سایر موضوعات

تاثیر واردات بر مدیریت تورم/ ورود جدی به ثبت سفارش و تقاضای واردات



وی با بیان اینکه افزایش قیمت های جهانی در ابتدای سال 1401 و افزایش نرخ ارز در طول سال موجب تقاضای انباشته شد و واحدهای تولیدی کالاهای مورد نیاز خود برای شش ماه آینده امروز اقدام به ثبت سفارش می کنند. بخش بزرگی از مدیریت تورم به دلیل بازگشت واردات است، بنابراین شما باید سفارش و درخواست واردات را جدی بگیرید.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از شاتا، در ابتدای جلسه سرپرست وزارت حراست با معاونان وزارت حراست، مدیران کل استان ها و مدیران نواحی صنعتی سراسر کشور، رضا محتشمی پور ق. وزیر معادن و فرآوری وزارت امنیت گفت که تقاضا برای فولاد و مصالح ساختمانی طی ماه‌ها افزایش یافته است. گرم سال و تاثیر آن بر بازار با تاکید بر اینکه باید با تدابیر ویژه مدیریت شود، گفت: افزایش ضریب شفافیت مهمترین بحث در این موضوع است و مدیران کل استان ها باید بر واحدهای تامین کننده فولاد و سیمان دولتی نظارت داشته باشند. استان ها از طریق سامانه تجارت جهانی و سایت بورس اوراق بهادار. کالاها باید در بورس بررسی شوند و موارد عدم ثبت اطلاعات و عرضه کالا با جدیت و حساسیت پیگیری شود.

ما درخواست ها را در زمینه مواد اولیه شفاف سازی می کنیم

در همین راستا سید مهدی نیازی سرپرست وزارت حراست از تدوین جدول ضوابط ابلاغی ماه آینده در فرآیند تامین مواد اولیه پتروشیمی و فولاد خبر داد و افزود: با اعلام این زمان بندی درخواست ها در محدوده مواد اولیه محدود است، زیرا ما می خواهیم درخواست ها را در این زمینه مدیریت و شفاف سازی کنیم. در این دوره انتقال، مسئولان استانی باید پیگیر باشند زیرا اگر واحدی دچار مشکل شد یا سیستم فرآیند تامین مواد اولیه را متوقف کرد و متقاضی نتواند به بورس کالا مراجعه کند، قطعا مسئول استان باید پاسخگو باشد.

وی افزود: با ورود به فصل گرما با مسائلی مانند مدیریت برق در واحدهای تولیدی، محدودیت تولید و افزایش تقاضا مواجه هستیم. بنابراین استفاده از مدیریت تقاضا بدیهی و اجتناب ناپذیر است. بر این اساس، مدیران کل استان ها بر اساس ابلاغ معاونت معادن و تحول وزارت حراست، روند واحدها را تنظیم و اطلاع رسانی کنند تا واحدهای تولیدی با مشکلی مواجه نشوند. تامین مواد اولیه پتروشیمی و فولاد در خرداد.

نیازی گفت: در سال گذشته و در بودجه 40 فقره حقوق دولتی ابلاغ شد و بر اساس جمع آوری آنها منابعی از سازمان برنامه برای تامین بخشی از امکانات رفاهی و رفاهی در استان ها دریافت شد. کاملا برابر

به گفته وی، در قانون دارایی که هفته گذشته به دولت ابلاغ شد، 48 حقوق دولتی طراحی شد. بنابراین باید برای هر استان تقویم و برنامه وصول ماهیانه تعیین شود، زیرا دولت از وزارتخانه می خواهد که بداند این مبلغ در سال جاری چگونه دریافت و به حساب خزانه واریز می شود.

سرپرست وزارت امنیت همچنین خاطرنشان کرد: جواز تاسیس یا پروانه بهره برداری باید در بازه زمانی مشخصی صادر شود زیرا این موضوع بسیار مهم است تا مدیران با مشکلات قانونی مواجه نشوند.

در ادامه این نشست، یونس سلمانی، معاون هماهنگی و فضای کسب و کار وزارت امنیت گفت: پیش نویس اعلامیه تولید موضوع مهم دیگری است که باید به صورت ویژه پیگیری شود تا بتوان رشد تولید را بر اساس آن پیگیری کرد. آن، و این پروژه به صورت آنلاین پیگیری می شود. .

تسهیل بحث صدور مجوز در وزارتخانه و استان ها و صدور جواز تاسیس حداکثر ظرف مدت 3 تا 4 روز و پروانه بهره برداری حداکثر ظرف مدت 2 هفته، پیگیری تراز پروژه های سرمایه گذاری در استان ها، رفع مشکلات موجود برای احیای واحدهای صنعتی و معادن و… در نهایت هدف گذاری برای رشد ارزش افزایش حوزه های صنعتی و معدنی با استفاده از ظرفیت های خالی و دستیابی به رشد 8.2 درصدی رشد اقتصادی در صنعت و دستیابی به رشد 5 درصدی در معدن از دیگر موضوعات مهمی بود که در مجلس هماهنگ کننده و محیط کسب و کار این وزارتخانه مطرح شد. امنیت در این جلسه

در ادامه جلسه علی رسولیان، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی کشور اعلام کرد در یک سال گذشته با حمایت ادارات کل استان ها، بنگاه های شهرداری استان ها، ستاد تسهیل، دستگاه های قضایی و … تعداد 1750 واحد تولیدی به ثبت رسیده است. دوباره راه اندازی شدند. و همچنین 2600 دستگاه تولید نیز با افزایش ظرفیت مواجه شد. امسال تمرکز بر استفاده از جوامع پیشران و احیاگر در بخش خصوصی بود.

