اخبار اقتصادی روز

بی نظمی و بی احتیاطی برخی اتحادیه ها چه زمانی پایان می یابد؟

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، محمدرضا سبزعلی پور رئیس مرکز تجارت جهانی ایران با حضور در سومین میزگرد «مفاسد اقتصادی، امنیت و مطالبات مردم» با حضور مدیران، فعالان اقتصادی و دانشگاهیان ضمن استقبال از اقدامات رئیس جمهور، شرکت کرد. قوه قضائیه به بهانه ماه مبارک رمضان درباره موضوع دیگری صحبت کرد. وی تخلفات مشهود در اکثر صنوف و همچنین عملکرد نادرست، شلخته و غیرقابل تایید برخی اتحادیه های کشور را برجسته و پاسخ داد. وی در خصوص ابعاد سیاسی، اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و… که کشور ایجاد مردم و سایر دستگاه های اجرایی می کند، به شدت هشدار داد و گفت: بخشی از آرامش جامعه و مردم به نظم و انضباط حاکم بر کشور بستگی دارد. و صنوف و مشاغل نیز بخش بزرگی از فعالان این کشور را تشکیل می دهند که به طور مستمر با همه مردم در ارتباط هستند و به همین دلیل روابط حرفه ای خوب آنها با مردم و همچنین نظم و انضباط آنها در همه زمینه ها است. بسیار مهم هستند و باعث آرامش جامعه و هموطنان عزیزمان می شوند.

وی افزود: پلیس هر ساله در ماه مبارک رمضان به برخی از رستوران ها و اغذیه فروشی های شهرها اجازه می دهد در ماه مبارک رمضان به صورت قانونی فعالیت کنند و فقط در خارج از خانه به فروش غذا بپردازند. » در این راستا همه به وظایف خود واقف بودند، یعنی رستوران داران می دانستند که باید قبل از شروع ماه مبارک به فرماندهی انتظامی شهر خود مراجعه و در ایام روزه داری درخواست فعالیت کنند و مسئولان خدمات اماکن. پس از بررسی همه درخواست‌ها، به برخی افراد اجازه فعالیت داده شد و مردم می‌دانستند که اجازه غذا خوردن در رستوران‌ها را ندارند و نمی‌توانند صرفاً به صورت حضوری یا سفارشی غذا بخرند و در خانه یا اداره یا هر مکان خصوصی دیگری بخورند. با این روش همه راضی بودند. مردم، رستوران ها و اغذیه فروشی ها، پلیس، قوه قضائیه و… همه راضی بودند!!

علیپور افزود: چند روز پیش سردار رادان فرمانده محترم فراجا در رسانه ملی اعلام کرد که به غیر از رستوران های خارج از شهر و بین راهی، رستوران های شهرستان ها نیز می توانند با رعایت ضوابط در داخل رستوران فعالیت و غذا سرو کنند. و حفظ آداب و رسوم آن روزها. با شنیدن این خبر ما هم خوشحال و خرسند شدیم که تصمیم خوبی گرفته شد تا عده ای از هموطنان که به هر دلیلی نمی توانند روزه بگیرند، راحت و بدون مشکل غذای خود را بخورند.

وی گفت: ظاهراً فرض بر این است که رستوران داران و فروشندگان مواد غذایی داوطلب فعالیت به اتحادیه های خود در سراسر ایران مراجعه و پس از اخذ معرفی نامه کتبی با جواز کسب به نیروی انتظامی مراجعه و پروانه کسب دریافت کنند. . در ماه مبارک رمضان مصرف کنید.

یعنی رستوران داران باید مانند سال های گذشته مجوز دریافت می کردند، بنابراین ما و مردم عزیزمان انتظار داشتیم حداقل یک هفته تا ده روز مانده به شروع ماه مبارک رمضان اتحادیه ها رستوران داران را به دفاتر محلی معرفی کنند تا هر روز با رشته ای خاص و تعداد مشخصی مجوز صادر می شد و تا آغاز ماه مبارک همه با در دست داشتن مجوز فعالیت رسمی خود را آغاز می کردند.

سبز علیپور گفت: متأسفانه این آقایان کار را به موقع انجام ندادند و فقط در روز آخر شعبان و روز اول ماه مبارک رمضان کار خود را شروع کردند و رستوران داران و اغذیه فروشان عضو اتحادیه در محل حاضر شدند. در ادارات محلی و به دنبال عملکرد ضعیف و اخیراً برخی اتحادیه ها اعلام کردند که از آخرین روز شعبان و اولین روز ماه مبارک رمضان هزاران کارگر رستوران و اغذیه فروش به اداره املاک تهران بزرگ هجوم آوردند. در خیابان های منتهی به اداره املاک تهران صفی به طول یک کیلومتر تشکیل داد. سه روز بعد از شروع ماه رمضان هنوز این صف طولانی است!!

ازدحام هزاران نفری این عزیزان در مقابل اداره میادین تهران بزرگ، علاوه بر اینکه هزینه های منفی زیادی را به همراه داشت، سوالات زیادی را نیز در پی داشت که به جهت حضور شما عزیزان، بخشی از این موارد را توضیح می دهم و ابهامات در زیر به آن اشاره می کنم!!

