تخصیص ارز برای واردات خودرو به این صنعت لطمه می زند

مسعود رزاقی به ما گفت: اختصاص یک میلیارد یورو برای واردات خودرو در شرایطی که بسیاری از صنایع ما از ماشین آلات فرسوده استفاده می کنند، ضرری به صنعت وارد نمی کند.
مسعود رزاقی بارامون، کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، واردات خودرو را در کاهش قیمت خودروهای داخلی بی تاثیر دانست و گفت: در شرایطی که بسیاری از مردم، یک میلیارد یورو به واردات خودرو اختصاص دهند. در صنایع ما استفاده از ماشین آلات مستعمل چیزی نیست جز اینکه آسیبی به صنعت وارد نمی کند.
این کارشناس اقتصادی منطقی شدن دستمزد کارمندان و کارگران با افزایش قیمت دلار را سیاستی هوشمندانه خواند و گفت: یکی از دلایلی که بیشتر مردم به نمایندگی های خودرو مراجعه کرده اند، نابرابری در دستمزد و سایر مشاغل است. حقوق و دستمزدها مانند کارمندان بانک باید معقول و منطقی باشد تا تعداد زیادی از دلالان بازار را ترک کنند.
رزاقی بیان کرد: امروز اگر خودروهای وارداتی در بازار به فروش می رسند، قیمت هایی دارند که حتی طبقه متوسط هم توان خرید آن را ندارند و قشر خاص و لوکس از این فرصت استفاده می کنند. شعار دولت با آنچه در صنعت خودرو انجام داده است فاصله زیادی دارد.
وی افزود: افرادی که از خودروهای وارداتی سود می برند در بهترین حالت 140 هزار نفر خواهند بود، اما اگر این هزینه صرف نوسازی و واردات ماشین آلات نساجی می شد، تا 200 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار می شدند که این امر باعث کاهش جرایم و کاهش جرائم می شد. افزایش امید در جامعه نقش مهمی داشته است.
رزاقی ایجاد مشاغل هرمی را یکی از آفت های فضای کسب و کار عنوان کرد و افزود: روزگاری جوانان ما برای کسب حداقل معیشت با مجوز وارد شرکت های هرمی می شدند، اما به دلیل ناکارآمدی و تقلب اینها. شرکت ها، دوران جوانی ما از دست رفت، اما فکر یک شبه ثروتمند شدن در جامعه بیشتر شده و این رفتار امروز دلالان را شکل داده است.
کارشناس اقتصادی:
این کارشناس اقتصادی استفاده از خودروی خارجی را رفتاری مبتنی بر مصرف گرایی طبقه بندی کرد و گفت: در شرایط اقتصادی مناسبی نیستیم که ارزی را که به سختی به دست آمده برای کالاهای مصرفی به حراج بگذاریم. درآمدهای ارزی باید بر اساس تولید هزینه شود وگرنه ضرر می کنیم.
وی یادآور شد: خودرو به دلیل افزایش مکرر و مستمر قیمت ها نقش یک کالای مصرفی را از دست داده و در حال حاضر یک کالای سرمایه گذاری محسوب می شود. سیاست های تنبیهی برای نمایندگی های خودرو که فاقد مجوز خرید و فروش هستند، یکی از بهترین راه ها برای از بین بردن رونق واهی این بازار است.
این کارشناس اقتصادی گرانی خودروهای داخلی را ناشی از دستکاری عرضه دانست و گفت: خودروسازان در مناسبت های خاص مانند عید نوروز و … پاسخ معقولی به تقاضا نمی دهند و گاهی با سپرده گذاری به نمایندگی از افراد معیوب عرضه را دستکاری می کنند. ماشین ها.”
absnews
absnews