انتهای پیام
هادی آقاپور یکی از کارشناسان این بنگاه دانش در گفت وگو با ای بی اس نیوزطراحی و ساخت دستگاه های بسته بندی دارویی را یکی از محصولات این شرکت دانست و گفت: این دستگاه با هدف بسته بندی مواد دارویی طراحی شده است و استفاده از آن در کارخانه های داروسازی باعث افزایش سرعت و کاهش هزینه ها می شود.
آقاپور با ادعای اینکه این دستگاه در هر ساعت بر روی 6000 بطری برچسب نصب می کند، خاطرنشان کرد: این دستگاه علاوه بر صنایع دارویی می تواند در بسته بندی لوازم آرایشی، بهداشتی، شوینده، مواد غذایی و محصولات پتروشیمی نیز استفاده شود.
آقاپور با بیان اینکه این دستگاه تمام اتوماتیک بوده و به صورت خطی عمل می کند، گفت: این دستگاه قابلیت لیبل زدن بطری های گرد پلاستیک، شیشه، پلی اتیلن و پت را دارد و چسب استفاده شده از چسب HOT MELT است. .
وی دستگاه برچسب زنی را از جمله این دستگاه ها نام برد و یادآور شد: این دستگاه در یکی از شرکت های دارویی تولید کننده انسولین مورد استفاده قرار می گرفت.
کارشناس این شرکت افزود: الکتروموتورها و گیربکس های دستگاه لیبل زن این شرکت دانش بنیان دارای گواهینامه CE هستند.
یکی از شرکت های دانش بنیان، با توجه به نیاز شرکت های دارویی به بسته بندی محصولات خود، دستگاهی تمام اتوماتیک برای این منظور ابداع کرد و به گفته آنها، این دستگاه برای برچسب گذاری انسولین مورد استفاده قرار گرفته است.
به گفته وی، یک شرکت تولیدکننده انسولین، مدل هندی این دستگاه را خریداری کرده بود، اما به دلیل عدم ارائه خدمات پس از فروش، این شرکت دانش بنیان علاوه بر تعمیر دستگاه هندی، مدل ایرانی را نیز به شرکت مذکور تحویل داد. . .