جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

برقراری اولین ارتباط با پارس 1 ساعت 14 / پارس 2 ساعت 14:03 آماده راه اندازی می شود.

رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به اینکه ماهواره «PARS-1» امروز از پایگاه وستوچنی روسیه برای تزریق به مدار 500 کیلومتری پرتاب شد، گفت: این ماهواره با ماهواره بر سایوز با 18 پرتاب شد. بارها و اولین ارتباط را ساعت 14 با آن خواهیم داشت. » و قرار است طی 3 سال ماموریت تصویربرداری از سرزمین ایران را انجام دهد.

به گزارش ای بی اس نیوز حسن سالاریه در نشست خبری امروز گفت: ماهواره پارس 1 امروز پرتاب شد و ساعت 12 به وقت محلی جدایی نهایی ماهواره از فری گیت انجام می شود و ساعت 14 امروز امروز این امکان وجود دارد. از اولین ارتباط با او

وی گفت: پارس 1 امروز با ماهواره بر سایوز و 18 محموله از جمله ماهواره پارس 1 ایرانی به فضا پرتاب شد.

وی ادامه می دهد: تثبیت ماهواره یک تا دو هفته زمان می برد.

وی در خصوص هزینه این پرتاب گفت: هزینه پرتاب در تمام دنیا یکسان است و محاسبه آن از کیلویی 10 هزار دلار شروع شده و به 20 هزار دلار می رسد. قرارداد ما محرمانه است و نمی توان در مورد آن با جزئیات صحبت کرد.

سالاریه پارس 1 را گامی در جهت توسعه بومی ماهواره های آشکارساز دانست و یادآور شد: در دولت سیزدهم پرتاب های بیشتری خواهیم داشت. تاکنون 11 پرتاب در کشور انجام شده است که 10 مورد با پرتابگرهای داخلی بوده است.

رئیس سازمان فضایی ایران افزود: در حال توسعه پایگاه چابهار هستیم و پس از تکمیل می‌توانیم به مدارهایی با گرایش‌های مختلف ماهواره‌ها برسیم، اما در حوزه صنعتی فضایی به همکاری با کشورهای هدف ادامه خواهیم داد.

رئیس سازمان فضایی ایران خاطرنشان کرد: پارس 1 قرار بود در دی ماه سال جاری به فضا پرتاب شود که به دلیل تاخیر در زمان بندی، امروز به فضا پرتاب شد.

وی با بیان اینکه فاز اول پایگاه چابهار سال آینده به بهره برداری می رسد، گفت: طراحی و ساخت پایگاه چابهار در چند فاز طراحی شد و فاز اول آن سوخت جامد است و اولین بهره برداری از آن برای ماهواره در مدار خورشید آنگا .

وی با بیان اینکه می خواهیم از همه ظرفیت ها برای توسعه صنعت فضایی استفاده کنیم، یادآور شد: اینکه می گویند تمام تجهیزات آن ایرانی است، تصور نادرستی است، زیرا علاوه بر ساخت و ساز، بحث اقتصادی نیز وجود دارد. در نتیجه، کشورهای کمی همه زیرساخت ها را به صورت محلی فراهم می کنند.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به شرایط خاص ایران، توسعه اصلی صنعت فضایی ملی، توسعه اصلی صنعت ملی فضایی بوده است، خاطرنشان کرد: یکی از محموله های مهم، محموله های اندازه گیری است و این حوزه کاملا ایرانی است. پارس 1 نیز توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است.

سالاریه با بیان اینکه اکنون قابلیت پرتاب سوخت مایع، جامد و ترکیبی در حوزه ماهواره برهای بومی وجود دارد، ادامه داد: نمونه بعدی پارس 1 تولید شده و پرتاب پارس 1 می تواند ما را در توسعه این ماهواره ها یاری کند.

وی ادامه می دهد: ماهواره پارس 2 و 3 را در دستور کار داریم. ماهواره پارس 2 اواخر سال آینده یا اوایل سال 1404 آماده پرتاب می شود.این ماهواره در رنگی 8 متر و سیاه و سفید 4 متر دقت دارد. ماهواره پارس 3 نیز دارای دقت تصویر 2 متری از سطح زمین است.

سالاریه با تاکید بر حضور بخش خصوصی در صنعت فضایی گفت: صنعت فضایی وابسته به دولت نیست و ماهواره های زیادی توسط بخش خصوصی ساخته شده است و سال آینده اولین ماهواره بخش خصوصی در مدار قرار می گیرد. این یک جهش در صنعت محسوب می شود، زیرا به بخش خصوصی بستگی دارد. به آنجا نروید، توسعه اقتصادی فضا مشکل است.

وی با بیان اینکه ماهواره های پارس 1 تا 3 و همچنین ماهواره های ناهید، ثریا و مهدا بومی هستند، گفت: در آینده نزدیک به جایی خواهیم رسید که صادرکننده صنعت فضایی در جهان باشیم. جهان”.

وی خاطرنشان کرد: مدار خورشید نوع خاصی از مدار است که در آن ماهواره با همان سرعتی که زمین به دور خورشید می چرخد ​​به دور زمین حرکت می کند. این باعث می شود زمانی که سطح زمین بیشترین نور را دریافت می کند برای ارسال تصاویر با وضوح بالاتر عکس بگیرد.

به گفته وی، عمر پارس 1 سه سال است.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران خاطرنشان کرد: عرض هر تصویر گرفته شده توسط ماهواره پارس 1 50 کیلومتر است و تصویربرداری از کل کشور حدود 3 ماه زمان نیاز دارد. پس از آن همچنان نیاز به پوشش کامل داریم و چندین بار از سطح زمین عکس می گیریم تا تصویر دقیق تری از زمین، زمین های کشاورزی و … داشته باشیم. طول عمر این ماهواره بر اساس پیش بینی های ما سه سال است، اما این مدت ممکن است بسته به شرایط آب و هوایی متفاوت باشد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *