وی افزود: در حال حاضر فضای تجاری در مترو در اختیار افرادی است که پروانه کسب ندارند که این امر باعث شده تا محصولات بی کیفیت و با قیمت های بالا به دست مصرف کنندگان برسد. این در حالی است که مصرف کننده متضرر جایی برای احقاق حق خود ندارد و مترو تهران نمی تواند نظارت تخصصی بر کیفیت و قیمت کالا داشته باشد. این نظارت باید به اتحادیه ها سپرده شود تا حقوق مصرف کنندگان رعایت شود.
انتهای پیام
حامد عباسی نامی، رئیس شرکت بهره برداری مترو تهران نیز توان مترو در برگزاری نمایشگاه ها و تبلیغات را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حال حاضر مترو تهران 144 ایستگاه فعال در 7 خط از ساعت 6:30 صبح تا 22:00 دارد. به مدت 30 دقیقه فعال هستند. مترو تهران به طور متوسط روزانه یک میلیون و 500 هزار نفر تردد دارد و امکان برگزاری نمایشگاه صنایع مختلف در برخی از ایستگاه های پرتردد به صورت چرخشی وجود دارد.
سرپرست شرکت بهره برداری مترو تهران گفت: این پروژه در راستای احیای شهر همزمان با برگزاری جام جهانی انجام می شود. اهمیت اجرای این طرح برای اصناف، انضباط صنفی و صدور پروانه صنفی به اتحادیه ها خواهد بود.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خانه اصناف ایران، در دیدار قاسم نوده فراهانی با حامد عباسی نامی، سرپرست شرکت بهره برداری مترو تهران، اظهار کرد: در نظر داریم از فضای موجود در مترو برای استفاده از مترو استفاده کنیم. سازماندهی نمایشگاه های تجاری استفاده کوتاه مدت، برای طبقات مختلف و به صورت چرخشی.
رئیس اتاق صنایع دستی ایران با بیان اینکه پیشنهاد شد فضای تجاری مترو در اختیار افرادی قرار گیرد که دارای پروانه بازرگانی هستند، تصریح کرد: همچنین به منظور حمایت بیشتر از مصرف کنندگان، این غرفه ها را در نظر داریم. به تولیدکنندگان و واردکنندگان داده می شود تا فاکتور مستقیماً برای مصرف کننده ارسال شود و مشمول کاهش هزینه می شود. این پروژه برای تکنسین های دوچرخه، تجهیزات ورزشی و فناوری اطلاعات در حال بررسی است و اگر اجرای آزمایشی آن در تهران نتایج مثبتی داشته باشد، می توانیم در شهرهایی که مترو دارند نیز از این تجربه استفاده کنیم.
رئیس اتاق شرکتهای ایران از برپایی نمایشگاههای تجاری برای مشاغل مختلف به صورت چرخشی در فضای تجاری مترو در کوتاهمدت خبر داد.