*چرا برخی از روسای اتحادیه ها یک روز مانده به ماه مبارک رمضان پرخوابی کردند و بیدار شدند و شروع به کار کردند؟

*تا آنجایی که من می دانم سردار رادان هیچ وقت نگفته که همه رستوران ها و اغذیه فروشی های ایران می توانند در ایام روزه داری آزادانه فعالیت کنند و باز باشند، پس چرا اتحادیه ها به هر رستوران و اغذیه فروشی می گویند جریمه ای که اتحادیه به آن مراجعه کرده است، آیا نامه کتبی داده اند. از معرفی؟

* در ماه مبارک رمضان در هر خیابان به چند رستوران و اغذیه فروشی نیاز است؟

*اگر قرار بود همه رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌های ایران در ایام روزه‌داری آزادانه فعالیت کنند، دیگر نیازی به معرفی نامه نبود، به نظر می‌رسد هرکسی اگر شرایط فلان را رعایت کند، می‌تواند در این روزها کار کند! ! پس چرا رستوران داران و اغذیه فروشان عزیز را آواره کردید و به دفاتر محل اعزام کردید و برای مسئولین و کارکنان دفاتر اماکن مشکل و کار اضافی ایجاد کردید؟

* برخی اتحادیه های کشور با چه حق و مجوزی به ازای هر معرفی نامه ای که به رستوران داران و اغذیه فروشان عزیز تحویل می دادند 10 تا 15 میلیون تومان باج و اخاذی دریافت می کردند؟ پس بی نظمی و بی برنامگی و بی تدبیری اتحادیه های خاص کی تمام می شود؟!

*شرح وظایف و اهداف اتحادیه ها ایجاد نظم و انضباط و نظارت بر مشکلات اعضاست نه ایجاد مشکل برای اعضا و سیاه نمایی!! پس چرا برخی اتحادیه ها دردسر و سیاه نمایی کردند و برای خود “امپراتوری” درست کردند؟!!

*چرا مسئولان صنفی مربوطه حداقل یک نظرسنجی ساده انجام ندادند و محاسبه نکردند که هر خیابان برای ارائه تنها به این تعداد معرفی نامه به چند رستوران و غذافروش فعال نیاز دارد؟ چرا به همه اعضای خود از خواربارفروشی دو تا سه متری گرفته تا رستوران های چند صد متری معرفی نامه می دادند و همه را به دفاتر محلی می فرستادند که در آنجا مدیران دفتر محلی ها رستوران داران را ارزیابی کردند و شماره ای را انتخاب کردند و به آنها دادند. آنها مقامات منتخب مجوز فعالیت می دهند!! اصولاً مردم را با پلیس درگیر می کنند تا آنهایی که مجوز نمی گیرند بگویند مسئولان اتحادیه در معرفی نامه به ما خیلی خوب عمل کرده اند اما مدیران سالن بد عمل کرده اند که اجازه فعالیت را به ما نداده اند!! این بدان معناست که مردم به نوعی از پلیس و دولت های محلی عصبانی می شوند نه از اتحادیه ها!!

چرا می خواهید در همه جا، خشونت و در مقابل مردم چهره بدی به پلیس بدهید؟

* آیا می دانید با این صف های طولانی که در خیابان های اطراف ادارات ایجاد می کنید چه هزینه هایی برای پلیس و کشور ایجاد می کنید و چقدر برای اهالی و خودروهای عبوری و ایجاد مزاحمت و مزاحمت برای آنها ایجاد می کنید؟ اگر فیلمی از این صف های طولانی به دست رسانه های بیگانه بیفتد هزار تفسیر منفی می کنند و هیچکس نمی گوید غذای پخته شده توسط برخی تهیه کننده ها!!

رئیس مرکز تجارت جهانی ایران در پایان خاطرنشان کرد: اگر اتحادیه‌ها میلیون‌ها تومان بابت معرفی نامه از شخصی گرفتند، سریعاً پول را به اعضا برگردانند و مردم، نیروی انتظامی و آنها را مقصر بدانند. اعضا به دلیل کم کاری و سهل انگاری

همچنین اگر اتاق های اصناف از نقش نظارتی خود به درستی استفاده نکنند و از اهداف و شرح وظایف تعیین شده برای این سازمان دور شوند، به مرور زمان اعتبار، شخصیت و جایگاه قابل احترام خود را از دست خواهند داد. بنابراین امیدوارم شاهد چنین وضعیتی نباشیم. در چنین روزی، سران اتاق های محترم اصناف باید سریعاً به مسائل مطرح شده رسیدگی کنند تا دیگر شاهد چنین اقدامات و اقداماتی از سوی برخی اتحادیه ها و کارکنان آن نباشیم.

ضمناً همانطور که قبلاً لازم و ضروری می دانم که اظهارات اینجانب به هیچ وجه مربوط به کلیه اتحادیه های کشور نبوده و نیست و برخلاف برخی اتحادیه های غیرمتعهد، شلخته، بی نظم و آوازخوان، سایر اتحادیه ها، آنها به قدری آراسته و منظم و به گفته نماینده شیک و ممتاز هستند که بدون هیچ چشمداشتی خدمات مطلوب، منضبط و علمی خود را به اعضای خود ارائه می دهند. از این اتحادیه ها تقدیر و تشکر می کنم.

در پایان از زحمات بی شائبه فرماندهان، مسئولین و پرسنل محترم نیروی انتظامی بویژه اداره اماکن فراجا که این روزها زحمات فراوانی را متحمل شده و خواهند کرد تقدیر و تشکر می نمایم.

absnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *