تاکید دادستان تهران بر تسریع در رسیدگی به پرونده های اقتصادی
دادستان تهران در جلسه هیات نظارت و مشاوره دادسرای ویژه جرائم اقتصادی بر لزوم تقویت روحیه جهادی قضات و کارمندان و تسریع در روند رسیدگی به پرونده های اقتصادی در داخل دادسرای تهران تاکید کرد. .
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از قوه قضائیه، پنجمین جلسه هیات نظارت و مستشاری دادسرای ناحیه 32 تهران در سال 1402 با حضور علی صالحی دادستان تهران، رضا نجفی معاون دادستان و سرپرست دادسرای دادسرای ناحیه 32 تهران برگزار شد. منطقه 32 تهران. (ویژه جرایم اقتصادی) و قضات این دادسرا در اتاق. جلسات دادستان در تهران برگزار شد.
دادستان تهران در این دیدار گفت: دادسرای ناحیه 32 مرکز مبارزه با مفاسد اقتصادی و مرجع رسیدگی به بسیاری از پرونده های مهم و ملی است. وی بیان کرد: رشد این حوزه منوط به عملکرد مجموعه است و رسیدگی به این گونه موارد نیازمند توجه و تلاش مضاعف همکاران است.
صالحی ضمن تاکید بر لزوم ارزیابی مشکلات دادسرای تهران و تلاش برای رفع آنها، افزود: یکی از اولویت های اصلی این دادسرا رسیدگی به پرونده های قدیمی و قدیمی و تعیین تکلیف در سریع ترین زمان ممکن است. و تحلیل های اقتصادی نیز باید ضمن ارائه دانش در این زمینه و راهکارهای لازم انجام شود. بدیهی است که برای کسب نتیجه در این بخش اقدام جهادی ضروری است.
وی ضمن تاکید بر تلاش برای دستیابی به صلح و سازش بین طرفین قبل از طرح شکایت گفت: با توجه به دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر کاهش تورم کیفری و همچنین کاهش پرونده های چند جانبه، لازم است قضات نسبت به رفع تورم کیفری اقدام کنند. ایجاد تعامل بین طرفین برای حل مشکلات پیش آمده.
صالحی بیان کرد: علت تاخیر در رسیدگی در اکثر موارد مربوط به تاخیر نهادها در پاسخگویی به تحقیقات انجام شده توسط مراجع قضایی است و نهادهای مذکور باید اقدامات لازم را برای پاسخگویی به تحقیقات قضایی انجام دهند. سریعتر
صالحی گفت: به منظور رفع مشکلات دستگیری متهم، تشکیل یگان دستگیری در دستگاه قضایی در دست اقدام است. وی افزود: این اقدام در تسریع در رسیدگی های قضایی نیز موثر خواهد بود.
دادستان تهران با تاکید بر اهمیت انجام تحقیقات از متهم توسط مقام قضایی به منظور رسیدگی هر چه بیشتر به پرونده ها، گفت: در هنگام احصای مدارک و مستندات لازم به همکاران قضایی دادسرای ویژه اقتصادی نیز نیاز است. موارد، با سرعت و دقت در رابطه با صدور حکم نهایی و اجرای دستور.
انتهای پیام