محمد قربانی معاون برنامه ریزی و اقتصاد وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مردمی سازی اقتصاد یکی از جلوه های فعالیت باشگاه کشاورزان جوان است و حمایت از این تشکل مردمی را یکی از دستور کار های این سازمان عنوان کرد. وزارتخانه در دوره جدید
در ادامه این نشست نمایندگان 14 استان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
یکی از اعضای هیئت تشخیص فرصت با بیان اینکه تکیه بر محصولات روستایی می تواند موجب رشد ارز در کشور شود، خاطرنشان کرد: روستا با تولید بیشتر و صادرات می تواند منابع ارزی کشور را تامین، افزایش و بهبود بخشد. همچنین برای کاهش حاشیه نشینی و آسیب های اجتماعی ناشی از آن، توجه لازم و مناسب به روستاها می تواند بسیاری از هزینه های این حوزه را به سرمایه تبدیل کند.
وزارت جهاد کشاورزی از فعالیت های باشگاه کشاورزان جوان به شدت حمایت می کند
نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه پیشرفت و جهش کشور بدون پیشرفت روستاها محقق نمی شود، گفت: قدرت باشگاه کشاورزان جوان در تفکر، گفتار و گفتار است. مکانیزم استفاده شده توسط این افراد توانستند الگوهای خوبی برای توسعه روستایی ایجاد کنند.
قربانی حمایت از باشگاه کشاورزان جوان را یکی از رویکردهای وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی با تمام توان از فعالیت های باشگاه کشاورزان جوان حمایت می کند. زیرا اگر از کشاورزان جوان حمایت نکنیم، کشاورزی ما از بین خواهد رفت و امنیت غذایی ما در آینده تهدید خواهد شد. زیرا این دو روستا تخلیه شده و نسل قبلی کشاورزان در حال پیر شدن هستند.
جلیلی با تاکید بر اینکه یکی از رسانه های مهم برای ترویج دیدگاه روستا، رادیو است، گفت: زمانی که یک چهارم جمعیت کشور در روستاها زندگی می کنند، حداقل باید یک شبکه خاص روستا ایجاد شود تا مشکلات آن را به صورت متمرکز مطرح کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز، جمعی از نمایندگان استانی باشگاه کشاورزان جوان 14 استان کشور در دیدار با مسئولان وزارت جهاد کشاورزی که در دفتر “سعید جلیلی” برگزار شد، نمونه هایی از رشد و موفقیت را ارائه کردند. در این منطقه.
وی افزود: مانند اوایل انقلاب که شبکه بهداشت و درمان بسیار موفق بود، با تکیه بر استفاده از ظرفیت مردم برای ارتقای سطح سلامت کشور، فکر می کنم اگر از ظرفیت شبکه بهداشت و درمان استفاده کنیم. مردم در کشاورزی، صنعت، هنر و غیره به ویژه در مناطق روستایی.» تجربیات بسیار ارزشمندی شکل می گیرد.
وی افزود: آموزش کشاورزی و دامپروری، ترویج فرهنگ های بومی، نمایش ابتکارات و فرصت های اقتصادی و …. در این شبکه می تواند بستر مناسبی برای دستیابی به توسعه روستایی و پیوند بین جمعیت و دستگاه های دولتی باشد.
جلیلی خاطرنشان کرد: ویژگی بارز اقدامات باشگاه کشاورزان جوان این است که آثار جدی با مقتضیات بومی، اقلیمی، فرهنگی و … را شکل داده اند. و با کمک اهالی روستا به الگوهایی رسیده اند که با الگوهای دستوری و سازمانی متفاوت است. این فرصتی است برای مؤسسات برای تقویت مشارکت عمومی در حکومت با تکیه بر موفقیت گروه های مردمی و تکرار الگوهای آنها.
وی با بیان اینکه تقویت باشگاه کشاورزان جوان باعث تقویت و داشتن نسل جدیدی از کشاورزان می شود، گفت: این نسل جدید می تواند انتقال فناوری، افزایش بهره وری، کاهش ضایعات، ایجاد ارزش افزوده، افزایش سرمایه گذاری و… را به نحوی بهتر و عملاً جابجا کند. شرایط کشاورزی سنتی موجود به کشاورزی مبتنی بر علم.
وی افزود: ارتقای چشم انداز روستا به جای سازمان، ساختار یا بودجه نیازمند شناخت خوب این گفتمان و سازوکارهایی است که دولت و مردم با یکدیگر همکاری می کنند.
وی با اشاره به سخنان حاضران در جلسه و ارائه گزارش کاری از موفقیت های کسب شده توسط این گروه افزود: از این مجموعه مردمی – باشگاه کشاورزان جوان – برای تبلیغ الگوهای موفقیت در کشاورزی استفاده می شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز