صادرات نفت مالزی به چین تولید آن را سه برابر کرده است!

پالایشگاه های نفت خصوصی چین به تحریم ها توجهی نکرده اند و اولویت اصلی آنها خرید نفت با قیمت مناسب و کسب سود مناسب از پالایش آن است.
به گفته تحلیلگران مختلف و بر اساس گزارش های تحقیقاتی انجام شده در سال های اخیر، چین همچنان به خرید نفت از کشورهای تحت تحریم آمریکا ادامه می دهد و بیشتر این واردات به صورت نفت مالزی یا عمان است.
به گزارش ای بی اس نیوز، آمارهای اداره کل گمرک چین نشان داد که واردات نفت چین از مالزی در ماه گذشته بیش از حجم خرید از تولیدکنندگانی مانند عراق و امارات متحده عربی بوده است. حجم واردات نفت خام چین از مالزی سه برابر بیشتر از میانگین تولید روزانه این کشور آسیایی بین ژانویه تا سپتامبر 2022 بوده است.
بر اساس گزارش قیمت نفت، این در حالی است که با وجود افزایش خرید نفت چین از روسیه در سال گذشته، عربستان سعودی به بزرگترین صادرکننده نفت به چین در سال 2022 تبدیل شد و روسیه در رتبه دوم قرار گرفت.
انتهای پیام
واردات نفت چین از مالزی در دسامبر به رکورد 1.3 میلیون بشکه در روز رسید و این کشور را که تولید روزانه نفت آن سه برابر کمتر از صادراتش است، سومین تامین کننده بزرگ نفت چین پس از عربستان سعودی و روسیه است.
بر اساس این گزارش، بر اساس این آمار، برخی از تحلیلگران معتقدند که بخش زیادی از نفت وارداتی از مالزی به چین در واقع متعلق به کشورهای تحت تحریم مانند ایران، ونزوئلا یا روسیه و مالزی به عنوان قطب انتقال است. کشتی ها.
بر اساس آمار گمرک، واردات نفت چین از مالزی در سال 2022 تقریباً دو برابر خواهد شد و به 35.68 میلیون تن خواهد رسید. گمرک چین در سال 2022 هیچ واردات نفتی از ونزوئلا ثبت نکرده است، اما کل واردات ایران به چین در سال گذشته 780 هزار و 392 تن گزارش شده است.
بر اساس تحقیقات اخیر رویترز، ونزوئلا از اسناد مختلف و تانکرهای نفتی مرتبط با کشورهای دیگر استفاده می کند و به پالایشگاه های چینی که در اسناد مربوطه به عنوان نفت مالزی معرفی شده اند، نفت می فروشد.
بر اساس آمار گمرک چین، سال گذشته مقدار زیادی نفت از مالزی وارد شد و بر این اساس، تحلیلگران و ناظران معتقدند که چین همچنان نفت تحریم شده را به عنوان نفت مالزی یا عمان وارد می کند.