سایر موضوعات

بیماری خطرناکی که با خوردن سوسیس برای شما اتفاق می افتد


بر اساس مطالعه ای که به صورت آنلاین منتشر شده است، مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز لوسمی حاد میلوئیدی (AML) و سندرم میلودیسپلاستیک (MDS) در جمعیت ژاپنی مرتبط است.

لوسمی حاد میلوئیدی (AML) نوعی سرطان خون است. این نوع لوسمی بر سلول های مغز استخوان یا میلوسیت ها تأثیر می گذارد و روند حاد دارد.

در این بیماری، مغز استخوان میلوبلاست های غیر طبیعی (نوعی گلبول سفید)، گلبول های قرمز یا پلاکت ها را می سازد.

سندرم میلودیسپلاستیک (MDS) یک ناهنجاری در تقسیم سلول های بنیادی خون است و از نظر کمی و کیفی در کاهش تولید سلول های خونی نقش دارد.

MDS در کم خونی که نیاز به انتقال خون مزمن دارد دیده می شود.

گوشت فرآوری شده شامل ژامبون، سوسیس و سایر محصولاتی است که بر روی گوشت انجام می شود، مانند دود کردن.

دکتر یوشیمیتسو شیمومورا از دانشکده پزشکی اوزاکا در ژاپن و همکارانش ارتباط بین بروز AML/MDS و مصرف گوشت، ماهی یا اسیدهای چرب را با استفاده از داده های 93366 شرکت کننده از مرکز بهداشت عمومی ژاپن بررسی کردند.

محققان 67 مورد LAM و 49 مورد MDS را در طول دوره پیگیری شناسایی کردند.

افزایش مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز AML/MDS مرتبط است.

بر اساس یافته های دانشمندان ژاپنی، هیچ ارتباطی بین مصرف سایر غذاها و اسیدهای چرب با AML/MDS وجود ندارد.

به گفته دانشمندان، نتایج ما نشان می دهد که مصرف زیاد گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز AML/MDS مرتبط است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا