اخبار اقتصادی روز

بررسی عملکرد شاخص های بازار سرمایه طی هفته گذشته

شاخص کل بورس در پایان هفته کاری با 3.02 درصد رشد به رقم 2 میلیون و 261 هزار واحد رسید و شاخص کل هم وزن نیز با رشد 3.75 درصدی به سطح 770 هزار و 440 واحد رسید و رشد آن به 2.52 درصد رسید. با افزایش 26 هزار و 7 واحدی هر سه نماگر در هفته جاری روند مثبتی را شاهد خواهند بود.

کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جاوا درباره روند بازار سرمایه گفت: در هفته کاری جاری، شاخص صنایع چوبی با افزایش 4.50 درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی به خود اختصاص داد و پس از آن تجهیزات برقی در رتبه دوم قرار گرفت. صنعت در رتبه دوم قرار دارد. صنعت سایر محصولات چرمی با 3.33 درصد بیشترین کاهش را داشته است.

وی بیان کرد: ارزش کل معاملات خرد و حق تقدم در این هفته کاری بالغ بر 16 هزار و 803 میلیارد تومان بوده است. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به شرح زیر است: یکشنبه 3 هزار و 502 میلیارد تومان، دوشنبه 4 هزار و 580 میلیارد تومان، سه شنبه 3 هزار و 984 میلیارد تومان و چهارشنبه 4 هزار و 17 میلیارد تومان.

477 میلیارد تومان نقدینگی واقعی وارد بازار شد ارزیابی

وی گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری 23 میلیون و 200 هزار تومان و متوسط ​​سهم سرانه فروش آنها 23 میلیون و 300 هزار تومان بوده است. همچنین در این هفته 477 میلیارد تومان وجه نقد واقعی به بورس پمپاژ شد.

غافلگیر کردن فروشندگان با اقدامات بازارسازان

همچنین رباب ففایی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با ای بی اس نیوز گفت: در اولین هفته کاری سال جدید با وجود اینکه با میانگین ارزش معاملات مواجه بودیم، تابلوی معاملات بسیار قوی بود. حضور در بازار

وی افزود: اگرچه پس از هیجان اولیه بازار در اواسط هفته با فشار فروش مواجه شد، اما به راحتی تعادل به تابلو برگشت و بازارساز با حمایت از سهام بزرگ ترس اصلاحی را کاهش داد و خریداران خوبی در سهام منفی ظاهر شدند.

وفایی گفت: در ایام متعادل شیوخ، سهام خرد و متوسط ​​در بازار نیز شاهد اقبال فعالان است. سهام رشد باقیمانده که نسبت به شاخص های ابزاری به میزان قابل توجهی از ارزش واقعی خود انحراف دارند، در این صورت بازار می تواند به آرامی و بدون حاشیه در جهت مثبت خود حرکت کند.

وی افزود: امیدواریم این روند پس از حدود یک سال انتظار سهامداران منجر به شکستن سقف و رشد خوبی برای بازار شود. تقاضای دلار رشد قابل توجهی را به همراه داشته است و با توجه به تفاوت دلار بازار آزاد با دلار نما، به زودی شاهد رشد دلار نما خواهیم بود که به رشد سودآوری شرکت های بورسی کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *