کوارتانگ در مصاحبه با ساندی تلگراف اشاره کرد که تا سال 2050 بریتانیا می تواند شش یا هفت سایت نیروگاه هسته ای جدید داشته باشد.
در 24 فوریه، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد که در پاسخ به درخواست رهبران جمهوریهای دونباس، تصمیم به آغاز عملیات نظامی ویژه گرفته است.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از رویترز، کواسی کوارتینگ، وزیر بازرگانی بریتانیا اعلام کرد که این کشور می تواند تا 7 نیروگاه هسته ای جدید را به عنوان بخشی از برنامه رادیکال خود برای افزایش ظرفیت تولید انرژی ملی در پی حمله روسیه به اوکراین بسازد.
absnews
انتظار میرود استراتژی جدید بریتانیا برای تقویت امنیت انرژی که قرار است روز پنجشنبه اعلام شود، دولت را متعهد به حمایت از ساخت حداقل دو نیروگاه هستهای در مقیاس بزرگ تا سال 2030 علاوه بر راکتورهای کوچک مدولار کند.
رهبر روسیه تاکید کرده بود که مسکو هیچ قصدی برای اشغال مناطق تحت سلطه اوکراین ندارد. ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا و تعدادی از کشورهای دیگر اعلام کردند که تحریم هایی را علیه اشخاص حقوقی و حقیقی روسیه اعمال خواهند کرد.
بر اساس این گزارش، وزرای بریتانیا با راه اندازی ابزار توسعه جدیدی برای شناسایی محل ساخت نیروگاه های هسته ای و کوتاه کردن مراحل اداری برای تسریع روند برنامه ریزی و فعال کردن شرکت های خصوصی برای مدیریت هر نیروگاه موافقت کردند.
با این حال، پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین، برخی از کشورهای اروپایی واردات حامل های انرژی روسیه از جمله گاز را متوقف کردند.
در اواسط ماه مارس، اتحادیه اروپا چهارمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب کرد که شامل اقدامات محدودکننده اقتصادی است.
نوشته های مرتبط:
- "ایران و برجام" در هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل
- انرژی هسته ای چیست، چگونه تولید میشود و چه کاربردهایی دارد؟
- موضع دولت درباره روسیه و اوکراین بسیار خوب بود/مخالف…
- آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر از زبان معاون سازمان انرژی اتمی
- سرای امید| اقتصاد ایران، از خرابه پهلوی تا گامهای…
- گزارش دومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳/ از…