رفع تداخل اراضی کشاورزی تا پایان سال 1402
وی بر توسعه باغات بارانی در اراضی شیبدار تاکید کرد و گفت: هیچ زمین شیبداری که قابلیت کشت در غرب کشور را داشته باشد نباید خالی باشد و اگر زمین شیبدار و خالی باشد، این را نقطه ضعف طبیعی لرستان می دانم. منابع و جهاد کشاورزی افزود: این وضعیت اشتغال و نیاز به تولید ثروتی که داریم باید به کشاورزان واگذار شود تا از این ظرفیت به عنوان مکمل استفاده کنند و اشتغال ایجاد کنند.
وی بیان کرد: این طرح در دولت سیزدهم کلید خورد و برای بهبود معیشت و تولید کشاورزان که دغدغه مقام معظم رهبری است با قوت آن را دنبال خواهیم کرد.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال مرحله دوم کشاورزی پیمانی را آغاز کرده ایم و در سال آینده به صورت جامع در فصل کشاورزی آینده در سراسر کشور انجام خواهیم داد، تصریح کرد: مدرن ترین راه حمایت از کشاورزی در دنیا است. کشاورزی قراردادی
وزیر جهاد کشاورزی گفت: یکی از خواسته های مردم پلدختر تکمیل ایستگاه های پمپاژ است، 7 ایستگاه پمپاژ در این شهرستان وجود دارد که 4 ایستگاه آن به وزارت نیرو مرتبط است، این پمپاژها را ارائه خواهم کرد. ایستگاه هایی که باید تصمیم گیری شود
ساداتی نژاد گفت: متأسفانه خسارت سیل سال 98 ضربه سختی به کشاورزی پلدختر وارد کرد و این شهرستان هنوز نتوانسته این خسارت را جبران کند.
ساداتی نژاد افزود: این رقم به یک میلیون و 200 هزار هکتار رسیده و رشد 700 درصدی را نشان می دهد و تلاش ما بر این است که تا پایان دولت دغدغه روستائیان در این زمینه برطرف شود.
وی گفت: تبصره 8 رونق خوبی برای کشاورزان به همراه خواهد داشت و امیدوارم هفته آینده خبر خوبی برای کشاورزان باشد.
ای بی اس نیوز/لرستان وزیر جهاد کشاورزی از تحویل اسناد تک برگی تمامی اراضی کشاورزی به کشاورزان تا پایان دولت سیزدهم خبر داد.
وی از آغاز طرح جدید پرش باران در کشور خبر داد و با بیان اینکه 350 هزار هکتار از اراضی لرستان تحت پوشش این طرح است، افزود: البته باید این طرح در لرستان توسعه یابد.
انتهای پیام
ساداتی نژاد ادامه داد: از دو ایستگاه پمپاژ پلدختر که وضعیت خوبی دارند و در حال پیشرفت هستند تا پایان سال به بهره برداری می رسند و کشاورزان از آنها استفاده می کنند.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه لرستان در باغداری و شیلات رتبه های خوبی دارد و محصولات با کیفیت بسیار خوبی دارد و قطعا در این دو حوزه از صادرات استان حمایت خواهیم کرد، گفت: بازدیدهایی در شهرستان پلدختر انجام شد و با مردم صحبت کردم. از منطقه ; مسائلی وجود دارد که طلب شاه بیت برای آب است.
ساداتی نژاد در خصوص سدهای چولهول و بنلر گفت: با وزیر نیرو صحبت خواهم کرد اما به بحث آبخیزداری توجه ویژه خواهد شد.
وی در ادامه درباره وضعیت کشاورزی قراردادی گفت: لرستان در این حوزه رتبه چهارم را دارد.
وی افزود: قطعاً مسائل مربوط به خسارت سیل ۹۸ شهرستان پلدختر را پیگیری خواهم کرد.
وی با بیان اینکه روستاییان در خصوص رفع تداخل اراضی زراعی یک سری دغدغه داشتند، گفت: تا پایان سال 1402 تداخل اراضی زراعی را به صفر می رسانیم و سند یک صفحه از تمام زمین های زراعی را تحویل می دهیم. زمین به کشاورزان تا پایان دولت سیزدهم.
ساداتی نژاد بیان کرد: اگر در این طرح نهاده های کشاورزی را تامین کنیم و در پایان زمانی که محصول تولید شد، هزینه آن را از کشاورزان بگیریم، کشاورز دیگر دغدغه هزینه و مالی ندارد و در زمان تحویل آن را پرداخت می کند. محصول.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سفر هیات دولت به لرستان 80 میلیارد تومان برای توسعه باغات باران در اراضی شیبدار استان اختصاص یافت که می تواند برای اشتغال زایی و تولید ثروت برای کشاورزان مفید باشد.