همچنین حسین فرهیدزاده رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز در این جلسه با اشاره به تاکید مدیران کل استان ها بر استفاده از سامانه ها به ویژه سامانه جامع معاملات و سامانه انبار، نظارت بر محصولات و کالاهای سرمایه ای مانند لوازم خانگی ، لاستیک، روغن موتور، سیمان و …، بررسی آمار در کل سامانه بازرگانی که مستلزم رصد میدانی و اطلاع از قوانین مربوط به قاچاق کالا است، گفت: فهرست احتکار سال گذشته اعلام شد و این فهرست پس از ویرایش و تکمیل آن در سال جدید اعلام خواهد شد.

نظارت و بازرسی بازار یکی از موضوعات اصلی است

در ادامه سخنان رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، نیازی سرپرست وزارت حراست با تاکید بر نگرانی بازرسان استانی گفت: استقرار بازرسان در ادارات استان همچنان ادامه دارد، مکان و انتقال آنها به جهاد ادامه دارد. تا تعیین تکلیف وزارت بازرگانی مستثنی است. در این زمینه مدیران کل استانی باید قرارداد بازرسان را در سال جاری نهایی کنند. از این حیث هیچ ماموریتی در حوزه تنظیم بازار نباید تا لحظه تفویض به ساختار جدید قطع شود و همکاری با جهاد در تیم های بازرسی باید ادامه یابد زیرا نظارت و بازرسی بازار در شرایط فعلی بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه موضوع نظارت بر بازار استان ها را به صورت روزانه رصد و پیگیری می کند، گفت: نظارت و بازرسی بازار یکی از مشکلات اساسی است و اگر خللی در این زمینه وجود داشته باشد، استاندار استان باید رسیدگی کند. مسئول این .

احمدی معاون برنامه ریزی و تنظیم مقررات سازمان توسعه تجارت نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت های موجود در حوزه منابع ارزی، ثبت سفارش باید به گونه ای مدیریت شود که تقاضا در حوزه ارزها بازار وارد مدیریت می شود و شاهد افزایش قیمت ارزهای خارجی در این زمینه نباشید.

وی همچنین مدیریت ثبت سفارش و ابزارهای آن را توضیح داد.

ورود جدی به ثبت سفارش و درخواست واردات

سرپرست وزارت امنیت در این خصوص با اشاره به اینکه در سال گذشته نزدیک به 60 میلیارد دلار واردات داشتیم، گفت: تحلیل های زیادی در این زمینه انجام شده است اما در ابتدای سال 1401 افزایش قیمت های جهانی و افزایش قیمت ها افزایش یافته است. افزایش نرخ ارز در طول سال که باعث انباشت تقاضا می شود و واحدهای تولیدی و تجار امروز کالاهای مورد نیاز خود را برای شش ماه آینده سفارش می دهند. یک روند بسیار نگران کننده.

وی با بیان اینکه بیشتر مدیریت تورم به واردات برمی گردد، بنابراین باید در ثبت سفارش واردات و تقاضا جدیت کنیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ثبت سفارش توسط استان ها انجام می شود و قرار است در ثبت سفارش ها مدیریت کنند. تا یکی دو ماه دیگر با چالش مواجه نشویم.

نیازی افزود: در این زمینه هفته آینده ضوابطی برای پیوند درخواست ثبت سفارش به زنجیره پایین دستی و به حوزه شفافیت مصرف کالاهای وارداتی ابلاغ می شود. ضمناً سرپوش و تاریخچه باید با شرایط جدید و به صورت طبقه بندی و شفافیت ابلاغ شود. این موضوع بسیار مهمی است که استان ها باید روی آن تمرکز کنند.

تشکیل تیم ویژه در بانک مرکزی برای رسیدگی به ثبت سفارش و تخصیص و تامین ارز

وی از معاونت برنامه ریزی و تنظیم مقررات سازمان توسعه تجارت خواست تا با معاونان بازرگانی استان ها و یا مدیرانی که در حوزه ثبت سفارش فعالیت دارند جلسه ای برگزار و ضوابط طراحی شده با نظرات استان ها و استان ها تکمیل شود. در نهایت به صورت رسمی به آنها اطلاع داده شود. همچنین روند ثبت سفارش و وضعیت آن باید توسط مسئولان استانی در سامانه نظارت بررسی و رصد شود تا در این حوزه به دلیل عدم دریافت ارز، واحدها دچار اختلاف و تعطیل شوند.

سرپرست وزارت حراست از تشکیل تیم ویژه ای از سوی این وزارتخانه در داخل بانک مرکزی برای رسیدگی به موضوعاتی مانند ثبت سفارش، تخصیص و عرضه خبر داد و گفت: وظیفه این تیم نظارت بر مسائل ارزی و تامین ارز کسب و کار است. در ساختمان بانک مرکزی تا مشکلات در این مشکل باید به سرعت حل شود. استان ها نیز موظفند بر اساس سامانه های موجود، پیگیری های لازم را انجام دهند و اطلاعات دقیقی را در اختیار این تیم قرار دهند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا