فیلم های هنرهای رزمی تایلندی به خاطر تنش، نبرد بی امان، شیرین کاری های خیره کننده و خشونت وحشیانه، عناصری که منجر به خلق فیلم های کلاسیک هنرهای رزمی شد، شناخته می شوند. با استفاده از سبک های رزمی تایلندی مانند موی تای، هویت سینمایی منحصر به فرد خود را در عرصه هنرهای رزمی با بازی بازیگرانی مانند تونی جا و یانین «جی جا» ویسمیتاندا ایجاد کرده است. در ادامه این مقاله 10 مورد از بهترین فیلم های رزمی تایلندی را در اختیار شما قرار می دهیم.
بهترین فیلم های هنرهای رزمی تایلندی
- 10- بچه های قدرت (2009)
- 9- فایربال (2009)
- 8- ناک اوت در بانکوک (2010)
- 7- A Killer’s Revenge (2014)
- 6- Ring Phoenix (2009)
- 5- یامادا: سامورایی آیوتایا (2010)
- 4- متولد شده برای مبارزه (2004)
- 3- شکلات (2008)
- 2- تام یام جونگ (2005)
- 1- Ong Bak: Muay Thai Warrior (2003)
10- بچه های قدرت (2009)
بچه های قوی یا بچه های قهرمان یک فیلم رزمی تولید شده توسط تهیه کنندگان اونگ باک این در مورد گروهی از بچه های موی تای بود که به عنوان شخصیت های اصلی بازی می کنند. اگرچه ممکن است روایت فیلمی بچه پسند به نظر برسد، اما اینطور نیست، به جای زیبا و ساده بودن، بازیگران کودک با همان شدتی که فیلمهای هنرهای رزمی تایلندی مانند Tony Jaa یا The Gaja Yanen Show They برنده شدند، دشمنان شرور خود را نابود میکنند. داستان فیلم حول محور چهار کودک است که قلب را از بیمارستان تحت کنترل تروریست ها می دزدند و به بدن دوست بیمار خود پیوند می زنند. بچه های قهرمان کار از ابتدا تا انتها متوقف نمی شود.
با گروهی از مبارزان جوان فوقالعاده با استعداد در راس، Power Kids داستان را به خوبی به دنباله پایانی خیرهکننده خود میبرد، زیرا بچهها در راهروی باریکی با تروریستها میجنگند. در حالی که ترکیبی از شوخطلبی هیجانانگیز، بچهپسند و اقدام فوقخشونتآمیز میتواند کمی دلهرهآور باشد، به پاور بچهها هویت منحصربهفردی میدهد. اگرچه ممکن است به دلیل عنوان و مفهومی که دارد، فیلمی کودکانه به نظر برسد، اما همینطور است بچه های قوی فیلم خانوادگی نیست
9- فایربال (2009)
گلوله آتشین یک تریلر اکشن با کیفیت بالا و با خشونت و خشم فراوان، که دنیای تکان دهنده و خطرناک بسکتبال موی تای را بررسی می کند. در حالی که داستان فیلم در مورد برادری که سعی می کند حقیقتی را که در پشت اقدامات وحشتناک برادر هنوز در کما است کشف کند، چندان جذاب نیست، به تصویر کشیدن یک شیرین کاری مرگبار با گلوله آتشین چیزی است که تماشای این فیلم را بسیار جذاب کرده است. Fireball یک تجربه روایی بیرحمانه و سریع است که سرگرمی را در نابترین شکل خود مجسم میکند، با Preeti Paraminath در نقش برادران دوقلوی تای و تان.
Fireball هم به عنوان یک فیلم ورزشی و هم به عنوان یک فیلم اکشن بسیار خوب عمل می کند، فیلمی که ترکیبی از بسکتبال، مبارزه و شیرین کاری های عالی است. در حالی که تدوین سریع و سکانسهای مبارزه در نور کم مانع از پیشی گرفتن این فیلم از بهترین فیلمهای رزمی در تایلند میشود، کسانی که فیلمهای رزمی را برای سکانسهای اکشن فراوان دوست دارند و به عمق روایت اهمیت نمیدهند، از این فیلم لذت خواهند برد.
