شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

به مردم سخت نگیریم تا صحنه را ترک نکنند

رفتار شما باید طوری باشد که انتزاعی نباشد که در مقابل مجلس و دولت بایستید. اینکه شما یکی هستید و مجلس یکی، شما یکی هستید و دولت یکی است، مضر است. شما محکم به مواضع اسلام پایبند هستید، اما نه به صورت انتزاعی، همه جا دخالت می کنید. صحبت شما باید به گونه ای باشد که همه فکر کنند شما در محدوده قانونی عمل می کنید، نه یک قدم زیاد و نه یک قدم زیاد. در همان مکان قانونی بایستید، نه یک کلمه اینجا و نه یک کلمه آنجا.

منبع:

رهبر انقلاب اسلامی توجه به این موضوع را موجب تعمیق وحدت و همدلی ملت و دولت دانستند و افزودند: ما جمعیتی 40 میلیونی هستیم و اگر با هم باشیم نه شوروی. نه آمریکا می تواند کاری بکند.» بنابراین مردم باید محافظت شوند. مجلس، دولت، شورای نگهبان و دیگران باید برای حفظ ایران و این جمهوری متحد شوند.

بنیانگذار جمهوری اسلامی تاکید کرد: حرکت ما باید به گونه ای باشد که مردم بفهمند اسلام آمده است زندگی دنیا و آخرت ما را درست کند تا ملت احساس آرامش کند. این یک سؤال سیاسی است که می گویند «اسلام قبله واجب است». اسلام دیده است که اگر بخواهد نسبت به کسانی که تازه مسلمان شده اند سخت گیری کند، هیچکس اسلام نمی آورد. او کارهای قبلی را انجام داد و از آنچه قبلاً انجام می دادند فراتر رفت.»

در این جلسه آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی دبیر دوره اول شورای نگهبان بود. سایر فقهای زمان این شورا عبارتند از: آیات اعظم محمدرضا مهدویکانی، ابوالقاسم خزعلی، محمد محمدی گیلانی، احمد جنتی و محمد امامی کاشانی. اعضای حقوقی نیز شامل محمد صالحی، گودرز افتخار جهرمی، سیدجلال الدین مدنی، خسرو بیژنی، علی آراد و حسین مهرپور بودند.

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران هشدار داد: حرکت ما باید به گونه ای باشد که مردم بفهمند اسلام آمده است تا زندگی دنیا و آخرت ما را درست کند تا ملت احساس آرامش کند. این یک سؤال سیاسی است که می گویند «اسلام قبله واجب است». اسلام دیده است که اگر بخواهد نسبت به کسانی که تازه مسلمان شده اند سخت گیری کند، هیچکس اسلام نمی آورد. او «کار اساسی» را انجام داد و فراتر از آنچه قبلاً انجام داده بودند، رفت.

برای امام خمینی حفظ نظام جمهوری بسیار مهم بود به گونه ای که شدت روی مردم باعث دلزدگی ایشان و دور شدن از نظام اسلامی شد.

من 100 درصد با نهاد شورای نگهبان موافقم و معتقدم باید قوی و ماندگار باشد، اما حفظ شورا به نوعی در دست شماست. رفتار شما باید به گونه ای باشد که در آینده به این توصیه آسیبی وارد نشود. ما نباید فقط به حال فکر کنیم و به خود بگوییم که آینده همان خواهد بود که هست. شیاطین به تدریج عمل می کنند. آمریکا برای 50 سال آینده خود برنامه دارد. شما باید به فکر جمهوری اسلامی ایران باشید تا این شورا برای همیشه حفظ شود.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های سخنان امام، سختگیری برخی مسئولان نسبت به مردم بود. وی محدودیت ها را عامل افسون زدگی و دوری مردم از نظام اسلامی عنوان کرد.

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما باید خیلی نگران مردم باشیم و مانع خروج آنها از صحنه نشویم، البته نباید مفسدان را رها کنیم، اما نباید بپرسیم که آن فرد کیست؟ به این دلایل با یا جایی که اسمش هست عکس گرفت. باعث ناراحتی مردم شد.”

