به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، نود اخمی نوشت: تسلیحات و رفقا جلسه امروز نمایندگان اتاق بازرگانی را به جلسه سیاسی تبدیل کردند و خط حاکمیتی را ترسیم کردند.
امروز ششمین جلسه شورای نمایندگان دهمین دوره اتاق بازرگانی در شرایطی برگزار شد که به طرز عجیبی رسانه های منتقد اتاق به این جلسه دعوت نشدند.
بر اساس مصوبه هیات عالی نظارت بر اتاق بازرگانی، حسین صلاح ورزی به صورت قانونی از ریاست اتاق بازرگانی عزل شد و تا انتخاب رئیس جدید، نایب رئیس اول اتاق بازرگانی باید مدیریت آن را بر عهده بگیرد. . اما صلاح ورزی تا آخرین ساعتی که رئیس جمهور جدید انتخاب نمی شود تلاش می کند. شرکت در جلسات مختلف به عنوان رئیس اتاق بازرگانی.
وی امروز در حالی که رسانه های منتقد از جلسه اتاق بازرگانی کنار گذاشته شده بودند، در سخنانی تند که مورد استقبال رسانه های معاند دولت قرار گرفت، اعلام کرد که اجازه انتخاب رئیس دولت مورد نظر اتاق بازرگانی را نمی دهد. تجارت.
این اظهارات عجیب در شرایطی از سوی رئیس برکنار شده اتاق بازرگانی مطرح شد که اگر دولت قصد مداخله و انتخاب رئیس اتاق بازرگانی همسو با خود را داشت، به راحتی در انتخابات 8 خرداد به این مهم دست می یافت. با توجه به اعضای دولت حاضر در مجلس. کاری که در دولت های گذشته به راحتی انجام شد و افرادی چون محمد نهاوندیان، محسن جلال پور و غلامحسین شفیع با حمایت دولت های وقت رئیس اتاق بازرگانی شدند.
حسالورزی رد صلاحیت شده قبل از انتخابات 8 خرداد در شرایط رد صلاحیت قانونی خود را در صحنه سیاسی تقابل با حاکمیت و حاکمیت تحمیل می کند که شورای عالی نظارت بیش از سه ماه با آن مدارا کرد تا اینکه خودش این غیرقانونی را گرفت. نقش، آن را از بدن خود خارج کرد و اتاق بازرگانی را به حاشیه نبرد، اما عدم تمکین وی از قانون شرایط را برای برکناری او فراهم کرد.
وی در اظهارنظر عجیب دیگری اعلام کرد که نظر بخش خصوصی این است که هیات نظارت حق عزل رئیس اتاق را ندارد و قصد دارد به مرجع ذیصلاح شکایت کند. اگرچه این شورا بالاترین رکن اتاق است، اما در سال های اخیر قوه قضائیه عموماً به این شورا به عنوان مرجع رسمی رسیدگی به مسائل اتاق در امور اتاق نگاه کرده است.
صلاح ورزی در عین حال در حضور رسانه های همسو با خود که پیش از این در توئیتی تاکید کرده بود: درب اتاق در هر شرایطی به روی همه رسانه ها باز است، این توهین ها را بر زبان آورد و خط و نشان کشید.
در ادامه این جلسه محمد مرتضوی یکی دیگر از نزدیکان نیروهای مسلح با ادعای عجیب خروج قانونی نیروهای مسلح را به دلیل تمایل دولت به اقتصاد کمونیستی و مرتضی حاجی آقامیری رئیس خانه فرش و صنایع دستی اعلام کرد. کمیسیون که یکی از افراد نزدیک به نیروهای مسلح است، نظام را رسما اعلام کرد. او تهدید کرد که در صورت خروج سلاح، اعضای مجلس در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهند کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نظر می رسد جریان سیاسی تندرو و افراطی که در جریان اغتشاشات سال گذشته سرود سقوط جمهوری اسلامی را سرود و در ماه های اخیر اتاق بازرگانی ایران را تحت سلطه خود در آورد، آماده است اتاق را برای ماندن تکان دهد. درجا. تجارت ایران را که نماینده میلیون ها فعال بخش خصوصی است، نابود کنید.
شایان ذکر است که مطلق گرایی این چند نفر باعث شده است که اتاق بازرگانی در ماه های اخیر در تمامی امور حاکمیتی، رسانه ای و حتی بخش خصوصی به حاشیه رفته و منافع بخش خصوصی به خطر بیفتد.
absnews