سایر موضوعات

برنامه ششم توسعه شش ماه دیگر تمدید شد

مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیشنهاد شورای اسلامی شهر مبنی بر تمدید شش ماهه برنامه ششم توسعه موافقت کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، در ابتدای جلسه شورا، طرح تمدید مهلت اجرای قانون برنامه ششم توسعه که به عنوان موضوعی بحث برانگیز به مجلس تقدیم شده بود و تعیین فرصت با اعتراض شورای نگهبان و اصرار شورای اسلامی و ادامه بررسی ماده 22 طرح بانک مرکزی در دستور کار قرار گرفت.

عباسعلی کدخدایی، عضو حقوقی شورای نگهبان، ضرورت قانونی تمدید مدت اجرای برنامه ششم تا پایان سال 1402 و بررسی این مصوبه در مجمع برای تشخیص مصلحت نظام و فرصت شناسی نظام را تشریح کرد. مجمع فرصت مورد نظر را تصویب کرد. مجلس در خصوص تمدید شش ماهه برنامه ششم توسعه.

در ادامه جلسه ماده 22 طرح بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که به تعریف، سمت، وظایف و ترکیب هیأت های انتظامی بانک مرکزی و همچنین ایجاد شعبه ویژه قضایی رئیس قوه قضائیه برای رسیدگی به شکایات از تصمیمات شوراهای انتظامی بانک مرکزی که قابل بررسی است. سپس به کمیته مشترک اقتصادی و حقوقی مجمع ارجاع شد و مجددا مورد بررسی قرار گرفت.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق اقتصادی و حقوقی مجلس گفت: در این مصوبه گلایه قربانیان احتمالی تصمیمات کمیسیون های نیروی انتظامی به نوعی دیده شد اما جنبه اداری و قضایی آن سیستم قضایی نباید مختل شود. هر بخش از سیستم قضایی قوانین، قوانین و مقررات خاص خود را دارد.

وی افزود: اگرچه در مصوبه کمیسیون مشترک به این موضوع پرداخته نشده و محل تشکیل این شعبه ویژه مشخص نیست، اما تنها اشاره شده است که شعب ویژه زیر نظر رئیس قوه قضاییه ایجاد می شود، اما اینطور نیست. مشخص کنید کدام از مراجع قضایی، مقر آن در دیوان عدالت اداری است یا در حوزه قوه قضاییه؟ ایجاد این یا این شعب در دیوان عدالت اداری ترجیح داده می شود.

رئیس شورای تشخیص فرصت، تصمیم کمیسیون تلفیق در خصوص رفع صلاحیت قرار تعلیق مراجع قضایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: قرار تعلیق یکی از قوای محاکم بویژه دیوان عدالت اداری است. عدالت است و افزود: برخی تصمیمات خسارات جبران ناپذیری را به همراه دارد. لذا دادگاه و قاضی مجازند قرار توقف موقت صادر کنند تا موضوع رسیدگی شود. این اختیار نباید از دیوان عدالت اداری گرفته شود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژی، رئیس کمیته حقوقی و قضایی مجلس نیز در خصوص تشکیل دادگستری ویژه گفت: قوه قضاییه ویژه مذکور با دستور رئیس قوه قضائیه تشکیل می شود. جای آن حسب مورد می تواند در دادگاه اداری یا دادگستری باشد و این بهتر است. این موارد باید در مصوبه مجمع مشخص شود.

او نظر کمیته مشترک در مورد “حکم توقیف” را تایید کرد و مشکلاتی را که این امر به دنبال دارد را برجسته کرد.

در ادامه جلسه مصوبه کمیسیون مشترک اقتصادی و حقوقی مجلس در خصوص ماده ۲۲ با اصلاحیه ایجاد قوه قضاییه ویژه در دیوان عدالت اداری به رای گذاشته شد که به تصویب اعضای کمیته تشخیص فرصت ها رسید. مونتاژ.

همچنین بند ح ماده 22 به شرح زیر به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید. مراجع قضایی یا غیرقضایی مجاز به صدور دستور موقت یا تعلیق در خصوص تصمیمات بانک مرکزی به عنوان ناظر بر بخش پولی و بانکی نیستند.

بر اساس مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام، تبصره ای به ماده ۲۲ این مصوبه الحاق شد. در این اطلاعیه آمده است: رسیدگی به تخلفات این ماده منحصراً از طریق سازوکار مذکور در این ماده انجام می‌شود. »

مجمع تشخیص فرصت ها در پایان جلسه خود ماده 66 طرح بانک مرکزی را بررسی و مصوبه کمیسیون تلفیق به تصویب اعضای مجمع رسید. در این ماده آمده است: «هر گونه تغییر یا اصلاح ضمنی این قانون بدون ذکر شناسه تخصصی مجاز نیست. »

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا