به گفته وی، در سال های اخیر به طور معمول شاهد رشد 4 تا 5 درصدی در پیک مصرف بوده ایم در حالی که مصرف برق 8 تا 9 درصد افزایش داشته است. اما در سال 1400 موفق شدیم تابستان را با سرمایه گذاری 3 هزار میلیارد ریالی در زیرساخت ها سپری کنیم.
وی ادامه داد: ظرفیت نیروگاه های هرمزگان 4 هزار و 224 مگاوات است که بزرگترین نیروگاه استان، نیروگاه بخار بندرعباس با ظرفیت یک هزار و 339 مگاوات است.
وی بابیان اینکه رفع فرسودگی شبکه یکی از برنامه های ما است، افزود: امسال 40 میلیارد تومان در این بخش هزینه کرده ایم و 24 میلیارد تومان در حوزه عمران روستایی سرمایه گذاری شده است و در بخش انرژی پاک، 287 پنل خورشیدی با ظرفیت 2769 مگاوات نصب شده است. است.
آدینه پور درباره پروژه های افتتاح شده در این استان گفت: 9 پروژه با اعتباری بالغ بر 312 میلیون تومان افتتاح شده و برای سال 1401 نیز 14 پروژه را در دستور کار داریم که می توانیم آنها را اجرا کنیم که اینها نیز جزو برنامه های راهبردی کشور است.
وی در خصوص افزایش قبوض برق مشترکان پرمصرف خاطرنشان کرد: این طرح از اول بهمن ماه در سراسر کشور اجرا شده است اما به دلیل شرایط خاصی که در آن استان ها وجود دارد باید سازوکار خاصی در چهار یا پنج استان دیده شود. . “
absnews
هاجر عبدی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه عمر تجهیزات در استان هرمزگان نسبت به سایر استان های دارای آب و هوای معتدل یک سوم کمتر است، گفت: فرسودگی تجهیزات در این استان نسبت به سایر استان ها بسیار بیشتر است. .
وی ادامه داد: مجری اصلی نیروگاه سیریک، شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی است و اپراتور آن نیز در تهران مستقر است، اما شرکت تولید برق هرمزگان در این پروژه شریک است.
مدیرعامل شرکت تولید برق بندرعباس خاطرنشان کرد: اگرچه فعالیت های لازم برای ساخت نیروگاه در حال انجام است، اما امیدواریم با همکاری بیشتر روسیه، فعالیت ها تسریع شود.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق بندرعباس درباره چالش های تامین برق نیروگاه های هرمزگان گفت: نسبت به سال قبل 30 درصد افزایش تولید داشتیم در حالی که سهم نیروگاه های دولتی 55 درصد است و سهم برق خصوصی. گیاهان 45 درصد بود.
وی ادامه داد: مصرف سرانه انرژی به دلیل رطوبت زیاد در این استان بالاست و این مشکل تامین برق استان هرمزگان را با مشکل مواجه کرده است. در حال حاضر طول خطوط انتقال در این استان 6842 کیلومتر و ظرفیت انتقال و ابرتوزیع 23381 کیلومتر است. همچنین پیک بار تابستانی 3228 مگاوات بود که تقریباً 996 مگاوات آن به صنایع اختصاص داشت.
جزئیات ظرفیت تولید برق در استان هرمزگان
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تجهیزات نیروگاه بندرعباس 100 درصد از خارج تامین شده است اما با اقدامات انجام شده اکنون شاهد خودکفایی در این بخش هستیم.
مهرانی همچنین به روند تولید برق در استان هرمزگان پرداخت و افزود: تلاش برای تولید برق در تابستان آینده آغاز شده است.
علاوه بر این نیروگاه ها، یک واحد گازسوز کلاس F با ظرفیت 310 مگاوات در جزیره قشم در حال نصب است که قرار است تا قبل از شروع پیک 1401 به بهره برداری برسد.
همچنین احداث نیروگاه ۴۲ مگاواتی به نام نیروگاه بنگلان جاسگ و نیروگاه حرارتی ۱۴۰۰ مگاواتی سیریک برای افزایش ظرفیت تولید برق هرمزگان در نظر گرفته شده است.
به گفته وی، پیش بینی می شود در سال 1403 پروژه های مهمی وارد مدار شوند.
نصب 200 هزار کنتور هوشمند برای مشترکان هرمزگانی
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای هرمزگان با اشاره به برق رسانی تابستان 1400 گفت: علیرغم محدودیت ها توانستیم تابستان را با کوچکترین چالشی پشت سر بگذاریم اما باید در نظر داشت که برق برای این استان بسیار مهم است چرا که از رطوبت بالا. ما از وسایل خنک کننده استفاده می کنیم.
عبدی گفت: از نظر مصرف به دلیل شرایط آب و هوایی پنجمین استان کشور هستیم به طوری که سرانه مصرف تقریبا سه برابر استان های معتدل کشور است.
نیروگاه 1400 مگاواتی سیریک که توسط روسیه تامین مالی می شود یکی از بزرگترین پروژه های صنعت برق این کشور است. رضا مهرانی مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق بندرعباس در این خصوص گفت: هم اکنون اعتبارات اسنادی نیروگاه سیریک فعال و برخی عملیات اجرایی از جمله تسطیح سطوح در حال انجام است.
مهرانی با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهینه سازی نیروگاه ها افزود: برای اینکه تولید بیشتر داشته باشیم مطالعاتی را برای افزایش تولید انجام داده ایم که از جمله آن می توان به نصب سیستم خنک کننده که به سرعت انجام می شود و رشد تولید را نام برد.
در ادامه فرشاد آدینه پور مدیرعامل شرکت برق منطقه ای هرمزگان با اشاره به آلودگی های زیست محیطی استان هرمزگان و تاثیرات آن بر پروژه های برق گفت: وجود این آلودگی ها ما را بر آن داشته تا برای کاهش مخاطرات زیست محیطی و این معضل پروژه های ویژه ای ایجاد کنیم. “برای ما ایجاد شد.
عبدی بابیان اینکه به دلیل پایین بودن سقف مصرف مشترک در استان هرمزگان، 60 درصد مشترکان مشترک پرمصرف محسوب می شوند، ادامه داد:
وی ادامه داد: این استان 7 هزار و 378 مشترک دارد که بیست و دومین شرکت توزیع کشور را به خود اختصاص داده است.
عبدی ادامه داد: در حال نصب 200 هزار کنتور هوشمند برای مشترکان هستیم و برای این امر اقداماتی را در دستور کار قرار داده ایم تا بتوانیم میزان مصرف را کنترل کنیم.
نیروگاه های جدید در حال ساخت برای افزایش ظرفیت تولید برق
مدیری خواستار فرصت دو ماهه برای بهبود مصرف مشترکان هرمزگانی شد.
به گفته وی، استان هرمزگان از نظر تولید برق در رتبه ششم و در جهان ایران در رتبه دوازدهم تامین برق قرار دارد.
برنامه ریزی اجرای 14 پروژه راهبردی در سال 1401
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، در حال حاضر ظرفیت اسمی تولید برق استان هرمزگان 4 هزار و 224 مگاوات است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز