تخصیص 5 میلیارد ریال تسهیلات برای 1000 بنگاه دانش بنیان

تفاهم نامه همکاری تامین مالی 1000 شرکت دانش بنیان با حضور نماینده رئیس جمهور در امور علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و وزیر اقتصاد و دارایی امضا شد.
از این تعداد 200 وام به شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس و 800 وام دیگر به شرکت های پیشرو مستقر در پارک ها و مراکز علمی و فناوری پیشرو در سراسر کشور تعلق می گیرد..
وی بیان کرد: حوزه دانش بنیان نمونه ای از ایجاد ارزش افزوده چندگانه است. وی بیان کرد: با رویکردی دوراندیشانه، بلندمدت و کل نگر، یکی از حوزه هایی که می توان به عنوان مصداق عینی بازگشت چند برابر ارزش به آن نگاه کرد حوزه دانش بنیان است. دامنه ای که این قابلیت را دارد که صدها برابر بیشتر ارزش افزوده و ارزشی چند برابر دامنه دانش پایه واقعی ایجاد کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، بر اساس این تفاهم نامه همکاری که امروز به امضای دانش بنیان معاون علمی، فناوری و اقتصادی رئیس جمهور و سید سعید شمسی نژاد رئیس هیئت مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران و بانک قرض الحسنه مهر ایران رسید، از مزایای موجود بهره مند شد. ظرفیت ها و توانمندی ها و در راستای توسعه همکاری های مشترک با معاونت علمی، با معرفی معاونت علمی و یا صندوق توسعه فناوری های نوین تا سقف 5 میلیارد ریال، تا سقف 1000 وام از اشخاص حقوقی به بنگاه های دانش و فناوری اختصاص می دهد. دوره بازپرداخت 24 ماهه
انتهای پیام
وی ابراز امیدواری کرد: امسال آغاز حرکتی جدی از سوی این بانک و سایر بانک ها در راستای ارائه روش های کارآمد و نوین در اعطای تسهیلات و حمایت از بنگاه های اقتصادی مبتنی بر دانش باشد.
روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در این مراسم به نقش بانک ها در حمایت از اقتصاد دانش بنیان پرداخت و افزود: امسال جریان حمایتی خوبی برای حمایت از اقتصاد دانش بنیان شکل گرفت. . که امسال به عنوان بنیاد تولید دانش و اشتغالزایی نامگذاری شد، آن را توسعه داد. اما این جریان نباید محدود به امسال باشد و باید سرآغاز حرکتی مستمر و مهم در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان باشد.
وی افزود: قطعا نگاه مقام معظم رهبری در انتصاب امسال ایجاد جریان مستمر و پویا به نفع این اقتصاد است و در این حرکت بانک هایی با سیستم های تامین مالی پویا مانند قرض الحسنه نقش راهبردی دارند. در این رابطه.”
دهقانی قرض الحسنه را راهکاری کارآمد و ارزش آفرین برای تامین مالی و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان دانست و افزود: بر اساس آیه شریفه «خداوند قرض الحسنه و مضاعف و چند برابر می کند، خداوند متعال به تحقق این امر خیر اطمینان می دهد». بارها برگشته است.”
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور افزود: حوزه دانش بنیان واقعی که با استفاده از دانش و فناوری روز ارزش افزوده ایجاد می کند، می تواند بستر بسیار مناسبی برای قرض الحسنه باشد.
به گفته معاون علمی رئیس جمهور، در آخرین بخش از این مراسم از دهقانی به عنوان سفیر قرض الحسنه در حوزه معرفت تجلیل شد.
دهقانی با بیان اینکه مسیر توسعه و شکوفایی بنگاه های دانش بنیان واقعی باید با استفاده از الگوی آرمانی قرض الحسنه فراهم شود، ادامه داد: دانش و فناوری توسط قرض الحسنه شکل می گیرد و این روش یکی از روش ها محسوب می شود. استراتژی های توسعه اقتصاد دانش بنیان که می تواند زمینه ساز رشد و توسعه کشور باشد.