سید جواد ساداتی نژاد عصر امروز 9 آذرماه در دیدار با کشاورزان و نمایندگان مشاغل مرتبط با کشاورزی و دامپروری شهرستان پلدختر اظهار داشت: کشاورزی دغدغه ماست، برخی از نمایندگان نسبت به قوانین بسیار حساس هستند و به کشاورزی کمک می کنند. بخش
لرستان زیباترین و قدرتمندترین مجموعه دیم ایران
مدرن ترین راه برای حمایت از کشاورزی در سراسر جهان، کشاورزی قراردادی است
وی در خصوص ماشین آلات کشاورزی افزود: پرداخت تسهیلات را از هفته گذشته آغاز کردیم و قطع استانی و سهمیه آن را به جهاد کشاورزی استان اعلام می کنیم.
توسعه باغات بارانی در اراضی شیبدار
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در مورد راه های بین مزارع و کانال های آب، جهاد کشاورزی باید با جهاد نصر استان مذاکره کند تا بتوانیم از محل اعتبارات موجود در این بخش به ویژه در شهرستان پلدختر کار را انجام دهیم. .
ساداتی نژاد در ادامه صید را یکی از توانمندی های مهم استان برشمرد و گفت: با وجود رودخانه ها در لرستان، صید می تواند رونق بگیرد و 10 مجتمع ماهیان خاویاری شیلات لرستان در طرح تحول در نظر گرفته شده است و از سرمایه گذاران علاقه مند حمایت خواهیم کرد. رشته ماهیگیری و فراهم کردن امکانات لازم». در اختیار آنها قرار خواهیم داد.
ساداتی نژاد گفت: در این زمینه کار ویژه ای نیاز است و آماده ایم تا ما را به سرمایه گذار معرفی کنید.
350 هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش طرح جدید سد جهش قرار گرفته است.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر کشاورزان ما فاقد هویت هستند و هیچ سندی برای ضمانت تسهیلات ندارند، از سال 94 تا 1388 قرار بود تمام اراضی کشاورزی سند مالکیت باشد که با شروع کار دولت سیزدهم تنها چهار درصد زمینی معادل 280000 هکتار طی هفت سال واگذار شد.
وی افزود: آبیاری تحت فشار در 2 هزار هکتار از اراضی زراعی لرستان انجام شده و تا پایان سال اعتباراتی در نظر خواهیم گرفت.
وزیر جهاد کشاورزی لرستان را یکی از قطب های تپنده کشاورزی و دامپروری ایران دانست و با بیان اینکه لرستان زیباترین و قدرتمندترین مجموعه باران ایران است، تصریح کرد: گاهی نماینده مردم پلدختر معمولاً در شورای اسلامی بیان میکند که با وجود اینکه استان پر آب هستیم، اما سهم لرستان از زمینهای کشاورزی آبی 25 درصد است، در حالی که سهم لرستان از اراضی آبی باید بیشتر باشد، البته این درخواست را رد نمیکنم.
ساداتی نژاد گفت: 70 درصد غذای دنیا از دیم و فقط 30 درصد از کشاورزی آبی تامین می شود، بنابراین در ایران ظرفیت بسیار خوبی است، متاسفانه روی کشاورزی دیم کار نکرده ایم. ما به آنها محصول دیم اصلاح شده ندادیم و آموزش مناسبی ندیدند، بنابراین طرح جدید کشاورزی دیم را در کشور آغاز کردیم.
وزیر جهاد کشاورزی در خصوص 400 هکتار از اراضی کشاورزی در سیل پلدختر 98 که تخریب شده و باید اقدامات لازم برای جانمایی زمین های جدید انجام شود، افزود: برای رفع این مشکل تلاش خواهیم کرد.
ساداتی نژاد در خصوص راه اندازی اداره کل عشایری لرستان در جنوب استان گفت: اگر امور استخدامی به ما اجازه دهد اداره کل عشایری لرستان را در جنوب استان ایجاد کنیم، آمادگی راه اندازی آن را داریم. توانایی عشایری را نمی توان نادیده گرفت.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: لرستان در صنایع تبدیلی و سردخانه ای ضعیف است و باید در این زمینه با سرمایه گذاران مستقیم مذاکره شود تا این بخش در لرستان توسعه یابد. به علاقمندان سرمایه گذاری زمین و تسهیلات می دهیم.
راه اندازی اداره کل عشایر لرستان در جنوب استان