رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل یادآور شد: اخیرا وزیر کشاورزی برزیل به همراه هیئتی از تجار که از تخت جمشید بازدید کردند و یک شرکت پتروشیمی که بیش از یک میلیون و 500 هزار تن در سال تولید می کند، به ایران آمد. تن اوره کود برای صادرات به برزیل در ذرت خالص.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، سید فخرالدین عامریان رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل در نشست خبری وضعیت مبادلات ایران و برزیل گفت: امسال بیش از 5 میلیارد دلار کالاهای اساسی بوده است. وارداتی از برزیل به ایران.”
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل گفت: بر اساس قوانین جدید در ایران، واردات تلفن همراه منوط به صادرات پسته است و اگر بتوانیم این مبادله را با برزیل ایجاد کنیم در منافع هر دو کشور.”
عامریان گفت: آن وقت است که حقوق گمرکی محصولات برزیلی وارداتی به ایران 4 درصد است، بنابراین اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل در تلاش است تا عوارض گمرکی صادرات کالاهای ایرانی به این کشور را کاهش دهد که می تواند به صادرات ایران کمک کند. محصولات کشاورزی.” کشورهای آمریکایی، ترکیه و چین رقابتی هستند.
عامریان گفت: در حال حاضر ویزای ایران برای کشت برون مرزی در برزیل سه ماهه است. ما تلاش می کنیم کشت خارج از کشور را منوط به اقامت کشاورزان و مجوز کار 10 ساله و همچنین کشت جو و گندم در خارج از کشور در این کشور کنیم. “
60000 هکتار فرهنگ بیگانه ایرانی در برزیل
عامریان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایران سالانه 9 میلیون تن ذرت تهیه و وارد می کند که 60 درصد آن از برزیل و 40 درصد از روسیه و اوکراین تامین و وارد می شود، زیرا بر اساس قوانین تجارت ایران، محصولات وارداتی از ایران انجام نمی شود. یک کشور واحد باید از کشورهای مختلف باشد.
عامریان گفت: اکنون برزیل می خواهد سیب درختی و انار را از ایران وارد کند اما تفاهم نامه ای بین دو کشور برای صادرات میوه وجود ندارد و اگر این مشکل حل شود ایران می تواند این محصولات را صادر کند.
60 درصد ذرت مورد نیاز ایران توسط برزیل تامین می شود
وی افزود: برزیل نهمین تولید کننده ذرت در جهان است، بنابراین اگر مشکلی برای تامین این نهاده ها از روسیه و اوکراین وجود داشته باشد، می توانیم این محصولات را از برزیل تامین کنیم.
وی ادامه داد: همچنین ایران چهارمین یا پنجمین خریدار مایحتاج اولیه از برزیل است، بنابراین پاکیزگی با وجود شرایط تحریم می تواند برای ایران مفید باشد. ما یک وقفه داشتیم که از هفته آینده برگزار می شود.
absnews
وی افزود: برزیل به عنوان یکی از واردکنندگان زعفران، این محصول را از اسپانیا تامین می کند که اکنون اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل با ایجاد فروشگاهی کوچک در سائوپائولو در تلاش است تا زعفران را مستقیماً به بازار این کشور بفروشد. ، برزیل.”
کاهش واردات گوشت قرمز از برزیل
وی ادامه داد: اکنون تجار ایرانی به دلیل عدم آگاهی از قوانین تجارت برزیل؛ کالاهای مورد نیاز این کشور، قوانین ثبت شرکت، مسائل حقوقی، عوارض و مالیات با مسائلی مواجه است که اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل با ارائه وکلا در این زمینه در تلاش است تا تجار ایرانی را برای ورود به تجارت با این کشور یاری دهد.
وی با بیان اینکه برزیل کشمش، خرما، پسته، زعفران، اوره و کودهای قیری وارد می کند، افزود: ایران اکنون امکان صادرات پسته، خرما، زعفران کشمش، انار، سیب درختی، فرش دستباف، فولاد و پتروشیمی را دارد. اوره حاوی قیر است که در صورت کاهش تعرفه امکان صادرات این کالاها از ایران به این کشور وجود دارد.
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل گفت: حدود هشت سال است که ایران در خارج از کشور در برزیل کشاورزی می کند و هم اکنون 60 هزار هکتار از اراضی کشور زیر کشت سویا و ذرت برای ایران است.
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل یکی از دلایل کاهش صادرات محصولات کشاورزی ایران به برزیل را مشکلات بانکی، نقل و انتقال پول دانست و گفت: یا این پول را با واردکنندگان مبادله کنید که کارمزدی را به همراه دارد. 6 تا 7 درصد
وی افزود: همچنین شرکت پشتیبانی امور دام به منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی، دام را با قیمت مناسب از دامداران خریداری می کند و گوشت آن را در بازار بسته بندی با قیمت مصوب 120 تا 140 هزار تومان به بازار عرضه می کند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و برزیل گفت: تهاتر کالا به کالا به نفع تجار ایرانی است زیرا از پرداخت 6 تا 7 درصد هزینه برای نقل و انتقال وجه معاف هستند.
وی گفت: تراز تجاری ایران و برزیل عادلانه نیست. برزیل بیشترین درآمد مالیاتی را دریافت می کند، بنابراین تعرفه های این کشور بر کالاهای وارداتی بیش از 100 تا 150 درصد است، به عنوان مثال، تعرفه روی دست ایران. فرش بافته شده است.» به عنوان یک کالای لوکس 150 درصد است که یکی از دلایل افزایش قیمت این محصول است.
وی یکی از مشکلات کشت سطحی کشاورزان ایرانی را وسعت زمینهای کشاورزی برزیل دانست و افزود: اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل با در اختیار گذاشتن زمینهای کوچک در تلاش است تا زمینهای بیشتری را در اختیار کشاورزان ایرانی قرار دهد. “
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل درباره وضعیت واردات گوشت قرمز از برزیل گفت: تا قبل از سال 97 حدود 150 هزار تن گوشت قرمز عرضه و وارد کشور می شد. امروز این مقدار به 100000 تن گوشت قرمز منجمد رسیده است. گوشت هر سال.”
وی گفت: دلیل کاهش واردات گوشت قرمز منجمد از برزیل کاهش قدرت خرید مردم، کاهش مصرف، بی انگیزگی تجار بخش خصوصی برای واردات به دلیل ارز و پول بالا است. نقل و انتقالات
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و برزیل گفت: صادرات ایران به برزیل حداکثر 100 میلیون دلار در سال است و این وضعیت نشان می دهد که تراز تجاری به نفع کشور است برزیل که قابل مقایسه نیست. بین آنها”.
عامریان افزود: همچنین ساخت سریالها و فیلمهای سینمایی با برزیل در معرفی محصولات ایرانی به برزیلیها موثر است و تلاش میکنیم در این زمینه گامهای جدی برداریم.
عامریان با بیان اینکه در سال 1395 حدود 40 هزار تن گوشت قرمز توسط شرکت پشتیبانی امور دام وارد کشور شده است، افزود: گوشت قرمز منجمد وارداتی از برزیل با حضور ناظران بهداشتی و شرعی و طبق ضوابط دامپزشکی ایران ذبح می شود. قدرت. سازماندهی، گوشت گاو با کیفیت و در سن کمتر از دو سال ارائه شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز