یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

برنامه هفتم بر اساس آسیب شناسی برنامه های قبلی تهیه شد


رئیس جمهور گفت: برنامه هفتم بر اساس سیاست های ابلاغی و آسیب شناسی شش برنامه قبلی و همچنین بر اساس توان و توانمندی های دولت و بخش خصوصی، چالش ها و موانع و رفع آنها و دستاوردها تهیه شده است. توسعه

به گزارش ای بی اس نیوز، سید ابراهیم رئیسی در نشست علنی صبح امروز; یکشنبه 7 خرداد 1402 شورای اسلامی برنامه هفتم توسعه را ارائه می کند او در انظار عمومی ظاهر شد و در دفاع از این لایحه گفت: سیاست های ابلاغی در پایان شهریور 1401 در خصوص برنامه هفتم از سوی مقام معظم رهبری به همه دستگاه ها ابلاغ شده است. برنامه و بودجه در تهیه بودجه 1402 مشارکت داشت و تهیه برنامه هفتم از آذرماه آغاز شد و پیش نویس آن در اسفند تهیه شد که باید از میرکاظمی تشکر کنم. در فروردین و اردیبهشت این لایحه در دولت و کمیته منتخب دولت بررسی شد و در نهایت این لایحه نهایی شد و امروز تقدیم مجلس می شود.

وی ادامه داد: نظرات و نظرات بسیاری از اندیشمندان گرفته شد و از تجربیات شش برنامه گذشته استفاده شد. برنامه نویسی همیشه در داخل کشور بوده است، اما این سطح اجرای برنامه است. آسیب شناسی لازم بود. در خوش بینانه گفته می شود که 30 تا 35 درصد برنامه های گذشته اجرا شده است که قابل قبول نیست. برنامه های قبلی را تحلیل کردیم.

وی افزود: دولت را با برنامه راه اندازی کردیم. این برنامه در کشوی جدول نبود اما در ذهن همه کسانی بود که به فکر کشور هستند. برنامه تحول دولت در ابتدای دولت در معرض دید همگان قرار گرفت. این برنامه در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بود. برخی گفتند دولت برنامه دارد یا نه؟ما از روز اول برنامه داشتیم. برنامه هفتم بر اساس سیاست های ابلاغی و آسیب شناسی شش برنامه قبلی تهیه شد. برنامه هفتم بر اساس توان و توانمندی های دولت و بخش خصوصی و همچنین چالش ها و موانع و رفع آنها و تحقق توسعه تهیه شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه نظر ما این بود که برنامه هفتم جایی برای تغییر قوانین جاری کشور نیست، گفت: برخی انتظار داشتند قانون فعلی را در برنامه هفتم تغییر دهند یا همه مشکلات ریز و درشت را وارد برنامه هفتم کنند. برنامه ریزی کرد، اما ممکن نشد. موضوع محوری و بررسی اولویت ها در برنامه هفتم وجود دارد. مشکلاتی که دوستان دولت و مجلس می گویند اشتباه نیست اما باید توجه داشت که آیا این مشکلات در اولویت هستند یا خیر.

وی ادامه داد: سه سند در برنامه هفتم داریم؛ سند مربوط به مستندات برنامه، تجزیه و تحلیل و آسیب شناسی و راه حل ها. سند دوم، سند برنامه است که شامل برنامه ها و تصمیماتی است که امروز به مجلس ارائه می شود. سند سوم مربوط به مقرراتی است که دولت می گوید نیازی به قانون ندارد و خود دولت می تواند عمل کند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از نکات مهم برنامه هفتم توسعه مردم محوری است، تصریح کرد: مردم باید در همه تصمیم گیری ها مشارکت داشته باشند. مردم باید بستر داشته باشند و نقش دولت حمایتی، هدایتی و نظارتی باشد. ما به بخش خصوصی و مردم فضا می دهیم.

وی افزود: اختلاف نظر بر سر بودجه، نظام بانکی و پولی، مصرف و منابع آب، انرژی و صندوق های بازنشستگی مشکلاتی را ایجاد کرده است. در ابتدای دولت تنش بر سر آب، کمبود برق دیدید، وقتی دولت تلاش کرد این مشکلات را حل کند 7000 مگاوات تولید شد و برق صنعتی را از برق خانگی جدا کردیم تا شاهد قطعی یا قطعی نباشیم. کاهش تولید نارضایتی جبران می شود. ما عقب هستیم، باید نیروگاه ساخته می شد. برخی از پروژه ها مربوط به 20 سال پیش است. ما طرح های باقی مانده را با 30٪ کامل می کنیم.

ادامه بده…

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *