وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: باید ظرفیت تولید مرغ در کشور احیا شود و جوجه ریزی جوجه های مادر و اجداد تا پایان اسفندماه تسریع شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدعلی نیکبخت در جلسه شورای معاونان و سازمان های تابعه برای اجرای به موقع و مطابق با طرح 10 محوری (اجرای کامل رفع تداخل و صدور سند اراضی، کاشت یک میلیاردی درخت، دامپروری، حفظ ثبات بازار مرغ و گوشت قرمز، نهاده های کشاورزی، خودکفایی در محصولات استراتژیک و افزایش ضریب خودکفایی در تولید سایر محصولات، توسعه کشت گلخانه ای، آموزش و ترویج، احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و مدیریت عرضه و تقاضای بازار محصولات کشاورزی) و اعلام کرد: تمام ظرفیتهای وزارتخانه و سازمانها فراهم است. اولویت ها مورد بحث قرار می گیرد و رعایت تعهدات نظارت و کنترل می شود.
وی ادامه داد: در بحث امور اراضی قرارگاه صدور سند و رفع تداخل، پایان سال جاری رفع تداخل در نظر گرفته شده و عملیات صدور سند در سال آینده به پایان می رسد.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در طرح کاشت یک میلیارد اصله از ظرفیت وزارتخانه، بسیج، آموزش و پرورش، شهرداری ها و مشارکت های مردمی برای اجرای این طرح بزرگ ملی مورد تاکید دیوان عالی کشور استفاده کرد. . رئیس. .
وی به تولید نیز اشاره کرد و گفت: در این مورد 25 تا 30 درصد بودجه برای وزارت جهاد کشاورزی برآورد شده است که مسئولیت اجرای آن بر عهده معاون وزیر است.
تنظیم بازار مرغ و گوشت/پایداری تولید مرغ تا ماه مبارک رمضان ادامه دارد
نیکبخت در بخشی دیگر از سخنان خود افزایش مستمر تولید و جوجه کشی را عاملی در مدیریت عرضه و تقاضا عنوان کرد و گفت: روند موفق تنظیم بازار مرغ در ماه های آینده با توجه به مصرف بالای این ماده غذایی در کشور بستگی به حفظ مقدار مرغ در نظر گرفته شده برای کشتار با کمک همه عوامل دخیل از جمله تجارت و عرضه به موقع دارد.
وی افزود: ظرفیت های تولید نیاز به بازسازی دارد و پیش بینی می شود تا پایان اسفندماه امسال تجهیزات جوجه کشی مادر و پدر تسریع شود و شرایط پایدار تولید مرغ در کشور برای سال جدید و ماه مبارک رمضان ادامه یابد.
وزیر جهاد کشاورزی همچنین به تولید گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: با توجه به زمان مورد نیاز برای ایجاد چرخه صنعتی در تولید گوشت قرمز، جامعه حمایت از مشاغل دام، رویکرد جدیدی برای تولید قراردادی برای کوتاه کردن زمان پیشروی دارد. از دست تاجران خارج شود و دلالان را از مسیر تولید به میز و بازار حذف کند. این امر باعث تثبیت این واقعیت می شود که ورود به واحدهای صنعتی، پرواربندی، عشایری و بنگاه های اقتصادی برای انعقاد قرارداد تولید گوشت و دام نر برای کشتار یکی از این راهکارها است.
ما می توانیم صادر کننده کودهای پتاس باشیم
وی از ضرورت خودکفایی در تامین کودهای کشاورزی خبر داد و گفت: بیش از 30 کارخانه تولید کودهای پتاس و فسفاته در کشور ایجاد شده است که به لطف فراوانی پتاس معادن می توانیم این کودها را صادر کنیم. مواد علاوه بر رفع نیازهای داخلی.
واردکنندگان روغن خام و دانه های روغنی مجبور به خرید بذر داخلی هستند
نیکبخت با بیان اینکه حمایت از تولید ملی سرلوحه برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: صنعت و تجارت باید در خدمت تولید ملی باشد و بازرگانان برای دریافت مجوز واردات و ثبت نام، متعهد به خرید محصولات داخلی باشند. سفارشات این موضوع برای مرکبات، دانه های روغنی، چای، برنج و سایر محصولات کشاورزی تولید داخل باید مورد توجه قرار گیرد و واردکنندگان روغن خام و دانه های روغنی موظف به خرید بذر داخلی باشند.
وزیر جهاد کشاورزی در بخشی دیگر از سخنان خود به تاخیر در طرح های صنعتی اشاره کرد و گفت: بیش از 5 هزار طرح صنعتی نیمه تمام با پیشرفت 95 تا 40 درصدی کارها به ارزش 300 هزار میلیارد تومان به تاخیر افتاده است که این طرح ها نیازمند 180 طرح است. تلاش های عملیاتی
به گفته وی، این طرح ها در صورت تخصیص منابع می توانند با فرآوری 30 میلیون تن محصولات کشاورزی از خام فروشی جلوگیری کرده و با ایجاد اشتغال و ایجاد ثروت، ارز قابل توجهی را از طریق صادرات به کشور تامین کنند. محصولات .
نیکبخت تصریح کرد: کشاورزی نسبت به سایر بخش های اقتصادی کشور حتی بخش خدمات برتری مطلق دارد و با استفاده از سرمایه های مردمی و ترغیب دولت به تخصیص منابع برای احیای پروژه های بزرگ در دست اجرا با تعهد به ایجاد اشتغال و ثروت در میان مدت، می توان گام بزرگی در توسعه برداشت.
اجرای برنامه خودکفایی در 5 محصول استراتژیک
وزیر جهاد کشاورزی در پایان بر تسریع آموزش و ارتقای واحدهای خدماتی کشاورزی و اجرای برنامه خودکفایی در 5 محصول راهبردی تاکید کرد. گندم، برنج، جو، پنبه و شکر و افزایش ضریب خودکفایی سایر محصولات کشاورزی با شروع فصل کشاورزی جاری.
انتهای پیام