قیمت کاهوی ایرانی در آمریکا گران شد!

کاهوی ایران بیشترین جهش سالانه را در شاخص صبحانه داشت که احتمالاً به دلیل کاهش کاشت توسط کشاورزان آمریکایی است.
بر اساس داده های قیمت مصرف کننده که توسط اداره آمار کار ایالات متحده منتشر می شود، قیمت کاهو و نان به ترتیب 33 و 20 درصد در سال گذشته افزایش یافته است. البته این بار احتمالاً بیشتر بر دوش رستوران دارانی است که می ترسند با افزایش قیمت ها مشتریان خود را از دست بدهند.
هزینه مواد غذایی در ایالات متحده در سال گذشته 11.4 درصد افزایش یافته است که بیشترین افزایش از سال 1979 است و عامل اصلی نرخ تورم 8.3 درصدی این کشور است.
به گزارش ای بی اس نیوز، یک شاخص رستوران آمریکایی برای بررسی تاثیر تورم بر انتخاب منوها ایجاد شد. اگرچه رستورانداران لزوماً تمام هزینههای اضافی را به مشتریان خود تقبل نمیکنند، این نظرسنجی میتواند بینشی در مورد هزینههای تهیه اولین وعده غذایی ارائه دهد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، مایکل هالن، تحلیلگر گفت، مصرف کنندگان کم درآمد به شدت خرید رستوران ها را در نیمه اول کاهش دادند، اما برخی گزارش کردند که هزینه های مشتریان پردرآمد در سه ماهه دوم افزایش یافته است.
هزینه تهیه یک ناهار قابل قبول در یک رستوران آمریکایی در یک سال حدود 13 درصد افزایش یافته است.
انتهای پیام