یک مطالعه جدید نشان می دهد که اجتناب از گوشت قرمز، لبنیات و غذاهای فرآوری شده به نفع سبزیجات، میوه ها، آجیل، روغن زیتون فوق بکر و غلات کامل برای قلب زنان مفید است.
به گزارش هلث دی نیوز، محققان استرالیایی به این نتیجه رسیده اند که زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای شامل حبوبات، ماهی و صدف استفاده می کنند، به نظر می رسد 25 درصد کمتر از زنان در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی و مرگ زودرس هستند.
دکتر انوشریا پنت، محقق ارشد از دانشگاه سیدنی استرالیا، گفت: بیماری قلبی علت اصلی تقریباً 35 درصد از مرگ و میر زنان در سراسر جهان است.
در این بررسی، محققان در مجموع 16 مطالعه را تجزیه و تحلیل کردند که همه آنها بین سال های 2003 تا 2021 انجام شده بودند.
سیزده مورد از این مطالعات در اروپا یا ایالات متحده انجام شد. در مجموع، آنها مزایای بالقوه رژیم غذایی مدیترانه ای را برای سلامت قلب در بیش از 722000 زن بالغ ارزیابی کردند.
هیچ یک از زنان در شروع مطالعه علائم بیماری قلبی نداشتند. آنها به طور متوسط 13 سال تا زمان شروع بیماری قلبی تحت نظر قرار گرفتند و در این مدت شرکت کنندگان عادات غذایی خود را نیز گزارش کردند.
تیم تحقیقاتی دریافت که زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند، در مقایسه با زنانی که عادات غذایی کمتر مدیترانه ای داشتند، 24 درصد کمتر در معرض خطر بیماری قلبی و 23 درصد کمتر در خطر مرگ بر اثر بیماری قرار داشتند.