8- ناک اوت در بانکوک (2010)
نابودی بانکوک به عنوان فیلمی به کارگردانی Panna Rithikera، استاد صحنه های مبارزه تایلندی، از همان سبک Ong-Bak: Muay Thai Warrior و Tom-Yum-Goong برای ارائه یک تجربه سینمایی پرتنش استفاده می کند گروهی از هنرجویان هنرهای رزمی آموزش دیده در سبک هایی مانند موی تای، کاپوئرا و کونگ فو و تای چی، که پس از مسموم شدن با مواد مخدر و حمله توسط نیروهای قاتل، مجبور به پیوستن به این افراد می شوند انتخاب جز استفاده از مهارت های خود برای محاکمه جنایتکاران است.
نابودی بانکوک این داستان به عنوان یک داستان در مورد مبارزانی شروع می شود که فکر می کنند برای بازی در یک فیلم هالیوود در رقابت هستند، اما به زودی متوجه می شوند که نمایش برای سرگرم کردن قماربازان ثروتمند طراحی شده است. این محیط داستانی منحصربهفرد که شامل تورنمنتهای رزمی، ربودن دوستان و نبردهای اجباری میشود، کاتالیزور عالی برای سکانسهای اکشن بیپایان و نبردهای رزمی بسیار خوب طراحی شده بود. ناک اوت بانکوک با تعداد زیادی مبارزات تمامکنتاکت، مهارتهای فنی باورنکردنی به نمایش گذاشته شده، و سطوح تقریباً غیرقابل تصور قدرت فیزیکی، یکی از مواردی است که باید برای طرفداران هنرهای رزمی تایلندی ببینند.
7- A Killer’s Revenge (2014)
انتقام یک قاتل به عنوان آخرین فیلم از کارگردان تحسین شده اکشن Panna Rithikray، ادای احترام به میراث کارگردان است. به سبکی که برخی از بهترین فیلم های اکشن دهه 80 و 90 را منعکس می کند. انتقام یک قاتل قهرمانان بزرگی در داستان خود داشت که بسیاری از تبهکاران را شکست دادند. این فقدان ظرافت و پیچیدگی در شخصیت پردازی بخشی از هدف فیلم بود و فیلم را به تقابل مستقیم خیر و شر تبدیل کرد و دن چوبونگ در نقش T تمام تلاش خود را کرد تا مردانی را که به گفته او والدین کارآگاه سال ها پیش کشته اند، پیدا کند.
انتقام یک قاتل با تعداد زیادی صحنههای اکشن با کیفیت بالا که یادآور فیلمهای هالیوود دهه 1980 است، شامل صحنههای بسیاری است که به نظر میرسد مستقیماً از یک فیلم کلاسیک چاک نوریس یا سیلوستر استالونه بیرون آمدهاند. با این حال، بر خلاف برخی از تولیدات هالیوود، واضح است که همه افراد درگیر در درگیری مهارتهای رزمی واقعی برای حمایت از تنش روی صفحه نمایش دارند. در حالی که مرگ Rithikarai در سال 2014 ضایعه بزرگی برای ژانر اکشن تایلندی بود، او با جدیدترین فیلم استثنایی خود بار دیگر استعداد خود را ثابت کرد.
6- Ring Phoenix (2009)
به عنوان یک ستاره هنرهای رزمی تایلندی، Yanine “Jja” Vismitananda اولین بازی شکلاتی خود را با Raging Phoenix دنبال کرد. هنگامی که دیو (جیجا) از یک آدم ربایی نجات می یابد، به گروهی از سرکش می پیوندد که تلاش می کنند جنایتکاران بی رحمی را که در حال ربودن زنان بی گناه در سراسر تایلند هستند، از بین ببرند. در این روند، دیو مهارت های جنگی خود را توسعه می دهد و وارد یک ماجراجویی حماسی می شود تا با کارتل مواد مخدر شیطانی داستان برای نجات زنان اسیر مبارزه کند.
