چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
تاثیر داروی اوزمپیک بر کاهش نارسایی‌های کلیه و مرگ در بیماران دیابتی

تأثیر اوزمپیک بر کاهش نارسایی کلیه و مرگ و میر در بیماران دیابتی

سالم الخبر: نتایج تحقیقات بر روی داروی سماگلوتید با نام های تجاری اوزمپیک و گوی نشان داد که این دارو علاوه بر کمک به کاهش وزن، خطر نارسایی کلیه و مرگ و میر را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. بیماری مزمن کلیوی.

داروی ضد دیابت و کاهش وزن سماگلوتاید یا اوزمپیک در حال حاضر در سرتاسر جهان موفقیت بزرگی دارد و هر روز به فهرست فواید سلامتی آن اضافه می شود. مطالعات اخیر نشان داده است که این دارو خطرات قلبی را در افراد دارای اضافه وزن و افراد غیر دیابتی کاهش می دهد و می تواند درمانی برای اختلال مصرف الکل باشد. اکنون، یک مطالعه جدید کاربردهای بیشتری برای این داروی شگفت انگیز پیدا کرده است.

یک کارآزمایی بالینی بین‌المللی که توسط محققان دانشگاه نیو ساوت ولز (UNSW) در سیدنی انجام شد، نشان داد که دوز پایین هفتگی سماگلوتید عملکرد کلیه را بهبود می‌بخشد و خطر مرگ را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و بیماری مزمن کلیوی کاهش می‌دهد.
ولادو برکوویچ، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: با در دسترس قرار دادن این دارو برای این جمعیت، ما کلیه ها، قلب ها و زندگی را نجات می دهیم و شگفت انگیز است که یک دارو می تواند همه این کارها را انجام دهد.

این کارآزمایی شامل 3533 شرکت‌کننده از 28 کشور مبتلا به دیابت نوع 2 و بیماری مزمن کلیوی بود که به‌طور تصادفی برای دریافت سماگلوتاید یا دارونما تقسیم شدند. شرکت کنندگان در گروه سماگلوتید دوز هفتگی 0.1 میلی گرم را دریافت کردند که دوز کمتری نسبت به درمان دیابت یا کاهش وزن است.

محققان دریافتند که سماگلوتید خطر بیماری کلیوی را تا 24 درصد کاهش می دهد. بیماری کلیوی شامل ترکیبی از نارسایی کلیه با شروع زودرس است که نیاز به دیالیز یا پیوند اعضا و حداقل 50 درصد کاهش در عملکرد کلیه دارد. در این کارآزمایی، خطر مرگ به هر علتی 20 درصد کمتر بود.

کاهش 18 درصدی در خطر بیماری های قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته مغزی نیز در افرادی که سماگلوتید مصرف کرده بودند مشاهده شد و این دارو همچنین منجر به کاهش عملکرد کلیه، فشار خون سیستولیک و وزن بدن در شرکت کنندگان شد. با این حال، 49.6٪ از شرکت کنندگان عوارض جانبی جدی از مصرف سماگلوتاید را تجربه کردند، اما این میزان کمتر از گروه دارونما (53.8٪) بود.

این همان ساختار شیمیایی است، اما ما از دوز کمتری استفاده کردیم. ما این کار را عمدا انجام دادیم، زیرا افراد مبتلا به بیماری کلیوی عوارض و عوارض جانبی بیشتری را از داروها تجربه می کنند. این از نظر امکان استفاده گسترده تر از دارو تحت محدودیت های عرضه فعلی مفید است.

برکوویتز به محدودیت های عرضه به عنوان کمبود جهانی اخیر اوزمپیک اشاره می کند که سال گذشته بیماران را از دسترسی به دارو محروم کرد و امسال دسترسی محدودی به آن داشت.

منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16862/%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B2%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C

درباره Behnegarsoft.com

پیشنهاد ما به شما

فعالیت اپلیکیشین‌های آزمایشگاهی دیگر نیاز به مجوز وزارت بهداشت ندارد

فعالیت اپلیکیشین‌های آزمایشگاهی دیگر نیاز به مجوز وزارت بهداشت ندارد

ای بی اس نیوز: دیگر نیازی به دریافت مجوز وزارت بهداشت برای اپلیکیشن‌های خدمات آزمایشگاهی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *