جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

بهره برداری از بزرگترین خط تولید واکسن FMD در کشور


بزرگترین خط تولید واکسن تب برفکی کشور با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد بر اساس دانش به بهره برداری رسید.

به گزارش ای بی اس نیوزبزرگترین خط تولید واکسن تب برفکی کشور مناسب برای استفاده در دامهای سبک و سنگین صبح امروز 23 اردیبهشت با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی و سایر مسئولان استانی و کشوری استان البرز. از کمبود واردات کشور بهره برداری شد.

مهندس محمد محمودیان مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی در تشریح ویژگی های این واکسن گفت: واکسن تب برفکی برای ایجاد مقاومت در برابر ویروس و کنترل بیماری تب برفکی در گاو، گوساله، گوسفند استفاده می شود. و بزها این واکسن پایه روغنی دارد و عموماً برای مدت طولانی تری مصونیت می دهد که در مورد واکسن تب برفکی تا 6 ماه و در مورد واکسن های پایه آب 3 تا 4 ماه است. .

وی قیمت پایین تر محصول نسبت به نمونه های خارجی، افزایش ظرفیت تولید واکسن دام داخلی و کاهش وابستگی خارجی را از دیگر مزایای این طرح خواند و یادآور شد: این شرکت بر اساس دانش تولید این واکسن را بر اساس آخرین استانداردهای شرایط بهینه تولید می کند. (GMP) در دنیا با ظرفیت تولید 20 میلیون دز در سال و در کمتر از 10 ماه تولید کرده است که حاصل تلاش صنعت دامپزشکی کشور، صنعت واکسن کشور، کسب و کارهای دانش بنیان و نخبگان جوان کشور

به گفته این مقام مسئول، این شرکت خروجی یکی از شتابدهنده های دانش بنیان است که با توجه به سابقه تولید واکسن دامی به عنوان اولین تولید واکسن تب برفکی به عنوان دانش بنیان شناخته می شود. ایجاد این خط منجر به افزایش سه برابری نیروی انسانی متخصص و فنی شرکت شد.

مدیر ناظر صندوق نوآوری با اشاره به حمایت صندوق نوآوری از این طرح ملی گفت: این شرکت دانش بنیان که از حمایت بلندمدت (75 ماهه) 30 میلیارد تومانی با نرخ ترجیحی بهره مند شد. 11 درصد از محل صندوق نوآوری برای راه اندازی این خط، توانست تسهیلاتی را برای تولید آزمایشی جذب و مجوز ساخت واکسن تب برفکی را با سازمان دامپزشکی کشور دریافت کند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، این شرکت توانست با پرداخت یکباره و بازپرداخت ۳۶ ماهه برای راه اندازی خط تولید واکسن تب برفکی، تسهیلات ۱۳ میلیارد تومانی دیگر از صندوق نوآوری دریافت کند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: این شرکت دانش بنیان تاکنون از تسهیلات با نرخ ترجیحی برای تولید واکسن PPR (Peste des Petits Ruminants) علیه ضمناً این شرکت از تسهیلات قرض الحسنه صندوق نوآوری و شکوفایی جهت تضمین ودیعه وام مسکن محل کار بهره مند شده است. علاوه بر این تسهیلات، کمک‌های بلاعوض برای توسعه بازار و حمایت برای حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، مشاوره و اخذ استانداردها و پذیرش هیئت‌های تجاری از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی در اختیار این شرکت قرار گرفته است. انتشار اقساط تجاری و اوراق عملکرد نیز با معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی با هزینه کمتر از حد معمول انجام شده است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *