و نوآوری فناوری با اشاره به اینکه چالشهای مختلفی در تجاریسازی فناوری وجود دارد؛ وی ریسک های اقتصادی و تامین مالی را مهمترین آنها دانست.