با ترکیبی جذاب از رقص بریک، بوکس مست و موی تای، ققنوس عصبانی همچنین از هنر رزمی آفریقایی- برزیلی Capoeira استفاده می کند، سبکی که مخاطبان ممکن است از فیلم Mark Dacascos Only the Strong با آن آشنا باشند. ققنوس عصبانی این باعث شد جی جا به عنوان یک ستاره هنرهای رزمی با پتانسیل بالا شناخته شود و او همچنان در فیلمهای بعدی مانند Tom-Yum-Goong 2 مهارت بازیگری خود را نشان داد. پر از صحنههای اکشن خیرهکننده، Raging Phoenix ثابت میکند که زنان نیز به اندازه مردان توانایی دارند. به هنرهای رزمی موی تای می رسد.
5- یامادا: سامورایی آیوتایا (2010)
فیلم اکشن تایلندی یامادا: سامورایی آیوتایا فیلم داسان بر اساس یک ماجراجوی واقعی ژاپنی و حاکم پادشاهی آیوتایا به نام یامادا ناگاماسا ساخته شده است. ترکیبی هیجان انگیز از تاریخ، هنرهای رزمی و جنگ. یامادا این داستان نشان می دهد که چگونه یک سامورایی ژاپنی به یک شخصیت مهم در تاریخ تایلند تبدیل شد. پس از درمان توسط جنگجویان تایلندی، یامادا با مهاجمان خود دوست می شود و به زودی به پادشاهی آنها وفاداری می کند.
یامادا صحنههای مبارزه بسیار خوبی دارد، اما محیط تاریخی و روشی که یک فرد ژاپنی تبار میتواند خانه جدیدی پیدا کند و به عنوان رئیس یک دهکده تایلندی موقعیت مهمی پیدا کند نیز یکی از جذابیتهای اصلی داستان است. در حالی که بسیاری از روایت واقعی شخصیت تاریخی برای ساده کردن داستان در مدت زمان 100 دقیقهای آن کوتاه شده است، این امر با سکانسهای مبارزه و دوئل خیرهکننده جبران میشود. یامادا شما یک افسانه تاریخی را در فیلمی با تصاویر زیبا و طراحی بی نقص سکانس های مبارزه به تصویر کشیده اید.
4- متولد شده برای مبارزه (2004)
پانا ریتیکرای پس از اولین بازی خود به عنوان طراح سکانس مبارزه در Ong Bak، این فیلم اکشن خیره کننده را انجام داد. برای مبارزه به دنیا آمد او به عنوان کارگردان بازگشت. برای مبارزه به دنیا آمد این فیلم با داستانی سرراست درباره گروهی از ورزشکاران که با یک ظالم در دهکده ای درگیر می شوند، در واقع بازسازی فیلمی به همین نام در سال 1986 توسط کارگردان رتی کری بود. برای مبارزه به دنیا آمد او با استفاده از تمام درسهایی که در طول نزدیک به دو دهه گذشته آموخته است، اکشن قرن بیست و یکم را بهروزرسانی کرد و نشان داد که فیلمهای اکشن تایلندی در سالهای پس از آن چقدر پیشرفت کردهاند.
در حالی که خط داستانی فیلم از همان ایده هایی استفاده می کند که در کلاسیک ها وجود دارد هفت سامورایی و هفت شجاع او در حال بازسازی جذابیت اصلی فیلم دیده شد برای مبارزه به دنیا آمدکار چشمگیر او فیلم هنرهای رزمی تایلندی متولد شده برای مبارزه با سکانسهای اکشن بیپایان و مبارزات باورنکردنیاش، پرترهای بینظیر از تعهد و وقار انسانی را ارائه میکند که بسیار بهتر از متوسط فیلم اکشن هالیوودی شماست.
3- شکلات (2008)
ستاره هنرهای رزمی تایلندی، Yanin “JJ” Vismitananda اولین فیلم خود را در فیلم Chocolate، که با نام Zen, Warrior Within نیز شناخته می شود، انجام می دهد. جی-جا نقش ذن، رزمی کار با استعدادی را بازی می کند که مجبور می شود به دنبال گانگسترهای بی رحمی برود که برای پرداخت پول مادر بیمارش، به خانواده اش بدهکار هستند. جی جی به عنوان ستاره در حال ظهور یک ستاره جدید در هنرهای رزمی تایلندی، پتانسیل شگفت انگیز خود را در داستانی پر از دعواهای شدید، حرکات هیجان انگیز و ارائه بسیار هیجان انگیز به نمایش می گذارد.
