وی بیان کرد: اکثر فارغ التحصیلان دانشگاهی با آموزش های تئوری وارد بازار کار می شوند و فاقد مهارت عملی هستند بنابراین نمی توانند وارد بازار کار شوند.
مدیر عامل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد جویندگان کار در استان فاقد مهارت هستند، گفت: همه گروه های مرتبط کارگری و تولیدی استان باید فرهنگ مهارت آموزی و فعالیت در بخش های مختلف را ترویج دهند. جامعه به ویژه خانواده ها و دانش آموزان باید به طرق مختلف از جمله از طریق صدا و سیما و همراهی رسانه ها، ائمه جماعات و حضور در بین مردم، تاثیر این آموزش را برای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه تبیین و اطلاع رسانی کنیم. معاملات مختلف
این مسئول، حلقه مفقوده برخی از فارغ التحصیلان دانشگاهی را مهارت دانست و افزود: مهمترین رسالت فنی و حرفه ای لرستان تربیت نیروی انسانی متخصص، خلاق، ماهر و کارآفرین است، بنابراین آموزش ها باید متناسب با نیاز بازار کار و اقتصاد ارائه شود. . واحدها و ظرفیت منطقه
علی جهانی امروز 29 دی ماه در جلسه شورای هماهنگی دستگاه های اجرایی زیرمجموعه وزارت کار در لرستان که در محل اداره کل فنی و حرفه ای استان برگزار شد بر لزوم تبیین صلاحیت و حرفه آموزی جوانان جویای کار تاکید کرد. دانشکده مدیریت.
ای بی اس نیوز/لرستان مدیر عامل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: بالای 50 درصد جویندگان کار در استان فاقد مهارت هستند.
جهانی توانمندی کارجویان استان در ارجاع کارجویان به آموزش فنی و حرفه ای را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: مراکز غیردولتی کاریابی و راهنمایی حرفه ای که جویای کار به دنبال یافتن شغل و فاقد مهارت هستند، آنها را راهنمایی می کند. مراکز فنی و حرفه ای در آنجا زمینه کسب مهارت ایجاد می شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به عوامل عدم توسعه بازار کار در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ظرفیت ها و منابع طبیعی خدادادی بسیار خوبی در استان وجود دارد، اما با وجود این، ما مسئولان و مدیران این موضوع را نداشته ایم. می دانند چگونه از این منابع به خوبی استفاده کنند و از امکانات برای توسعه و ایجاد اشتغال استفاده کنند.
انتهای پیام