مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره به برنامه های حمایتی از صادرکنندگان گفت: در این راستا مشوق ها و مزایایی از جمله گواهی صادرکننده یکم، ثبت کالای صادراتی، صادرات ویژه علامت تجاری، صادرکننده نمونه و … در نظر گرفته شده است. برای صادرکنندگان در نظر گرفته شده و با صدور مجوزها و مجوزهای استاندارد، حجم صادرات محصولات استاندارد با وجود تشدید تحریم ها افزایش یافته است.
مدیرکل استاندارد استان تهران همچنین خاطرنشان کرد: حدود 2500 افسر واجد شرایط کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی و خدماتی استان مشغول به کار هستند.
به گزارش ای بی اس نیوز، عباس نوری با تاکید بر اینکه استانداردهای تدوین شده در ایران باید در کنار فناوری روز دنیا به روز شود، اظهار کرد: به روز رسانی استانداردها یکی از راه های پرکردن شکاف بین سطح فناوری جهانی و ملی است. تولیدات
نوری با اشاره به بازنگری 170 و تدوین و بازنگری 24 استاندارد ملی در اداره کل استاندارد استان تهران در شش ماهه نخست سال، گفت: با توجه به رویکردهای کلان کشور، آسیب شناسی روند موجود و بر اساس لزوم پیوند حوزه تدوین استانداردهای ملی با جریان علمی کشور، بازنگری و به روز رسانی و ارتقای کیفیت استانداردهای ملی با توجه به نیاز جامعه، انتظارات دولت و افزایش ایران، در حوزه بین المللی فعالیت های استانداردسازی، در برنامه اصلی سازمان ملی استاندارد ایران قرار دارد. در این راستا ادارات کل استان ها به عنوان دستگاه های اجرایی سازمان موظف به تدوین و بازنگری استانداردها و بازنگری در استانداردهای ملی با بررسی استانداردهای بین المللی، شرایط بومی و نیازهای داخلی کشور می باشند تا زمینه را فراهم آورند. بهترین استفاده ممکن از استانداردها در جامعه
انتهای پیام
محصولات رقابتی در بازار جهانی باید دیپلماسی کیفیت را تقویت کند
مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: برنامه های حمایتی از صادرکنندگان شامل گواهی صادرکننده برتر، ثبت کالای صادراتی، نشان ویژه صادرات، صادرکننده نمونه و… برای صادرکنندگان در نظر گرفته شد.
وی با تاکید بر اهمیت آموزش و ارتقای سطح دانش نیروی انسانی شاغل در تولید، گفت: اولین گام در شکل گیری نیروی انسانی متخصص، کارآمد و مجهز به دانش روز فناوری، ارتقای سطح دانش و مهارت کارکنان تولیدی است. . واحدها آموزش مدیران کنترل کیفیت برای ارتقای کیفیت محصولات و خدمات ضروری است. حدود 27000 نفر ساعت آموزش در شش ماهه اول سال برای مدیران کنترل کیفیت و کارشناسان استاندارد سازماندهی شد.
دبیر شورای استاندارد استان با اشاره به اینکه سطح تولید ملی در بازارهای جهانی به سطح رقابتی رسیده است، خاطرنشان کرد: استفاده از سخنرانی و فناوری های نوین، با تکیه بر سه اصل توسعه پایدار، اقتصاد مقاومتی و ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی، کیفیت. باید دیپلماسی را دنبال کرد، تولید کالاهای تخصصی با تکنولوژی بالا برای صادرات و موفقیت منطقه ای و جهانی امکان پذیر است.
وی با اشاره به نامگذاری دومین روز از هفته استاندارد (25 مهر) به عنوان استاندارد مردمی، دیپلماسی کیفیت، تولید صادرات محور، گفت: به روز رسانی استانداردها مبنای تولید باکیفیت، کیفیت و در نتیجه افزایش صادرات است. .