چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بهره برداری از فاز اول ترمینال ۲ فرودگاه امام (ره) اسفند ماه سال آینده

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه فاز اول ترمینال 2 فرودگاه امام خمینی (ره) به ارزش 500 میلیون دلار اسفند ماه سال آینده به بهره برداری می رسد، گفت: عملیات اجرایی فاز دوم فرودگاه نیز با ظرفیت آغاز شده است. از 35 میلیون مسافر در سال اجرای آن و میزان سرمایه گذاری در این پروژه بیش از 2.5 میلیارد دلار است.

به گزارش ای بی اس نیوز، مهرداد بذرپاش امروز (شنبه) در مراسم آغاز عملیات عمرانی بزرگترین پروژه فرودگاهی کشور، فاز 2 شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) را تبریک گفت و گفت: هر چه از خدمت دورتر شویم، بیشتر می‌شویم. این هفته، هفته رعایت خصوصیات همه مردم ایران، راضی نبودن به وضع موجود، آرمان گرایی و خدمتگزاری است.

وزیر راه و شهرسازی، وزارت راه و شهرسازی را موتور محرکه پیشرفت کشور دانست و گفت: نقش وزارت راه و شهرسازی برای پیشرفت ایران متفاوت است. امروزه در میان هر سفری به کشورهای همسایه و هر مهمانی که به ایران می آید، کشوری نیست که از ظرفیت ترانزیتی ایران سخنی به میان نیاورد. به همین دلیل از ابتدای حضورمان در این وزارتخانه، پروژه «ایران راه» را تعریف کردیم که بسته توسعه زیرساخت های ترانزیتی و کریدور ما در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری است.

بذرپاش با بیان اینکه ساخت فاز دوم فرودگاه امام خمینی (ره) که سال ها منتظر آن بودند، بخشی از کلان پروژه جاده ایران است، گفت: امروز می دانیم که چه کار می کنیم و آیا سرعت کار بالاست یا خیر. جایی بهینه نیست و با تاخیر مواجه می شویم، چون محیط کاری است، اما می دانیم داریم چه کار می کنیم و مهم نیست از ما انتقاد می کنند.

کاهش محدودیت های پروازی از آسمان ایران

وی با اشاره به تلاش برای کاهش محدودیت‌های پروازی از آسمان ایران گفت: با این کاهش محدودیت‌ها، رکورد تعداد پروازهای عبوری پس از کرونا شکسته شد که پیام آسمان امن را در جهان مخابره می‌کند. ناوگان هوایی در دستور کار است و توسعه فاز دو فرودگاه امام بزرگترین پروژه صنعت هوانوردی پس از انقلاب را تشکیل می دهد. البته در همه شیوه های حمل و نقل ریلی پروژه های زیادی تعریف شده و در دستور کار قرار دارد و ما تمام توانمندی های دانش و همچنین تمام زیرساخت ها را به دست آورده ایم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: اخیرا در دیدار با مسئولان کشورهای خارجی به من گفتند که خدا می خواهد جاده ابریشم احیا شود و نباید به سراغ ظالمان رفت و خواهیم دید که بزرگراه های ایران، از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب، پایتختی هستند که نفت زیادی را به ایران خواهند آورد.

بذرپاش با بیان اینکه از بخش خصوصی برای مشارکت در پروژه شهر فرودگاهی دعوت می کنم و در این صورت این فرودگاه می تواند به هاب منطقه ای تبدیل شود، گفت: فاز اول ترمینال 2 فرودگاه امام خمینی (ره) به ارزش 500 میلیون دلار ساخته می شود. درجا. در مارس سال آینده وارد خدمت می شود.

وی تاکید کرد: ترمینال فاز اول ظرفیت شش میلیون مسافر را دارد و برنامه توسعه داریم تا ظرفیت ترمینال موجود را تا اسفندماه به 10 میلیون نفر برسانیم. ترمینال سلام ظرفیت پنج میلیون مسافر را دارد و امسال نسبت به سال های دیگر به زائران خدمات رسانی کرده است. فاز دوم با ظرفیت 35 میلیون و 410 هزار مسافر در حال ساخت است و در مجموع با ظرفیت 50 میلیون مسافر در فرودگاه امام خمینی (ره) روبرو هستیم. بنابراین این پروژه یکی از زیرساختی ترین پروژه های راهبردی کشور است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: برای به سرانجام رساندن این پروژه چندین ماه مذاکره با شرکت چینی هاکان انرژی داشتیم و در سفر معاون اول رئیس جمهور به چین، این پروژه به امضا رسید. در حوزه مسکن نیز همکاری های متعددی با چین داریم که اخبار آن به طور مرتب منتشر می شود.

بذرپاش همچنین در حاشیه مراسم راه اندازی بزرگترین پروژه فرودگاهی کشور فاز 2 شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز با همکاری یک شریک خارجی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) عملیات اجرایی فاز دوم انجام شد. فرودگاه امام خمینی (ره) با ظرفیت 35 میلیون مسافر در سال آغاز می شود.