امام به اسلامی شدن نظام اهتمام جدی داشت و در عین حال بر توجه و اهمیت ویژه به جمهوریت نظام تأکید داشت.

در جایی دیدم که کمیته اصناف گفت همه واحدهای صنفی که چند سال قبل از انقلاب گران فروشی می کردند بیایند و مجازات شوند. خلاف اسلام و رضای خداست. ما نباید اینقدر سخت بگیریم و به فکر مردم باشیم. مردم ما زحمت کشیده اند. مردم عادی غیر از طبقه ثروتمند هستند. مردم عادی ما اسلام را برپا کرده اند و همه بارهای حکومت را به دوش می کشند. بنابراین ما باید خیلی نگران مردم باشیم و ترک صحنه را برای آنها سخت نکنیم، البته نباید افراد مفسد را رها کنیم، اما این شخص با چه کسی عکس گرفته است یا نام آنها کجاست یا میزبان چه کسانی بوده است. , ما نباید این دلایل باعث می شود مردم احساس ناراحتی کنند. در قرآن اتفاقات به تدریج رخ می دهد.

جلد 19 کتاب امام، صص. 42-45

بچه ها چند تا چیز دارم بهتون بگم ما باید به آینده نگاه کنیم و فکر نکنیم که وضعیت فعلی ما بدون توجه به آینده خواهد گذشت. ما باید علاوه بر حفظ وضعیت فعلی، حافظ آینده نظام و اسلام باشیم.

انتهای پیام

به گزارش ای بی اس نیوز، امروز پنجم تیرماه، چهل و دومین سالگرد تأسیس شورای نگهبان در سال 59 است.

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در دیدار با فقها و فقهای زمان شورای نگهبان به تبیین جایگاه، اهمیت و نقش این شورا در پاسداری از جمهوریت و اسلام نظام پرداخت و به آن پرداخت. اعضای شورای نگهبان در آن زمان تذکرات مهم و کلیدی را به کارگزاران و مسئولان کشور در سطوح مختلف نظام دادند که ارزش خواندن دارد.

باید توجه داشته باشید که اگر بحث ها تبدیل به بحث شود و شما در مقابل هم قرار بگیرید، در آینده منجر به تضعیف و از بین رفتن شورای نگهبان می شود و کسانی که ترک کردند علمایی که کار شورای نگهبان را انجام دادند. ، به همین دلیل است که کم کم احساس کردند که با آنها مخالف هستند و آنها را کنار گذاشتند و کم کم این شر اتفاق افتاد، پس همه باید بیدار باشیم.

من بارها گفته ام که روحانیون باید مقام رهبری داشته باشند نه اینکه بخواهند حکومت کنند. ما نباید کاری کنیم که مردم بگویند نمی توانند جایی بروند. استبداد دینی تهمتی است که نباید نادیده گرفته شود. رادیوها مرتب در مورد آن صحبت می کنند و ما را به خودکامگی متهم می کنند. اعضای روحانیت نباید هیچ کاری برای شهادت دشمن انجام دهند. دخالت ما باید نهی از منکر و امر به معروف کند. و به استاندار بگوییم شما باید دست از این کار بردارید و بگوییم از اینجا بروید، این تضعیف دولت است و باعث نفرت مردم از روحانیون می شود. ما باید این سوالات را در ذهن داشته باشیم.”

گاهی متوجه می شوید که مصالح اسلامی شما را وادار می کند که در امور فرعی اقدام کنید. به او عمل کن گاهی می بینید نخست وزیر باید در کاری دخالت کند که اگر دخالت نکرد برای اسلام ضرر دارد، بگذارید. ضرورت ایجاب می کند که نخست وزیر کاری را انجام دهد که هیچ کس دیگری نمی تواند انجام دهد. باید سعی کنید نگویید که می خواهید در هر کاری دخالت کنید، حتی در امور اجرایی. البته شما این مسائل را می دانید و به آن عمل می کنید، اما من به شما هشدار می دهم.

نوشته های مرتبط:

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …