برنامه احیای شاخه جنوبی جاده ابریشم و ابتکار “کمربند جاده”.

وی تصریح کرد: انعقاد تفاهم نامه ترانزیتی بین دو کشور سنگ بنای شکل گیری اتحادهای ترانزیتی جدید در منطقه خواهد بود که امکان ارتقای کنترل مرزها از پنجره وحدت گمرکی، استفاده از سیستم های مدیریت کریدور را فراهم می کند. امکان ردیابی محموله در تمامی مراحل و استفاده از یکپارچه سازی اسناد حمل و نقل بین المللی الکترونیکی برای گسترش و توسعه روابط دو طرف باید مد نظر قرار گیرد.
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: دستیابی به اهداف توسعه نیازمند همکاری و برنامه ریزی مشترک در حوزه حمل و نقل و زیرساخت است که در کنار شکل گیری این تعامل در حوزه ترانزیتی می توان عبور 20 میلیون تن را امکان پذیر کرد. از کالاهای چینی از طریق ایران به کشورهای همسایه.
بازرپاش گفت: جریان ترانزیتی تجارت چین از راه آهن ایران به اروپا باید بسیار کم هزینه و با حداقل زمان باشد تا تجار چینی نتوانند کالاهای خود را جز با حمل و نقل ریلی به کشورهای پیرامونی ایران منتقل کنند.
انتهای پیام
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بذرپاش ابراز امیدواری کرد که نتیجه مذاکرات و دیدارها سازنده و منجر به رشد و توسعه متقابل از جمله تجاری سازی کریدورهای ترانزیتی در منطقه با همکاری ایران و ایران شود. چین.
وزیر راه و شهرسازی در جریان این مذاکره گفت: معتقدیم دستاوردهای سازنده تعاملات راهبردی دو کشور به ویژه در چارچوب تفاهم نامه 25 ساله همکاری، گامی موثر در جهت توسعه بیشتر حمل و نقل و حمل و نقل است. ترانزیت تعاملات بین دو کشور و در نتیجه توجه همگان. جنبه تجاری باید انجام شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهرداد بذرپاش در دیدار با وزیر حمل و نقل چین در پکن، ابراز امیدواری کرد فضای سازنده ای برای تعاملات دو کشور ایجاد شود و با توجه به ظرفیت های عظیم ترانزیتی ایران در منطقه غرب آسیا، کارگروه مشترک تشکیل شود. در زمینه فعالسازی همکاریهای حملونقلی، مشارکت چین در ترانزیت بار شرق به غرب، توسعه خطوط ریلی و جادهای ایران و افغانستان برای اتصال به چین را پیشنهاد و تاکید کرد.
وزیر راه و شهرسازی در دیدار با وزیر حملونقل چین، خواستار برنامهریزی لازم برای انجام اقدامات مشترک در چارچوب تقویت و توسعه شاخه جنوب جاده ابریشم در قالب کمربند جادهای شد. برای اتصال چین به اروپا از طریق ایران.