وی ادامه داد: مساحت مورد نظر برای این ترمینال 410 هزار متر مربع است که ظرفیت فرودگاه امام با احتساب ترمینال فعلی که سالانه شش میلیون مسافر را در خود جای می دهد، برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت این ترمینال به 10 میلیون و ظرفیت پنج میلیونی پایانه سلام به 50 میلیون مسافر در سال می رسد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: این پروژه بزرگ ترین پروژه هوایی کشور پس از انقلاب است که با مشارکت شرکت چینی هاکان و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) انجام شده است. میزان سرمایه گذاری پیش بینی شده در این پروژه بیش از 2.5 میلیارد دلار است و فاز اول آن تا اسفند ماه سال آینده به بهره برداری می رسد که به سرمایه گذاری تقریبی 500 میلیون دلاری و اقدامات مربوط به عملیات هوایی از جمله ساخت باند نیاز دارد. ، انجام شده و مراحل بعدی به تدریج اجرا خواهد شد.

بذرپاش در خصوص توسعه ناوگان هوایی گفت: یکی از الزامات زیرساختی کلان پروژه راه ایران، توسعه زیرساخت های صنعت هوانوردی است که نیازمند توسعه فرودگاه ها و ناوگان است. همچنین طرح توسعه فرودگاه مهرآباد را داریم و طرح توسعه سایر فرودگاه های کشور نیز در حال انجام است.

وی تاکید کرد: در خصوص توسعه ناوگان متأسفانه سال هاست که کشورمان در معرض تحریم های سنگین رژیم استعماری قرار دارد و تاب آوری صنعت طی این سال ها افزایش یافته است، بخش زیادی از نیازهای تعمیراتی در داخل انجام می شود. . ما در گذشته برای تعمیر هواپیما مشکلات زیادی داشتیم که حل خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: البته همچنان در تحریم هستیم، اما تعداد هواپیماهایی که تا پایان دولت هدف گذاری کرده ایم نسبت به ابتدای دولت حداقل دو برابر ظرفیت خواهیم داشت. ناوگان خدمات فرودگاهی هم همینطور. زمانی می توانیم از یک کریدور خوب فرودگاه صحبت کنیم که سایر اجزا با توسعه زیرساخت های ما هماهنگ باشند. زیرساخت های فرودگاهی ما نیز به خدمات نرم افزاری نیاز دارند.

رکورد پروازهای عبوری از ایران شکسته شد

بذرپاش در خصوص پروازهای عبوری از ایران گفت: بعد از کرونا، رکورد پروازهای عبوری از ایران در ماه گذشته شکسته شد و این نیز نشان می دهد که آسمان ایران برای پروازهای عبوری آسمان مناسبی است.

وی درباره تعداد هواپیماهای ورودی به ایران توضیح داد: باید تعداد هواپیماهای وارد شده به ایران را با دقت اعلام کنیم تا رژیم همان تعداد هواپیماهایی را که وارد کشور می کنیم تحریم نکند. با این حال، بخش خصوصی در زمینه تهیه ناوگان فعال شده است، اما سیاست ما این است که خود بخش خصوصی باید تامین هواپیما و توسعه ناوگان را تضمین کند.

وزیر راه و شهرسازی درباره قرارداد ساخت فاز 2 فرودگاه با چین گفت: این پروژه قراردادی مشترک و اجرایی بین شرکت چینی و قرارگاه خاتم الانبیاء است که منابع مالی آن از سوی وزارتخانه تامین می شود. . به طرق مختلف و عملیات توسط شرکت فرودگاهی امام خمینی (ره) انجام می شود.

بذرپاش توسعه منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه امام خمینی (ره) را در دستور کار قرار داد و گفت: با مشارکت بخش خصوصی در این شهر فرودگاهی در چهار سال آینده این فرودگاه را به یکی از قطب های اصلی تبدیل خواهیم کرد. در منطقه که یکی از آرزوهای صنعت هوانوردی همیشه همین بوده و البته هنوز با این هدف فاصله داریم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ناوگان هوایی ایران ظرفیت 50 میلیون مسافری را بر عهده دارد، پاسخ داد: در حال حاضر پروازهای این فرودگاه از 170 پرواز در روز به 300 پرواز در ایام خاصی از سال در حال افزایش است. در صورت دستیابی به بستر لازم، شرکت های خارجی نیز می توانند با اعطای آزادی های اعطایی از سوی دولت ایران، پروازهای ترانزیتی را با این سکو انجام دهند. بسیاری از کشورهای منطقه از آن به عنوان یک هاب، نقطه ترانزیت و اتصال برای سفرهای دیگر استفاده می کنند. علاوه بر این خدمات فرودگاهی دیگری نیز به ایرلاین های خارجی ارائه می شود که مبدا و مقصد هواپیماها خواهد بود.

بذرپاش با بیان اینکه ساخت فاز دوم فرودگاه امام خمینی (ره) که سال ها منتظر آن بودند، بخشی از کلان پروژه جاده ایران است، گفت: امروز می دانیم که چه کار می کنیم و آیا سرعت کار بالاست یا خیر. جایی بهینه نیست و با تاخیر مواجه می شویم، چون محیط کاری است، اما می دانیم داریم چه کار می کنیم و مهم نیست از ما انتقاد می کنند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *