تامین زمین لازم برای احداث مراکز آموزشی در روستاها و شهرهای زیر 25000 نفر


بر اساس تفاهم نامه امروز بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، زمین مورد نیاز برای احداث مراکز آموزشی و پرورشی در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر اعطا می شود. مردم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، این تفاهم نامه به امضای حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور رسید. کشور و غلامرضا صالحی، مدیرعامل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی.
غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حاشیه امضای این تفاهم نامه اعلام کرد: در اجرای نهضت ملی مسکن در روستاها و شهرهای کوچک باید به تامین امکانات آموزشی و آموزشی توجه ویژه شود. به طوری که ساکنان واحدهای جدید برای دسترسی به خدمات آموزشی تحت فشار قرار نگیرند.
صالحی بیان کرد: در بسیاری از شهرک های جدید با وجود تامین زمین لازم برای ایجاد مراکز آموزشی، به دلیل کمبود اعتبارات مالی هیچ اقدامی از سوی مدیران انجام نشده است.
وی ادامه داد: اگر قبل از اجرای طرح حرکت ملی در روستاها و شهرهای کوچک به فکر ارائه سرانه آموزش به مردم نباشیم، در آینده با بحران مواجه خواهیم شد. »
صالحی گفت: بنیاد مسکن آمادگی دارد 70 درصد هزینه ساخت مدارس و مراکز آموزشی در روستاها را از اراضی مسکونی تحت پوشش خود تامین کند و با کمک خیرین مدارس مورد نیاز پروژه های جدید نهضت ملی را تکمیل کند. . .
وی افزود: بنیاد مسکن در قالب تفاهم نامه اخیر متعهد شده است در پروژه های دهیاری ها فضای لازم را برای اهداف آموزشی فراهم کند، مشروط بر اینکه زمین از زمین دولتی یا منابع ملی تامین شود و جاده های مدارس ارائه می شود. و فضاهای آموزشی در مناطق روستایی.
همچنین با اعلام وزارت آموزش و پرورش، تمهیدات لازم برای تبدیل استفاده مبتنی بر نیاز زمینهای مازاد به خدمات آموزشی و کاربری انتفاعی با هدف کمک به ساخت مدارس در مناطق نیازمند انجام میشود.
حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس ساماندهی نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز ضمن امضای این تفاهم نامه گفت: متاسفانه در گذشته زمینه های لازم برای ایجاد فضای آموزشی و ساخت مدرسه فراهم شده بود. جنب مسکن مشخص نشده است و در حال حاضر به دلیل کمبود زمین و هزینه های بالای ساخت، امکان تامین فضای آموزشی در اطراف بسیاری از پروژه های مسکن مهر وجود ندارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: علاوه بر این مشکل، حداقل 50 میلیون مترمربع زمین در مناطق مختلف کشور برای دستیابی به سطح سرانه آموزشی مورد نیاز برای اجرای سند تحول کمبود داریم. نظام آموزشی.
خان محمدی گفت: آموزش و پرورش به زودی بخشی از اموال و دارایی های خود را در قالب برنامه بهره وری دارایی دولت واگذار می کند تا سرمایه لازم برای ایجاد مراکز آموزشی در مناطق نیازمند را تامین کند.
وی ابراز امیدواری کرد: در اجرای برنامه های ملی نهضت مسکن و با توجه به سند تحول نظام آموزش و پرورش، مدارس به قطب توسعه و پیشرفت محلات جدید تبدیل شده و بارگیری مراکز آموزشی انجام شود. به گونه ای که سایر کاربری های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی قابل دسترسی باشد. آسان است و دانش آموزان در محیطی سالم رشد می کنند.