شکلات این فیلم به فیلم های کلاسیک و افسانه ای هنرهای رزمی هنرمندان رزمی مانند بروس لی و جکی چان ادای احترام می کند و در عین حال حاوی ارجاعات ظریفی به آثار موفق هنرهای رزمی تونی جا در سینمای هنرهای رزمی تایلند است. شکلات او با برجسته کردن تأثیرات خود بر این ژانر، توانست چیزی جدید و هیجان انگیز در دنیای فیلم های رزمی تایلندی خلق کند. با یک قهرمان اوتیستیک، برخورد با یاکوزا و داستان عاطفی در مورد بیماری خانوادگی. شکلات از فیلم اکشن رزمی معمولی شما بسیار تلخ تر است.
2- تام یام جونگ (2005)
پس از موفقیت قابل توجه او با اونگ باک، تونی جا با پراکیا پینکاو برای یک اکشن هیجان انگیز دیگر همکاری کرد. یک بار دیگر، جی مهارت شگفت انگیز خود را به عنوان یک متخصص موی تای در خلق صحنه های تنش زا و فیلمبرداری یکی از بهترین صحنه های مبارزه در تاریخ سینما نشان داد. این زمانی اتفاق میافتد که خام، با بازی Ja، چندین مهاجم را در یک سری صحنههای نبرد تن به تن در تلاش برای پیدا کردن فیلهای دزدیده شده روستای خود از پلهها پایین میآورد تا بتواند آنها را درک کند.
تام یام گونگ یا محافظت می کند یکی از بزرگترین بدلکاریهای تاریخ سینمای اکشن توسط کسی جز جکی چان اجرا میشود، پرش تونی جا از هلیکوپتر یکی از دقیقترین و خیرهکنندهترین لحظات در فیلمی پر از اکشن بیوقفه است. تام یام جونگ او همچنین به عنوان محافظ و پادشاه جنگجو شناخته می شود، او یک کلاسیک واقعی از سینمای هنرهای رزمی تایلند بود. مبارزه را تماشا کنید، لگد بزنید و شیرین کاری های شگفت انگیز را یکی پس از دیگری انجام دهید، تام یام گونگ آن را تبدیل به یک فیلم اکشن که باید حتما ببینید.
1- Ong Bak: Muay Thai Warrior (2003)
اونگ پاک: جنگنده تایلندیفیلمی که تونی جا، ستاره موی تای را به شهرت رساند، فیلمی بی نظیر و تاثیرگذار در سینمای رزمی تایلند بود. اونگ باک به عنوان سرآغاز یک مجموعه کامل که شامل دو نمایش عالی با Game Ja است، دوره جدیدی را برای فیلمهای هنرهای رزمی تایلندی آغاز کرد که با بهترین فیلمهای کونگ فو از دیگر فیلمهای هنرهای رزمی آسیایی و هالیوودی رقابت میکنند تمام بدلکاری های خود را در حالی که به خوبی با مربی خود Panna Rithikrai کار می کند، انجام می دهد.
اونگ باک Ja با بیان داستان پرتنش دزدی مجسمه باستانی بودا به نام Ong Baek از یک روستای کوچک تایلند، Ja به تایلند باز می گردد تا دزدها را ردیابی کند و مجسمه را به تایلند بازگرداند. با سکانس های مبارزات تن به تن خیره کننده، صحنه های تعقیب و گریز هیجان انگیز و اجرای شگفت انگیز آکروباتیک، جای تعجب نیست که اونگ پاک جا به یک ستاره بزرگ سینما تبدیل شد. برای کسانی که به دنبال یک فیلم عالی هنرهای رزمی تایلندی هستند، به دنبال آن نباشند اونگ باک او هست
منبع خبر: https://digiato.com/tech/best-thai-martial-arts-movies
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز