به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سرهنگ اکبر امینی اظهار داشت: این قرارداد با بخش خصوصی و شرکت هایی که امکانات و تجهیزات لازم را برای تخریب و تخریب سازه های غیرمجاز در زمین های کشاورزی دارند انجام می شود. . و در مواقع خودبخودی نیروهای یگان حفاظت و یا گشت های سازمان امور اراضی در محل حضور یافته و بر عملیات نظارت می کنند.
وی گفت: برون سپاری تصمیمات در خصوص تخریب سازه های غیرمجاز در زمین های کشاورزی موجب صرفه جویی در زمان و هزینه و همچنین افزایش بهره وری می شود.
امینی آموزش و تجهیز گشت های حفاظت کاربری به دستگاه های هوشمند و تجهیزات پدافند فردی را از دیگر برنامه های یگان حفاظت این سازمان برشمرد.
وی افزود: گشت های حفاظت از کاربری اراضی کشاورزی با استفاده از ابزارهای هوشمند اطلاعات و اسناد را وارد سامانه می کنند و در زمان و هزینه صرفه جویی می کنند.
امینی در خصوص برنامه آموزشی نیز گفت: اولویت ما آموزش گشت ها، فرماندهان و بهره برداران حفاظت کاربری اراضی زراعی است و گشت ها نیز در زمینه برون سپاری اجرای احکام تخریب نهایی آموزش خواهند دید.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 360 تیم گشت حفاظت کاربری اراضی زراعی در کشور مشغول به کار هستند، اذعان داشت: سازمان امور اراضی کشور سیاست پایش هوشمند تغییرات اراضی زراعی را با بهره گیری از کسب و کارهای دانش بنیان و استفاده از فناوری های روز دنیا مانند ماهواره و دوربین دنبال می کند. و در این صورت گشت ها هدف قرار می گیرند.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: 22 شهرک بحرانی از نظر تغییر کاربری اراضی کشاورزی شناسایی شده است و امسال در نظر داریم فرماندهان فرجا را برای کمک به حفظ کاربری اراضی کشاورزی در این شهرستان ها منصوب کنیم.
وی در عین حال افزود: در حال حاضر 10 استان از طریق سامانه پنجره واحد پایش اراضی و میزان تغییرات کاربری های غیرمجاز آنها اطلاع رسانی می شود.
absnews